• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند برنامه نویس برای حل مشکل

amircartio

Registered User
لایک‌ها
129
با سلام خدمت دوستان
یک سایت تبلیغاتی دارم که یک اسکریپت آماده بوده که خریدمش یکبار هک شد و بعد از اینکه برگردوندم سایت رو یه سری از قابلیت های پنل ادمین به هم ریخته که البته مشکل اساسی نیست فقط تو بعضی از بخش های تنظیمات پنل بعد از انجام دادن که میخوای تغییرات رو سیو کنی با یک صفحه ی ارور موجه میشی که از ارور داده شده عکس گرفتم و ضمیمه تاپیک کردم خواستم ببینم اگر کسی هست که میتونه کمک کنه تا اشکالش رفع بشه لطفا بهم بگه. این رو هم توضیح بدم که به سایتی که ازش این اسکریپت رو خرید بودم پیام دادم و انداختن گردن هاست و به هاست هم تیکت زدم و بعد از بررسی هایی که کردن گفتن باید مشکل رو طراح سایت حل کنه و ما نمی تونیم کاری کنیم طراح اسکریپت هم که ازش خریدم کدیزاین هست که پشتیبانی بسیار ضعیفی دارن و توصیه میکنم که کسی ازشون خرید نکنه چون بسیار غیر مسئولانه بعد از خرید رفتار می کنن و پشتیبانی نمی کنند. ممنون میشم اگر میتونید کمک کنید باهام در ارتباط باشید.
آدرس سایت: www.jibnet.ir

فایل های ضمیمه

• error site.jpg
    error site.jpg
    96.9 KB · نمایش ها: 15

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام در خدمتم
بهتون پیام ارسال شد

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
568
با سلام خدمت دوستان
یک سایت تبلیغاتی دارم که یک اسکریپت آماده بوده که خریدمش یکبار هک شد و بعد از اینکه برگردوندم سایت رو یه سری از قابلیت های پنل ادمین به هم ریخته که البته مشکل اساسی نیست فقط تو بعضی از بخش های تنظیمات پنل بعد از انجام دادن که میخوای تغییرات رو سیو کنی با یک صفحه ی ارور موجه میشی که از ارور داده شده عکس گرفتم و ضمیمه تاپیک کردم خواستم ببینم اگر کسی هست که میتونه کمک کنه تا اشکالش رفع بشه لطفا بهم بگه. این رو هم توضیح بدم که به سایتی که ازش این اسکریپت رو خرید بودم پیام دادم و انداختن گردن هاست و به هاست هم تیکت زدم و بعد از بررسی هایی که کردن گفتن باید مشکل رو طراح سایت حل کنه و ما نمی تونیم کاری کنیم طراح اسکریپت هم که ازش خریدم کدیزاین هست که پشتیبانی بسیار ضعیفی دارن و توصیه میکنم که کسی ازشون خرید نکنه چون بسیار غیر مسئولانه بعد از خرید رفتار می کنن و پشتیبانی نمی کنند. ممنون میشم اگر میتونید کمک کنید باهام در ارتباط باشید.

سلام
اسکریپتتون با وردپرس هست یا بر پایه وردپرس نوشته شده؟؟!!!
چطوری اسکریپت رو بهتون آماده دادن؟ :|
در خدمتتون هستم،اطلاعات بیشتر ارسال کنید تا بررسی کنم و مشکل رو بگم خدمتتون

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
با سلام خدمت دوستان

نیازی به برنامه نویس نیست چون مشکل خاصی نیست

دسترسی به قسمتی که میخوای بسته شده که معمولا بعد از هک دسترسی خوندن فایل هارو یا تغییر میدن یا توسط خود مثلا شل ها تغییر میکنه

شما بدو اون فایل هارو ببین احتمالا پرمیشینشون تغییر کرده دسترسی یوزر بهشون بده درست میشه

بالا