منتخب بازارچه

نیازمند تعمیرکار آیفون ...

roozbehar

Registered User
امتیاز - 100%
15   0   0
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2012
نوشته‌ها
435
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
فقط یه پیچ گوشتی 4 سو با یه باد کش لازم داری اتفاقا اصلا قاب پشت چیزیش نمیشه چون ال سی دی بلند میشه و فلت ال سی دیش خیلی حساسه اگه خواستی لینک میدم ببین نحوه ی باز کردنشو خیلی آسونه به نسبت بقیه گوشی ها
 

yerozkhob

Registered User
امتیاز - 100%
68   0   0
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
1,546
لایک‌ها
68
سن
26
نه احمد جان من تعمیر کار نیستم !اما فکر کنم سیروس جان بتونه مشکلتو حل کنه!
سیروس ؟
میشه لینک پروفایلش رو بدی عزیزم ؟
فقط یه پیچ گوشتی 4 سو با یه باد کش لازم داری اتفاقا اصلا قاب پشت چیزیش نمیشه چون ال سی دی بلند میشه و فلت ال سی دیش خیلی حساسه اگه خواستی لینک میدم ببین نحوه ی باز کردنشو خیلی آسونه به نسبت بقیه گوشی ها
اگه میشه زحمتش رو بکشین
البته چندتا آموزش دیدم
یعنی اول از ال سی دی شروع کنم یا از پشت باید قطعات رو جدا کنم ؟
ببخشید افتادی زحمت
 

yerozkhob

Registered User
امتیاز - 100%
68   0   0
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
1,546
لایک‌ها
68
سن
26
اصلا شما نمیتونی از پشت بازش کنی راهی نداره این لینک رو ببین مرحله آخرش کابل داک آنتن و سوکت شارژ هست اگه سوال دیگه ای داشتی بپرس ;)
Installing iPhone 3GS Dock Connector - iFixit
قربونت برم
من میخواستم از پشت بازش کنم :D

اصلا شما نمیتونی از پشت بازش کنی راهی نداره این لینک رو ببین مرحله آخرش کابل داک آنتن و سوکت شارژ هست اگه سوال دیگه ای داشتی بپرس ;)
Installing iPhone 3GS Dock Connector - iFixit
یعنی همه این قطعات رو باید جدا کنم بعد دوباره وصل کنم ؟
قسمت 17 منظورته ؟
 

roozbehar

Registered User
امتیاز - 100%
15   0   0
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2012
نوشته‌ها
435
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
قربونت برم
من میخواستم از پشت بازش کنم :D



یعنی همه این قطعات رو باید جدا کنم بعد دوباره وصل کنم ؟
قسمت 17 منظورته ؟
تا مرحله آخر فقط باز کردن و رسیدن به برد هست مرحله آخر اگه سوکت سر جاش نباشه که خوب مشکلت حل شده چون پیش میاد بعد از یه مدت از جاش در بیاد ولی اگه سر جاش باشه یا اون قطعه مشکل داره یا چیپی که اونو کنترل میکنه که از اونجا به بعدش باید یه تعمیرکار حرفه ای با دستگاه تعمیرش کنه
 

yerozkhob

Registered User
امتیاز - 100%
68   0   0
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
1,546
لایک‌ها
68
سن
26
تا مرحله آخر فقط باز کردن و رسیدن به برد هست مرحله آخر اگه سوکت سر جاش نباشه که خوب مشکلت حل شده چون پیش میاد بعد از یه مدت از جاش در بیاد ولی اگه سر جاش باشه یا اون قطعه مشکل داره یا چیپی که اونو کنترل میکنه که از اونجا به بعدش باید یه تعمیرکار حرفه ای با دستگاه تعمیرش کنه
حیف که اینجا دکمه تشکر نداره
مرسی عزیزم
ایشالا که تو خوشی ها جبران کنیم :D
 

roozbehar

Registered User
امتیاز - 100%
15   0   0
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2012
نوشته‌ها
435
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
تا مرحله آخر فقط باز کردن و رسیدن به برد هست مرحله آخر اگه سوکت سر جاش نباشه که خوب مشکلت حل شده چون پیش میاد بعد از یه مدت از جاش در بیاد ولی اگه سر جاش باشه یا اون قطعه مشکل داره یا چیپی که اونو کنترل میکنه که از اونجا به بعدش باید یه تعمیرکار حرفه ای با دستگاه تعمیرش کنه
منضورم از مرحله آخر مرحله 8 صفحه ی یک هست شما فقط حواست باشه که خر پیچیو که وا میکنی یادت بمونه مال کجاست و اگه تو مرحله 8 دیدی سوکت سر جاش هست دیگه جولوتر نرو یا اون داک آنتن رو پیدا کن عوض کن اگه درست شد که هیچی اگه نشد مشکل از برد هست

منضورم از مرحله آخر مرحله 8 صفحه ی یک هست شما فقط حواست باشه که خر پیچیو که وا میکنی یادت بمونه مال کجاست و اگه تو مرحله 8 دیدی سوکت سر جاش هست دیگه جولوتر نرو یا اون داک آنتن رو پیدا کن عوض کن اگه درست شد که هیچی اگه نشد مشکل از برد هست
مخلصم فقط یادت نره پیچارو گمم نکن چون پیدا نمیشه اگه تو مرحله 8 هم دیدی همه چی سر جاشه دیگه ادامه نده
 

yerozkhob

Registered User
امتیاز - 100%
68   0   0
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
1,546
لایک‌ها
68
سن
26
منضورم از مرحله آخر مرحله 8 صفحه ی یک هست شما فقط حواست باشه که خر پیچیو که وا میکنی یادت بمونه مال کجاست و اگه تو مرحله 8 دیدی سوکت سر جاش هست دیگه جولوتر نرو یا اون داک آنتن رو پیدا کن عوض کن اگه درست شد که هیچی اگه نشد مشکل از برد هست



مخلصم فقط یادت نره پیچارو گمم نکن چون پیدا نمیشه اگه تو مرحله 8 هم دیدی همه چی سر جاشه دیگه ادامه نده
آقا واقعا خیلی ممنون حدس شما درست بود
ولی الان یه مشکل دیگه برام پیش اومده

همون کابل شارژر و بلندگو بیرون اومده بود که نصبش کردم و یو اس بی به کار افتاد
بعدش فقط صدا میمومد و فک کنم صفحه نمایش رو درست وصل نکرده بودم در حالی که مثل خودش نصبش کرده بودم
دوباره چون گوشی روشن بود مجبور شدم به صورت روشن دستکاریش کنم و دستکش هم دستم نبود ..
و کابل ها رو بیرون آوردم و دوباره وصل کردم
الان وقتی دکمه پاور رو میزنم یه صفحه سفید میاد بالا و دوباره خاموش میشه ...
یعنی ممکنه صفحه نمایش سوخته باشه ؟ :eh: :(

این در حالیه که اگه مثلا کابل رو بهش وصل کنی صداش میاد
یا اگه هوم رو زیاد بگیری ویس کنترل میاد بالا و ...
ببخشید که مزاحم شما شدم

آقا الان دوباره دستکاریش کردم
الان گوشی وقتی برای بار اول روشن میشه همه چی طبیعیه و راحت میاد بالا
ولی وقتی یه بار دکمه پاور رو بزنم دیگه برای بار دوم دوباره صفحه نمایش سفید میشه ...
به نظرتون مشکل از فریموره ؟
من الان 6 روشه و جیلبریک ناپایدار هم روش انجام دادم ... که البته الان پریده ...
 
Last edited:
بالا