• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند خانه اجاره ای کوچک در کرمان

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
سلام - یک نفر هستم(مرد) ، نیاز به خانه خیلی کوچیک یا اتاق اجاره ای و کم هزینه در هر جایی از شهر کرمان، اثاثیه ندارم و فقط خودم یک نفر هستم، دوستانی که مایل به اجاره بودند یا سوالی داشتند لطفا به آیدی تلگرام SW_ZX پیام بدید. ممنون

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
سلام - یک نفر هستم(مرد) ، نیاز به خانه خیلی کوچیک یا اتاق اجاره ای و کم هزینه در هر جایی از شهر کرمان، اثاثیه ندارم و فقط خودم یک نفر هستم، دوستانی که مایل به اجاره بودند یا سوالی داشتند لطفا به آیدی تلگرام SW_ZX پیام بدید. ممنون

موقعی ک من اونجا بودم شهرک جماران ، اخر شهاب خونه ارزون و دانشجویی زیاد گیر میاومد !! الان هم یه دور اونجا بزن ، اطراف مسجد شهرک جماران خونه زیاد بود . تو خود مسجده هم چند تا اتاق بود ...

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
موقعی ک من اونجا بودم شهرک جماران ، اخر شهاب خونه ارزون و دانشجویی زیاد گیر میاومد !! الان هم یه دور اونجا بزن ، اطراف مسجد شهرک جماران خونه زیاد بود . تو خود مسجده هم چند تا اتاق بود ...
چطوری همشهری :D
خونه دانشجویی نمیخوام - خونه مجردی لازم دارم ولی هر جا آگهی میزنم فکر میکنن خونه خالی میخوام! نمیفهمن یه جا میخوام بتمرگم . دارم از خانواده و از پادگان فرار میکنم باید یه جا خودمو جا بدم:general507:

بالا