• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

** نیازمند سرمایه گذاری **

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
با سلام خدمت کاربران پرشین تولز و وبمستران عزیز
جهت یک پروژه نیاز به سرمایه ازاد دارم

* طرح :

طراحی سایت اینترنتی ارز دیجیتال
هزینه ها تماما به دلار هست

* توضیحات کار:

یک سایت اینترنتی انلاین با در امد بالا می باشد(البته 4 ماه اول قطعا درامدی نخواهد داشت یا اگر درامدی داشته باشه بسیار کم خواهد بود)
مدت زمانی که نیاز داریم تا سایت به درامد برسه 4 تا 6 ماه می باشد(چون نیاز هست سایتمون تو صفحه اول گوگل با چند کلمه کلیدی بالا بیاد)
هزینه ای که نیاز داریم 2000 تا 3000 هزار دلار
براورد درآمد بعد از 6 ماه بین 3000 تا 10000 هزار دلار در ماه

* هزینه ها :

خرید دامنه COM یا NET
خرید هاست پر سرعت
خرید گواهی امنیت SSL
هزینه طراحی اسکرپیت و قالب اختصاصی
هزینه سئو سایت و کلمه کلیدی
هزینه تبلیغات اولیه مثل بک لینک های مفید

* شرایط کار:

تمام هزینه ها تا زمانی اجرایی شدن بر عهده شما می باشد
هزینه سایت بصورت مرحله به مرحله باید پرداخت بشه
از زمانی که سایت به در امد رسید به مدت یک سال سود حاصل شده تقسیم بر دو خواهد شد( سهم شما به دلار یا ارز دیجیتال واریز خواهد شد )
بعد از یک سال سایت در اختیار خودم خواهد بود و از تاریخ یک سال سود به بعد سودی تعلق نمیگره

این توضیحات مختصر درباره پروژه هست
اگر سوالی دارید بفرمایید

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوست عزیز صادقانه بگم این پیشنهادی که دادید به هیچ وجه برای هیچ سرمایه گذاری جذابیت نداره !
اگه واقعا بخواید نتیجه بگیرید و تصمیمتون جدیه باید دوتا کار انجام بدید :
1 - سهم دائمی و همیشگی به سرمایه گذار بدید که باید واسه تضمین همچین چیزی یا از شرکت ثبت شده و سهام رسمی استفاده بکنید ، یا قرارداد درست و حسابی که به عنوان تضمین مالکیت دامنه و بقیه چیزای اصلی به نام سرمایه گذار باشه
2 - اگه نمیخواید سهم بدید و واقعا فکر میکنید این کارتون درآمد فوق العاده بالایی داره ، وام بگیرید در ازای خودرو ، طلا یا ملک و اصل وام رو با سودش که نرخ ثابتی داره برگردونید

سرمایه گذار خیلی باهوش تر از این حرفاست که بخواد پول و وقتشو به باد بده
بلده با پولش کار بکنه
ریسک کار باید کنترل شده باشه . پیشنهاد شما بین 1 ( بدون ریسک ) تا 100 ( ریسک کامل ) از نظر من ریسک 100 داره !!
بقیه کسایی هم که سرمایه گذارن و با پولشون کار میکنن ، مثل من فکر میکنن مگه اینکه واقعا یه پول بادآورده ای دستشون باشه و بخوان قمار بکنن

دوستانه و صادقانه بهتون گفتم . تصمیم با شماست . میتونید از زمان استفاده بکنید و با منطقی کردن شرایط ، سود دو طرفه ببرید یا اینکه اهمیتی ندید و چندین سال به دنبال سرمایه گذار باشید

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
خودت یکبار متن بخون بعد ببین کدام سرمایه گذاری میاد شراکت کنه تمام هزینه ها با سرمایه گذار بعد همه چی برای شما :rolleyes: اینطوری خانواده خودت هم بهت پول نمیده ;) مشهدی بازی درآوردی :D

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
دوست عزیز صادقانه بگم این پیشنهادی که دادید به هیچ وجه برای هیچ سرمایه گذاری جذابیت نداره !
اگه واقعا بخواید نتیجه بگیرید و تصمیمتون جدیه باید دوتا کار انجام بدید :
1 - سهم دائمی و همیشگی به سرمایه گذار بدید که باید واسه تضمین همچین چیزی یا از شرکت ثبت شده و سهام رسمی استفاده بکنید ، یا قرارداد درست و حسابی که به عنوان تضمین مالکیت دامنه و بقیه چیزای اصلی به نام سرمایه گذار باشه
2 - اگه نمیخواید سهم بدید و واقعا فکر میکنید این کارتون درآمد فوق العاده بالایی داره ، وام بگیرید در ازای خودرو ، طلا یا ملک و اصل وام رو با سودش که نرخ ثابتی داره برگردونید

سرمایه گذار خیلی باهوش تر از این حرفاست که بخواد پول و وقتشو به باد بده
بلده با پولش کار بکنه
ریسک کار باید کنترل شده باشه . پیشنهاد شما بین 1 ( بدون ریسک ) تا 100 ( ریسک کامل ) از نظر من ریسک 100 داره !!
بقیه کسایی هم که سرمایه گذارن و با پولشون کار میکنن ، مثل من فکر میکنن مگه اینکه واقعا یه پول بادآورده ای دستشون باشه و بخوان قمار بکنن

دوستانه و صادقانه بهتون گفتم . تصمیم با شماست . میتونید از زمان استفاده بکنید و با منطقی کردن شرایط ، سود دو طرفه ببرید یا اینکه اهمیتی ندید و چندین سال به دنبال سرمایه گذار باشید
سلام خدمت وبمستر عزیز
اول از همه یه تشکر ویژه ازتون داشته باشم بابت وقتی که گذاشتید
دوم اینکه خوب دامنه رو بنام سرمایه گذار بزارم در شرایط تبلیغاتی و سئو سایت کلا و عملا همه چیز بنام سرمایه گذار هست
بابت وام هم پیشهاد خودم این بود چون شرایط وام گرفتن ندارم (ضامن)
البته سرمایه گذاری که پیدا بشه و با این شرایط کار کنه که سرمایه سرمایه گذار تا 6 ماه برگرده و تا یک سال بعد از برداشت سرمایه سود خوب بگیره میتونیم در باره تضمین ها هم صحبت کنیم
اما بابت سهم دائمی ( کلا شراکت کردن رو دوست ندارم و الان مجبور به این شراکت) سرمایه گذار هم حداقل 5 تا 10 برابر سرمایه رو تو ی سال برداشت میکنه
ولی در کل پیشنهادتون عالی بود و منطقی
بازم ممنون

Last edited:

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
خودت یکبار متن بخون بعد ببین کدام سرمایه گذاری میاد شراکت کنه تمام هزینه ها با سرمایه گذار بعد همه چی برای شما :rolleyes: اینطوری خانواده خودت هم بهت پول نمیده ;) مشهدی بازی درآوردی :D

اما همه هزینه ها رو که میگید رو قبول ( ولی کار هست که نیاز داره سایت با سایتهای خارجی رقابت کنه و صفحه اول گوگل باشه)
یک سمت هزینه هست و سمت دیگه تجربه و وقت
سرمایه گذار پولی میزاره و بابتش شراکتش اول سرمایه رو برمیداره بعدش سود ی ساله چند برابر سرمایه هست
مشهد هم جای خوبیه هم ادمهای خوبی داره
در ضمن ساکن هستم مشهد
و در اخر ممنون بابت پیامت که انرژی دادی

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام خدمت وبمستر عزیز
اول از همه یه تشکر ویژه ازتون داشته باشم بابت وقتی که گذاشتید
دوم اینکه خوب دامنه رو بنام سرمایه گذار بزارم در شرایط تبلیغاتی و سئو سایت کلا و عملا همه چیز بنام سرمایه گذار هست
بابت وام هم پیشهاد خودم این بود چون شرایط وام گرفتن ندارم (ضامن)
البته سرمایه گذاری که پیدا بشه و با این شرایط کار کنه که سرمایه سرمایه گذار تا 6 ماه برگرده و تا یک سال بعد از برداشت سرمایه سود خوب بگیره میتونیم در باره تضمین ها هم صحبت کنیم
اما بابت سهم دائمی ( کلا شراکت کردن رو دوست ندارم و الان مجبور به این شراکت) سرمایه گذار هم حداقل 5 تا 10 برابر سرمایه رو تو ی سال برداشت میکنه
ولی در کل پیشنهادتون عالی بود و منطقی
بازم ممنون
خواهش میکنم عزیزم
البته من وبمستر نیستم و جدای از وبلاگهایی که واسه دل خودم بود تو نوجوانی تا حالا فقط 3 تا سایت داشتم ، یکی آموزش مجازی موسیقی که چون قبل از کنکورم بود شکست خورد ( تجربه نداشتم اصلا ) . یکی بورسی بود با یکی از دوستام که به خاطر مسئولیتی که داشت برامون بستیمش ( تقریبا هم معروف بود ) . یکی هم یه سایت آموزشی در رابطه با سرمایه گذاری و موفقیت مالی که اینم بخاطر کمبود وقت واگذار کردم

پس به هیچ وجه وبمستر حساب نمیشم و در مقابل وبمسترای واقعی من فقط یه بچم

اما چون از سال 93 در کنار کارم سرمایه گذاری میکردم میتونم با جدیت بگم تو این مورد واقعا حرفی واسه گفتن دارم و برای همینم نظر دادم;)

اگه ضامن نداری ( حتی طلا یا سند خودرو نمیتونی بزاری ) ، میتونی فقط با سفته از کسایی وام بگیری که بهره بالایی میگیرن اما اونایی که بدون ضامن و صرفا با سفته وام میدن ، اگه نتونی بازپرداخت درستی داشته باشی ، برات خیلی گرون تموم میشه . چون واقعا شوخی ندارن و ممکنه چند برابر وامتون رو که شامل اصل و سود میشه ازتون بگیرن . یجورایی باج بگیرن ولی اگه واقعا بتونی به اون اهدافی که داری برسی برات هم به صرفه هستش و هم خیلی زود به نتیجه میرسی . شما پولی رو که نیاز داری بگیر ، بعد از 1 سال دو برابر پولی رو که گرفتی برگردون .

اما اصلا فکر اینو که بتونی دورشون بزنی و اگه سایت نگرفت بپیچی به بازی ، فراموش بکن .
ولی چون کارای آنلاین ریسک خاص خودشو داره میتونی با بهتر کردن شرایط یه سرمایه گذار پیدا بکنی

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
من سرمایه هم داشته باشم با این متنی که دیدم و خوندم معلومه سرمایه گذاری نمیکنم

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
خخخ
خیلی ضایع بود ناموسا
حالا به سرمایه گذار چه تضمینی میدی که عاقا به درامد برسه این پروژه؟
تمامی کارایی که گفتی هزینه چندان زیادی هم نداره که اسمشو بزاری سرمایه گذار و فلان
ملت چه توقعاتی دارن ناموسا

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
خخخ
خیلی ضایع بود ناموسا
حالا به سرمایه گذار چه تضمینی میدی که عاقا به درامد برسه این پروژه؟
تمامی کارایی که گفتی هزینه چندان زیادی هم نداره که اسمشو بزاری سرمایه گذار و فلان
ملت چه توقعاتی دارن ناموسا
سلام یه حساب کتاب بکنی میبینی هزینه راه اندازیش زیادتر هم میشه
مگر اینکه بخواین با این اسکرپتهای فیک یا رایگان کار کنید بله با یک میلیون هم میه
اختصاصی شدن و برند شدن با یک سایت در پیت فرق داره
در ثانی کجاش ضایع هست
شرایط واضح هست کسی نخواست نمیاد حرف اخر رو اول زدم
سایت مال خودم سرمایه گذار نسبت به سرمایه ای که میزاره چند برابرش رو میگیره
همین اول حرف اخر رو زدم که بعدا مشکلی پیش نیاد
در باره تضمین هم کسی که شرایط رو قبول کرد با هم صحبت میکنیم رضایت همو جلب میکنیم

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
امیدوارم که پیدا کنین
موفق باشید

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
من سرمایه هم داشته باشم با این متنی که دیدم و خوندم معلومه سرمایه گذاری نمیکنم
متن واضح هست
با اب لعاب تاب دادن که دنبال سرمایه گذار نیستم که بخوام سر کسی رو کلاه بزارم
متن رو میشد قشنگ نوشت تا سرمایه گذار جذب بشه
اما حقیقت رو بیان کردم تا بعدا مشکلی پیشن نیاد
نیاز به سرمایه گذار دارم با این شرایطی که اعلام شده
ممنون

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
خواهش میکنم عزیزم
البته من وبمستر نیستم و جدای از وبلاگهایی که واسه دل خودم بود تو نوجوانی تا حالا فقط 3 تا سایت داشتم ، یکی آموزش مجازی موسیقی که چون قبل از کنکورم بود شکست خورد ( تجربه نداشتم اصلا ) . یکی بورسی بود با یکی از دوستام که به خاطر مسئولیتی که داشت برامون بستیمش ( تقریبا هم معروف بود ) . یکی هم یه سایت آموزشی در رابطه با سرمایه گذاری و موفقیت مالی که اینم بخاطر کمبود وقت واگذار کردم

پس به هیچ وجه وبمستر حساب نمیشم و در مقابل وبمسترای واقعی من فقط یه بچم

اما چون از سال 93 در کنار کارم سرمایه گذاری میکردم میتونم با جدیت بگم تو این مورد واقعا حرفی واسه گفتن دارم و برای همینم نظر دادم;)

اگه ضامن نداری ( حتی طلا یا سند خودرو نمیتونی بزاری ) ، میتونی فقط با سفته از کسایی وام بگیری که بهره بالایی میگیرن اما اونایی که بدون ضامن و صرفا با سفته وام میدن ، اگه نتونی بازپرداخت درستی داشته باشی ، برات خیلی گرون تموم میشه . چون واقعا شوخی ندارن و ممکنه چند برابر وامتون رو که شامل اصل و سود میشه ازتون بگیرن . یجورایی باج بگیرن ولی اگه واقعا بتونی به اون اهدافی که داری برسی برات هم به صرفه هستش و هم خیلی زود به نتیجه میرسی . شما پولی رو که نیاز داری بگیر ، بعد از 1 سال دو برابر پولی رو که گرفتی برگردون .

اما اصلا فکر اینو که بتونی دورشون بزنی و اگه سایت نگرفت بپیچی به بازی ، فراموش بکن .
ولی چون کارای آنلاین ریسک خاص خودشو داره میتونی با بهتر کردن شرایط یه سرمایه گذار پیدا بکنی
ممنون دوست عزیز
راهنمای کردن با سنگ انداختن فرق میکنه
از راهنمایی که کردین استفاده میکنم
من خودم هم از قدیمیهای نت هستم الان 19 ساله تو اینترنت فعالیت میکنم بقول معروف دارم 20 ساله میشم :cool: :D
همین سایت 8 ساله عضو هستم
بازم ممنون

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
تجربه موفقی تا حالا داشتی؟ کارو به برنامه نویس ایرانی یا خارجی میخوای بسپری؟ توی برنامه نویسی مهارت داری؟ در زمینه سئو اطلاعاتی داری؟ بصورت فردی میخوای ادامه بدی؟ خروجی برای کاربر ایرانی؟

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
تجربه موفقی تا حالا داشتی؟ کارو به برنامه نویس ایرانی یا خارجی میخوای بسپری؟ توی برنامه نویسی مهارت داری؟ در زمینه سئو اطلاعاتی داری؟ بصورت فردی میخوای ادامه بدی؟ خروجی برای کاربر ایرانی؟
تجربه دز زمینه سایت و برنامه نویسی دارم اما اسکریپت این کار رو نه
قبلا سایت داشتم سود خوبی هم داشتم سایت رو وگذار کردم
برنامه نویس خارجی صحبت شده واسه اسکریپتش
زمیه سئو اطلاعاتم خوبه و افراد زیادی سرراغ دارم که باهاشون کار میکنم و سایتهای زیادی رو اصولی اوردم اول گوگل با کلمه کلیدی
تا الان فردی کار کردم ولی ماوره و کمک زیاد گرفتم ولی این دفعه هزینه زیادی داره و در توانم نیست سایتهای قبلی چون تماما ایرانی بوده نهایتش 2 میلیون هزینه داشته

سایتی که میخوام کار کنم کلا خارجی هست و از هر 1000 نفر شاید یک ایرانی هم نباشه یعنی تبلیغات و سئو بر پایه کاربران خارجی هست
چون کاربران خاررجی درامدش با دلار هست;)
مثلا برای طراحی یک عد بنر گیفت 50 دلار میدن ولی تو ایران 2 تا 5 دلار
سایتهای خارجی واسه سئو سایت 450 دلار میدن( تقریبا 6 میلیون)
اما ایران نهایت 30 دلارتا 50 دلار(400.000 تا 650.000 هزار تومن)
در امد کاربران خارجی بیشتره:D
سعی میکنم این دفعه انرژی رو واسه جذب و کار کردن تو بازار خارجی باشه
یعنی اگر سایت تبلیغاتی یا طراحی یا هر طرحی که میخواید بزنید بر پایه کاربران خارجی باشه بهتره
درامد زایی تو سایت ایران خیلی کمه سایت انجام میدم رو سرچ بزنید دستمزد ها رو چک کنید
مشابه ائن سایت خارجیش هم هست چک کنید
فرقش زمین تا اسمونه:rolleyes:

دو تا سایت ایرانی و خارجی هزینه ها خیلی فرق میکنه سایت انجام میدم 1 دلار واسه یک بنر میخواد سایت خارجی جداقل 5 دلار

Last edited:

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
میشه یه بیوگرافی از خودتون بدین؟ چند سالتونه اهل کجایین تجربه هاتون مهارتتاون چقده سطح تحصیلات و ...

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
میشه یه بیوگرافی از خودتون بدین؟ چند سالتونه اهل کجایین تجربه هاتون مهارتتاون چقده سطح تحصیلات و ...
بله البته
هر چند یه بیو گراف تو پروفایل هر کسی هست ولی بازم چشم
متولد سال 59 هستم
اهل مشهد هستم یعنی مشهد زندگی میکنم
تخصصم کامپیوتر هست
علاقه شدید به اینترنت و ارز دیجیتال و کامپیوتر دارم
سطح تحصیلاتم فوق هست
مهارتهای انلاین و مجازی :: اینترنت و تبلیغات هست و طراحی سایت
دستی بر کارهای گرفیکی مثل بنرهای متجرک و برنرهای تبلیغاتی و ویزیت دارم
طراحی پروژه های شبکه و تجهیزات امنیتی هم از کارهای فنی غیر انلاین هست

gorbachof4

Registered User