• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

...نیازمند طراح وبسایت..

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
به تمامی دوستان پیام دادم

mahdownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز شما ک فید بک دادید اصلا منو اشتباه گرفتید یوزر رو من اصلا تو کار نویسندگی نیستم
دوستان ایشون کلاهبردار هستند و تا حالا پول سه کاربر رو بالا کشیدند
کسانی که از ایشون شکایت دارند لطفا با بنده هماهنگ بشن تا سریع تر پیگیری قضایی انجام بشه
در ضمن اصلا نگران هزینه ها داد خواست و ..نباشید ایشون که محکوم بشن همه رو باید پرداخت کنند و ضرر شما رو هم بدن
پس از شکایت نترسید شیراز بر علیه ایشون بنده دادخواست دادم اگر تمایل داشتید شماره پروندتون رو ارسال کنید تا از یک پلیس فتا پیگیری بشه حالشو بگیریم

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
امتیازتون نشون میده کلاهبردار هستید متاسفانه
بله کاملا درسته
البته کلاهبرداری که ظاهرا فراموشی هم داره!!!
من امروز صبح فتا بودم یه حالی به ایشون دادم
به زودی یادش میارن که کدوم یوزر تو پی تی مال ایشونه
از بدبختی این کلاهبردار من ازون سریشام که اجدادشو قراره بیاره جلو چشمش
هنوز بیست تومنی که هفته پیش از من کلاهبرداری کردی رو یادت نیومده؟؟؟ نکنه اونم یادت نمیاد با کدوم یوزر بالا کشیدی؟؟؟:D

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
دوستان ایشون کلاهبردار هستند و تا حالا پول سه کاربر رو بالا کشیدند
کسانی که از ایشون شکایت دارند لطفا با بنده هماهنگ بشن تا سریع تر پیگیری قضایی انجام بشه
در ضمن اصلا نگران هزینه ها داد خواست و ..نباشید ایشون که محکوم بشن همه رو باید پرداخت کنند و ضرر شما رو هم بدن
پس از شکایت نترسید شیراز بر علیه ایشون بنده دادخواست دادم اگر تمایل داشتید شماره پروندتون رو ارسال کنید تا از یک پلیس فتا پیگیری بشه حالشو بگیریم
بله کاملا تایید میشه
من هم امروز فتا بودم مشهد
ول کنشم نیستم چون از بد روزگار برای این بدبخت ،من اینجا آشنا دارم
منتها باید یه جوری نقره داغ بشه که تا دوسه سال فقط بره و بیا و البته میره و میاد چون مسئله کلاهبرداریه
فقط من میگم اگر توی دوتا شهر مختلف براش پرونده باز بشه بیشتر باید بره و بیاد،اینطور نیست؟
من با شما هم تماس میگیرم دوست عزیز جهت هماهنگتر شدن
4 نفر مثل ما اگر پیگیر کاری بشن و به در بیخیالی نزن وضع این مملکت درست میشه

mahdownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان تعرفه هاتون + شرح کارایی که میتونید انجام بدید + نمونه کار را واسم پیام خصوصی کنید ممنون
هرکسی ایشون ازش کلاهبرداری کرده پیام خصوصی بده عزیزان نگران هزینه های دادخواست و وکیل نباشین ایشون به جرم کلاهبرداری وقتی محکوم بشه هم مجبوره 3 تا 10 سال زندان تحمل کنه هم خسارت مارو بده و هم هزینه های مربوط به وکیل پس ترس و لرز نداشته باشین حقتون رو ازش بگیرین از ایشون بنده پلیس فتا شیراز شکایت کردم شماره کارتی که به من داد مربوط به باقرزاده بوده اگر کسی شماره کارت دیگه ای ازشونداره بده هم چنین شماره پرونده شکایت تا ایشون رو سریعتر به داگاه بکشونیم هم چنین اگر در دادگاه حضور پیدا نکنن بنده به نیابت شما حاظرم حکم جلبشو بگیرم از اصفهان بازداشتش کنن نذارین مانند این افراد اینجا رشد کنن و بشن مثل
حمیدرضا ساتکین – محمدحسین نیک منش

Last edited:

ariux

Registered User
لایک‌ها
36
سلام .
ایشون یوزر های زیادی در سراسر وب داره و مبالغ زیادی رو هم تا این لحظه از طریق کلاهبرداری بدست آورده .
به نام : محمد باقرزاده .
jey8design هم یکی دیگر از یوزر هاشون هستش که توی انجمن های زیادی ازش استفاده میکردند .
ای دی یاهوی مورد استفاده ای شخص نیز : [email protected] می باشد .
دقیقأ نمیدونم اما فکر میکنم ساکن یکی از شهر های استان اصفهان هستند .
مدتی پیش قرار شد با دریافت مبلغ 100 تومان برای بنده یک پلاگین پیشرفته وردپرس بنویسنید که با تحقیق و بررسی یکی از دوستان دریافتیم که ایشون بیشتر یک کلاهبردار خرده اینترنتی هستند و نه یک متخصص .
وقت بخیر .

mahdownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام .
ایشون یوزر های زیادی در سراسر وب داره و مبالغ زیادی رو هم تا این لحظه از طریق کلاهبرداری بدست آورده .
jey8design هم یکی دیگر از یوزر هاشون هستش که توی انجمن های زیادی ازش استفاده میکردند .
مدتی پیش قرار شد با دریافت مبلغ 100 تومان برای بنده یک پلاگین پیشرفته وردپرس بنویسنید که با تحقیق و بررسی یکی از دوستان دریافتیم که ایشون بیشتر یک کلاهبردار خرده اینترنتی هستند و نه یک متخصص .
وقت بخیر .
ممنون از اطلاع رسانی شما بیشتر بنظر میرسه ایشون با کلاهبرداری از دیگران و بعد غیب شدن و بهانه های مثل عمل مادر و... زمان میخرن و با قول های بیهوده طرف رو کلافه و در نهایت بیخیال میکنن
دوست عزیز اطلاعات شما بیشتر کمک میکنه تا ایشون رو به سزای اعمالش برسونیم طرف گویا مبالغ کم میگیره که ارزش شکایت نداشته باشه اما به شما در حضور تمام این شرکت کنندگان تاپیک قول میدم حق تک تک کسانی که حقشون از ایشون خورده شده رو بگیرم حتما پرینت حساب این اقا کمک زیادی به شناسایی افرادی که ازشون کلاه برداری کرده میکنه اون وقت وقتی بگیرنش به همه اون ها اطلاع میدیم که اگه شکایت دارند پا پیش بذارند فعلا با دوست مشهدیمون بهارستان هماهنگ کردیم که سخت گیرانه جلو بریم
ممنون

dibawebhost

Registered User
لایک‌ها
137
درود
منظور شما راه اندازی یک وبسایت برای درج کد ها و کوپن های تخفیفی سایت های مختلف هست؟
در این صورت آیا طراحی اختصاصی میخواین؟
چقدر حاضر هستید هزینه کنید؟
چه ویزگی هایی براتون مهمه؟
در خدمتتون هستیم

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
ممنون از اطلاع رسانی شما بیشتر بنظر میرسه ایشون با کلاهبرداری از دیگران و بعد غیب شدن و بهانه های مثل عمل مادر و... زمان میخرن و با قول های بیهوده طرف رو کلافه و در نهایت بیخیال میکنن
دوست عزیز اطلاعات شما بیشتر کمک میکنه تا ایشون رو به سزای اعمالش برسونیم طرف گویا مبالغ کم میگیره که ارزش شکایت نداشته باشه اما به شما در حضور تمام این شرکت کنندگان تاپیک قول میدم حق تک تک کسانی که حقشون از ایشون خورده شده رو بگیرم حتما پرینت حساب این اقا کمک زیادی به شناسایی افرادی که ازشون کلاه برداری کرده میکنه اون وقت وقتی بگیرنش به همه اون ها اطلاع میدیم که اگه شکایت دارند پا پیش بذارند فعلا با دوست مشهدیمون بهارستان هماهنگ کردیم که سخت گیرانه جلو بریم
ممنون
اتفاقا باز امروز مادرشون عمل داشتن:

دوست عزیز خیلی بد هست زود تهمت میزنید:)
بنده به علت عمل مادرم بیمارستان بودم و نت نداشتم
امیدوارم از تهمتون شرمنده شید
لطفا پست هارو پاک کنید

البته فک کنم تا الان این ننه جون ایشون یه 100 تا سکته زده برای کلاهبرداریهاشون:D:D:D
ولی خوب خبر نداره اصل سکته رو باید نگه داره تا یه مدت دیگه بزنه وقتی بچه شو میبرن زندان
مبالغ کم رو خوب گفتین دوست عزیز ولی من دیگه به پوله فک نمیکنم، فعلا سوژه جور شده برای گوشمالی دادن و خیلی وقته که ازین سوژه ها جور نشده برامون:D
این بچه جغل وقتی رفت زندان شبی 100 تومن اجارش دادن به برادران اراذل و اوباش موجود در اونجا و تا صبح در خدمتش بودن تازه دوزاریش میفته که آی کیوش اونقدرام که فک میکرد بالا نیست
همین چند وقت پیش یدونه از این بچه زرنگای روزگار داشت از فتوحاتش در زندگی میگفت، الان چند ماهه دیگه نیست که برامون داستان تعریف کنه آخه شیش ماهه زندان وکیل آباده مشهده:general304:

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
سلام .
وقت بخیر .
ممنون از اطلاع رسانی شما دوست عزیز
ایمیلش همینه

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
آقا منم هستم . 200 هم از من خورده . من همه چیزش رو هم دارم . کی میخواد شکایت کنه بیاید اینو آدم کنیم.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
آقا یوووون عزیز لطفا یکی بشه مسول شکایت از این یارو تا بکنیمش تو.

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
هرکسی ایشون ازش کلاهبرداری کرده پیام خصوصی بده عزیزان نگران هزینه های دادخواست و وکیل نباشین ایشون به جرم کلاهبرداری وقتی محکوم بشه هم مجبوره 3 تا 10 سال زندان تحمل کنه هم خسارت مارو بده و هم هزینه های مربوط به وکیل پس ترس و لرز نداشته باشین حقتون رو ازش بگیرین از ایشون بنده پلیس فتا شیراز شکایت کردم شماره کارتی که به من داد مربوط به باقرزاده بوده اگر کسی شماره کارت دیگه ای ازشونداره بده هم چنین شماره پرونده شکایت تا ایشون رو سریعتر به داگاه بکشونیم هم چنین اگر در دادگاه حضور پیدا نکنن بنده به نیابت شما حاظرم حکم جلبشو بگیرم از اصفهان بازداشتش کنن نذارین مانند این افراد اینجا رشد کنن و بشن مثل
حمیدرضا ساتکین – محمدحسین نیک منش
دادا چرا پیام منو نقل کن میکنی مسلمون ملت فکر میکنن من خدای ناکرده کلاه بردارم
پیام همون بنده خدارو نقل کن کن:(;)

بالا