دوستان ایشون کلاهبردار هستند و تا حالا پول سه کاربر رو بالا کشیدنددوست عزیز شما ک فید بک دادید اصلا منو اشتباه گرفتید یوزر رو من اصلا تو کار نویسندگی نیستم
بله کاملا درستهامتیازتون نشون میده کلاهبردار هستید متاسفانه
بله کاملا تایید میشهدوستان ایشون کلاهبردار هستند و تا حالا پول سه کاربر رو بالا کشیدند
کسانی که از ایشون شکایت دارند لطفا با بنده هماهنگ بشن تا سریع تر پیگیری قضایی انجام بشه
در ضمن اصلا نگران هزینه ها داد خواست و ..نباشید ایشون که محکوم بشن همه رو باید پرداخت کنند و ضرر شما رو هم بدن
پس از شکایت نترسید شیراز بر علیه ایشون بنده دادخواست دادم اگر تمایل داشتید شماره پروندتون رو ارسال کنید تا از یک پلیس فتا پیگیری بشه حالشو بگیریم
هرکسی ایشون ازش کلاهبرداری کرده پیام خصوصی بده عزیزان نگران هزینه های دادخواست و وکیل نباشین ایشون به جرم کلاهبرداری وقتی محکوم بشه هم مجبوره 3 تا 10 سال زندان تحمل کنه هم خسارت مارو بده و هم هزینه های مربوط به وکیل پس ترس و لرز نداشته باشین حقتون رو ازش بگیرین از ایشون بنده پلیس فتا شیراز شکایت کردم شماره کارتی که به من داد مربوط به باقرزاده بوده اگر کسی شماره کارت دیگه ای ازشونداره بده هم چنین شماره پرونده شکایت تا ایشون رو سریعتر به داگاه بکشونیم هم چنین اگر در دادگاه حضور پیدا نکنن بنده به نیابت شما حاظرم حکم جلبشو بگیرم از اصفهان بازداشتش کنن نذارین مانند این افراد اینجا رشد کنن و بشن مثلدوستان تعرفه هاتون + شرح کارایی که میتونید انجام بدید + نمونه کار را واسم پیام خصوصی کنید ممنون
ممنون از اطلاع رسانی شما بیشتر بنظر میرسه ایشون با کلاهبرداری از دیگران و بعد غیب شدن و بهانه های مثل عمل مادر و... زمان میخرن و با قول های بیهوده طرف رو کلافه و در نهایت بیخیال میکننسلام .
ایشون یوزر های زیادی در سراسر وب داره و مبالغ زیادی رو هم تا این لحظه از طریق کلاهبرداری بدست آورده .
به نام : محمد باقرزاده .
jey8design هم یکی دیگر از یوزر هاشون هستش که توی انجمن های زیادی ازش استفاده میکردند .
ای دی یاهوی مورد استفاده ای شخص نیز : [email protected] می باشد .
دقیقأ نمیدونم اما فکر میکنم ساکن یکی از شهر های استان اصفهان هستند .
مدتی پیش قرار شد با دریافت مبلغ 100 تومان برای بنده یک پلاگین پیشرفته وردپرس بنویسنید که با تحقیق و بررسی یکی از دوستان دریافتیم که ایشون بیشتر یک کلاهبردار خرده اینترنتی هستند و نه یک متخصص .
وقت بخیر .
اتفاقا باز امروز مادرشون عمل داشتن:ممنون از اطلاع رسانی شما بیشتر بنظر میرسه ایشون با کلاهبرداری از دیگران و بعد غیب شدن و بهانه های مثل عمل مادر و... زمان میخرن و با قول های بیهوده طرف رو کلافه و در نهایت بیخیال میکنن
دوست عزیز اطلاعات شما بیشتر کمک میکنه تا ایشون رو به سزای اعمالش برسونیم طرف گویا مبالغ کم میگیره که ارزش شکایت نداشته باشه اما به شما در حضور تمام این شرکت کنندگان تاپیک قول میدم حق تک تک کسانی که حقشون از ایشون خورده شده رو بگیرم حتما پرینت حساب این اقا کمک زیادی به شناسایی افرادی که ازشون کلاه برداری کرده میکنه اون وقت وقتی بگیرنش به همه اون ها اطلاع میدیم که اگه شکایت دارند پا پیش بذارند فعلا با دوست مشهدیمون بهارستان هماهنگ کردیم که سخت گیرانه جلو بریم
ممنون
ممنون از اطلاع رسانی شما دوست عزیزسلام .
ایشون یوزر های زیادی در سراسر وب داره و مبالغ زیادی رو هم تا این لحظه از طریق کلاهبرداری بدست آورده .
به نام : محمد باقرزاده .
jey8design هم یکی دیگر از یوزر هاشون هستش که توی انجمن های زیادی ازش استفاده میکردند .
ای دی یاهوی مورد استفاده ای شخص نیز : [email protected] می باشد .
دقیقأ نمیدونم اما فکر میکنم ساکن یکی از شهر های استان اصفهان هستند .
مدتی پیش قرار شد با دریافت مبلغ 100 تومان برای بنده یک پلاگین پیشرفته وردپرس بنویسنید که با تحقیق و بررسی یکی از دوستان دریافتیم که ایشون بیشتر یک کلاهبردار خرده اینترنتی هستند و نه یک متخصص .
وقت بخیر .
دادا چرا پیام منو نقل کن میکنی مسلمون ملت فکر میکنن من خدای ناکرده کلاه بردارمهرکسی ایشون ازش کلاهبرداری کرده پیام خصوصی بده عزیزان نگران هزینه های دادخواست و وکیل نباشین ایشون به جرم کلاهبرداری وقتی محکوم بشه هم مجبوره 3 تا 10 سال زندان تحمل کنه هم خسارت مارو بده و هم هزینه های مربوط به وکیل پس ترس و لرز نداشته باشین حقتون رو ازش بگیرین از ایشون بنده پلیس فتا شیراز شکایت کردم شماره کارتی که به من داد مربوط به باقرزاده بوده اگر کسی شماره کارت دیگه ای ازشونداره بده هم چنین شماره پرونده شکایت تا ایشون رو سریعتر به داگاه بکشونیم هم چنین اگر در دادگاه حضور پیدا نکنن بنده به نیابت شما حاظرم حکم جلبشو بگیرم از اصفهان بازداشتش کنن نذارین مانند این افراد اینجا رشد کنن و بشن مثل
حمیدرضا ساتکین – محمدحسین نیک منش
فعلا با یکی از دوستان به توافقات اولیه رسیدیم تایپیک را ادمین ها ببندن ممنونچی می خوای دقیقا؟