تهرانم دورو بر یک میلیون بالاتر نره وجهش هم خوب باشه شما چه طور میتونین بدین چند ماه چند فقره چکسلام دوست عزيز
شما كجا تشريف داريد؟
پيش پرداخت چقدر ميتونيد بپردازيد؟
چند ماهه ميخواهيد ؟
نهايت قيمت لب تابي كه ميخواهيد چقدره؟
یک دستگاه لبتاپ ترجیحا نو به صورت چکی جهت کارهای معمولی جهت یک دانشجو نیازمندم چک هم هم کارمندی هم کاسب معتبر موجود کسی هست شرایط را لطفا پخ کنید
دادا تهراني ، بازار رضا و ايرانيان و كلا اونجا ها چكي ميفروشن لپتاپ! هست بگردي!!
Sent By iPad 4G , Tapatalk Used
اقساط تا ده ماه هم میتونم بهتون بدم! منتها شمال هستمضامن و شخص جنابعالی میبایست حضور داشته باشید و قبل از اون هم حساب هاتون توسط بانک استعلام گرفته بشه
واسه شما که تهران هستی به این سایت رجوع کنید: خرید فروش قسطی اقساطی لپ تاپ تبلت گوشی موب
اقساط تا ده ماه هم میتونم بهتون بدم! منتها شمال هستمضامن و شخص جنابعالی میبایست حضور داشته باشید و قبل از اون هم حساب هاتون توسط بانک استعلام گرفته بشه
واسه شما که تهران هستی به این سایت رجوع کنید: خرید فروش قسطی اقساطی لپ تاپ تبلت گوشی موب
این سایت خیلس خوبه اما قیمت دستگاهی که من انتخاب کردم رو داره 100 هزار تومن گرون تر میده به نسبت قیمت بازار که من گرفتم
اره اره اونم درست اما سودش جدا قیمت نقدیش رو گفتم سودش 8 ماهه نزدیک 300 بودواسه مدت زمانی که پول طرف میخوابه! سود میخواد! طرف که خیرات نداره! بابت تاخیر پولت میبایست سودشم بدی دیگه![]()
عزیزی فروشگاه خاصی مد نظرت هست
خداروشكر ما يه سوال از شما پرسيديم
همه اطلاعات فوران كرد d;
اگه برند يا مدل خاصي مد نظرتون هست بفرماييد تا قيمت خدمتتون اعلام كنم
در ضمن اين رو هم بفرماييد كه توانايي پرداختتون چند ماهه هست
شرايط خود ما 3ماهه هستش ولي شايد \شايد بتونم شرايط بهتر براتون رديف كنم
درضمن هر مدلي كه خواستيد، حتي اگه نخواستيد از ما خريد كنيد بفرماييد تا بنده هم يه قيمت خدممتون اعلام كنم براي اطلاع هم كه شده خالي از لطف نيست.
داداش زیر خاکی بالا اوردی سال ۲۰۱۳ پرسیده بودمz500 لنوو با این کانفیگ
i5 6gb 1t vga740m