• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند مشاوره جهت مباره با حملات دیداس

SEOman

Registered User
لایک‌ها
91
برای من که پیش می اومد.
وقتی حمله شروع می شد، می نشستم مرتب لاگ سرور رو بررسی می کردم، IP هایی که دی داس می زنن از رفتار و تعداد تکرارشون مشخصه.
یک ساعت می اومدم این IP ها رو پیدا و بن طولانی می کردم...
البته این ها جدا از تنظیمات فایروال csf بود که عرض می کنم.

این کار اشتباهه. حملات دیداس معمولا با IP Spoofing همراه هست یعنی با آی پی های جعلی که گاها حتی وجود خارجی ندارند حمله رو انجام میدن. دوره ای بود یکی از سایت بنده تحت حمله بود و برای اینکه نتونیم حمله رو دفع کنیم آی پی های ربات های گوگل رو جعل کرده بودند.

داش ممد

Registered User
لایک‌ها
221
از چه سرویس دهنده ای خدمات میگیرین؟
ifastnet
منم چندبار با این هاستینگ های خارجی صحبت کردم ، سرویس دهنده های مطرح میگن از ایران نمیشه سرویس گرفت ازشون
تو اینکه خارجی ها احتمالا بهتر از ایرانی ها باشن بحثی نیست اما چون مسئله تحریم رو داریم همیشه یه ریسکی داره این کار
شما اطلاعات رو بزن عربستان یا دوبی یا کشورهای عربی ، حله دیگه بقیش

فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
خب جهت ثبت در تاریخ و اینکه بعدا شاید به درد کسی بخوره :

چند روز پیش مجدد حملات اوج گرفت و هاست دی ال پیام داد که فشار زیادی روی سرور هست و دو تا انتخاب داریم
  1. اینکه سرور اختصاصی تهیه کنیم و مدیریت سرور رو بهشون بسپاریم
  2. اینکه سایت رو منتقل کنیم روی یک هاستینگ دیگه
یه حساب سر انگشتی کردیم و دیدیم سرور اختصاصی با لایسنس سی پنل و لایت اسپید و مدیریت عزیزان هاست دی ال حدود ماهی 2-3 میلیون تومن هزینه برمیداره و اینطور شد که طبق توصیه دوستان توی همین تاپیک و کمی تحقیق ، سایت رو انتقال دادیم به سنترال هاستینگ .
قبل از انتقال سایت با سنترال هاستینگ صحبت کردم و قول دادن که حتی 1 ساعت هم سایت داون نمیشه تحت حملات.
طی چند روز گذشته که روی سنترال هاستیگ بودیم با وجود ادامه حملات ، هنوز مشکلی برای سایت پیش نیومده و فعلا به قولشون عمل کردن.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
خب جهت ثبت در تاریخ و اینکه بعدا شاید به درد کسی بخوره :

چند روز پیش مجدد حملات اوج گرفت و هاست دی ال پیام داد که فشار زیادی روی سرور هست و دو تا انتخاب داریم
  1. اینکه سرور اختصاصی تهیه کنیم و مدیریت سرور رو بهشون بسپاریم
  2. اینکه سایت رو منتقل کنیم روی یک هاستینگ دیگه
یه حساب سر انگشتی کردیم و دیدیم سرور اختصاصی با لایسنس سی پنل و لایت اسپید و مدیریت عزیزان هاست دی ال حدود ماهی 2-3 میلیون تومن هزینه برمیداره و اینطور شد که طبق توصیه دوستان توی همین تاپیک و کمی تحقیق ، سایت رو انتقال دادیم به سنترال هاستینگ .
قبل از انتقال سایت با سنترال هاستینگ صحبت کردم و قول دادن که حتی 1 ساعت هم سایت داون نمیشه تحت حملات.
طی چند روز گذشته که روی سنترال هاستیگ بودیم با وجود ادامه حملات ، هنوز مشکلی برای سایت پیش نیومده و فعلا به قولشون عمل کردن.
عجیبه که هر وقت رو هاست دی ال بودم بهم میگفتن سایت تحت دیداسه ولی رو هاستینگای دیگه هیچوقت چنین مشکلی پیش نمیومد

hamidfx09

Registered User
لایک‌ها
83
منم چندبار با این هاستینگ های خارجی صحبت کردم ، سرویس دهنده های مطرح میگن از ایران نمیشه سرویس گرفت ازشون
تو اینکه خارجی ها احتمالا بهتر از ایرانی ها باشن بحثی نیست اما چون مسئله تحریم رو داریم همیشه یه ریسکی داره این کار
با سلام و احترام

وقت شما بخیر

بزرگوار برای خرید هاست ، دامنه از سرویس دهنده های خارجی می توانید به راحتی با مشخصات حقیقی افراد خارجی و پرداخت ارزی با پی پال ، پرفکت مانی ، بیت کوین و ... سرویس تهیه بفرمایید بدون نگرانی از مشکل تحریم و ...

با تشکر فراوان

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
عجیبه که هر وقت رو هاست دی ال بودم بهم میگفتن سایت تحت دیداسه ولی رو هاستینگای دیگه هیچوقت چنین مشکلی پیش نمیومد
البته من قبل از هاست دی ال رو میزبان فا بودم که تو همون حمله اول سرورشون پوکید و سایت دیگه بالا نیومد و پناه بردیم به هاست دی ال و در حال حاظر هم سنترال هاستینگ
با سلام و احترام

وقت شما بخیر

بزرگوار برای خرید هاست ، دامنه از سرویس دهنده های خارجی می توانید به راحتی با مشخصات حقیقی افراد خارجی و پرداخت ارزی با پی پال ، پرفکت مانی ، بیت کوین و ... سرویس تهیه بفرمایید بدون نگرانی از مشکل تحریم و ...

با تشکر فراوان
بله برای تهیه کردنش مشکلی نیست ، اما برای نگهداری همیشه یه نگرانی هایی هست .
تعارف که نداریم ، خارج از ایران جایی مارو قاطی آدم حساب نمیکنن .
البته تو ایرانم حساب نمیکنن :D

بالا