• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند مشاوره خرید کامپونت برای پراید

peyman 3000gti

Registered User
لایک‌ها
70
فکر کواک کلآ از سرت بیرون کن چون فقط پولتو دور ریختی
ضعف کواک تو اینه که زیر فشار تیوترش میسوزه مگه اینکه به آمپ وصلش نکنی که در اینصورت کیفیت جالبی نداره
اما اگه حتمآ میخای تو جای فابریک بندازی همون کامپ هلیکس بگیر نسبت به اندازه اش قدرت و کیفیت خوبی داره ضمن اینکه کراس اوورش فیوز حرارتی داره و سوختن تو کارش نیست و قیمتش مناسبه

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
HAVAST BE SHIBI KE WOOFER BASTE MISHE BASHID
KOLAN MOSHKEL DARE GAYE FABRIK PERAYD
ASAN SHOMA BERAX BEBAND AMA FAYDE NADARE

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
کلا چیزی که بنده متوجه شدم این دوستمون آقا پیمان جی بی ال کار هستند و شناخت خوبی از محصولات جی بی ال دارند

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
جدن؟؟پس بیخیال کواک بشم
دوست دارم هلیکسو تست کنم
کواکشو بهرام شاپ داشت
کامپشو نگا کردم نداشت.اگه جایی پیدا کردی خبر بده داداش
ظاهر خوبی هم داره بهش میاد قدرتمند باشه

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
آره قبول دارم
اما خوب چاره ای نیست
دیگه ما باید خودمونو آداپته کنیم با شرایط
نمیشه داشبوردو تعویض کرد که!!!

peyman 3000gti

Registered User
لایک‌ها
70
با توجه به اینکه شما میخای کامپی ببندی که حتما تو جای فابریک جا بشه گزینه زیادی واسه انتخاب نداری
کواک هلیکس 75 وات پیک پاورشه و 25rms قدرت داره که رو هم 50rms بهت میده که نسبت به کامپ هلیکس که 80rms هست ضعیفتره و از نظر قیمت تفاوت زیادی نداره
می پرسم خبرشو بهت میدم

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
از لحاظ قیمت خیلی فرقشونه داداش
مرسی

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
حمید چرا از کیک پنل استفاده نمیکنی؟بی دردسر، بدونه دستکاری و برش.صدای بهتری هم بهت میده

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
این هلیکس هارو من صداش رو شنیدم به نسبت صدای خوبی دارن ولی انتظار معجزه نداشته باشی ازش. پیمان جان درست گفتن هم کیفیت صدا و هم ساخت خوبی دارن
ولی من هم با دوستان موافقم اگه می خوای حجم صدای خوبی داشته باشی همون 16.5 سانتی ببند ظاهرش اینقدر هم که میگی بد نمیشه! حساس نشو ;)و یا میدرنجهای خوب و قوی مثل ML700 هرتز و یا... که امتحانشون رو پس دادن حالا من دقیق مدلهای زیادی تو ذهنم نیست اما اگر میدرنج می خوای ببندی باید توییتری کنارش باشه که رنج صداش کامل بشه و صدا رو فیلتر کنی که زیاد جیغ نشه(نظر شخصی)

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
این هلیکس هارو من صداش رو شنیدم به نسبت صدای خوبی دارن ولی انتظار معجزه نداشته باشی ازش. پیمان جان درست گفتن هم کیفیت صدا و هم ساخت خوبی دارن
ولی من هم با دوستان موافقم اگه می خوای حجم صدای خوبی داشته باشی همون 16.5 سانتی ببند ظاهرش اینقدر هم که میگی بد نمیشه! حساس نشو ;)و یا میدرنجهای خوب و قوی مثل ML700 هرتز و یا... که امتحانشون رو پس دادن حالا من دقیق مدلهای زیادی تو ذهنم نیست اما اگر میدرنج می خوای ببندی باید توییتری کنارش باشه که رنج صداش کامل بشه و صدا رو فیلتر کنی که زیاد جیغ نشه(نظر شخصی)
حالا همون ml700 هم که میفرمایید توی داشبورد جا نمیشه که
جا میشه؟؟

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
چرا جا نمیشه سایزش 88mm هست که تقریبا 3 اینچ میشه اگر اشتباه نکنم سایز باند پراید 10 هستش و با یه ریزه دستکاری جا میشه چون کوچیکتر هستش شاید به دستکاری هم نیاز نباشه البته من خودم امتحان نکردم ولی باید بخوره بهش ;)

omidfathi1364

Registered User
لایک‌ها
101
م
آخه اگه رو در ببندی تیپ رودریا کلا بهم میریزه
راه دیگه ای نیست یعنی؟؟
مگه بی ام و هست یه جفت رو دری بخر 60-50 تومن برش بده اتفاقاً دوستان بستن هم قشنگ میشه هم صدای توپی میده

amirrozbeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با اجازه اساتید
به اینم یه نگاه بنداز، بخاطر تحمل پیک واتش میشه با فیلتر مناسب با آمپ هم درایوش کرد بدون آمپ هم خوبه . تا سلیقه صدات چی باشه. حدود 100 تومنه
Hertz EMV 100.5
tech_emv100.gif
img_EMV100.5_TOP.jpg
منبع: www.hertzaudiovideo.com

omidfathi1364

Registered User
لایک‌ها
101
رودری بگیر پایین رو دری رو که نزدیک پاهاست! اندازه 16 سانتی میدی میبرنش یه رینگ نازک MDF میندازن راحت هر کامپی بخوای وصل میشه گریل باندم یزنی شیک میشه. دوستان واسه در عقب 206 هم همسن کارو میکنن.

hamid_bahal

Registered User
لایک‌ها
59
فکر میکنم چیز خوبی باشه
ممنونم داداش

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
ml700 کوچیکتره.7سانته.راحت نصب میشه همه جا

بالا