• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند نویسنده - بدون حقوق !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

matinpf

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

دوستان عزیز اگر هرکدوم از شرایط زیر رو دارید لطفا همین الان تاپیک رو ببندید تا هیچ کدوممون ناراحت نشیم !:

1 - اگر خودتون سایت دارید یا می تونید راحت یکی بسازید
2 - اگه می خواید خیلی زود از نویسندگی به پول برسید

و حداقل شرایط مورد نیاز

شرایط خاصی مد نظرم نیست فقط علاقه داشته باشید و اگر قبلا وبلاگی چیزی هم اداره کرده باشید یا توانایی نوشتن تو هر ضمینه ای داشته باشید در اولویت هستید
من خودم به صورت چت کسایی رو که انتخاب بشن رو آموزش کامل میدم

کار چطوری : خوب بعد از آموزش متناسب برای شما شما میرید تو سایت که من درست کردم و اونجا مطلب ارسال میکنید در هر مطلبی که شما ارسال میکنید جایگاهی برای شما اختصاص داده شده که در اون بنری که شما بخواهیید نمایش داده خواهد شد و کسب درامد شما هم از همین طریق خواهد ( تبلیغ بگیری در آینده یا بنر همکاری در فروش یا سیستم کلیکی یا تبلیغ کالای خودتون بزارید اگرم بلد نبودید می تونم راهنمایی کنم در ضمینه تبلیغات )

0 - 100 مطلب یک بنر افقی
100 - 300 دو بنر افقی
300 تا 600 سه ینر افقی

البته تعدا مطالب خیلی مهم نیست کار تو سایت هایی که من برای شما آمده کردم به صورتی هست که بیشتر کیفیت مهمه و شما هرچه یک مطلب با کیفیت تر بنویسید بازدیدکننده بیشتر در نتیجه درامد شما بیشتر خواهد بود به خصوص در بلند مدت

درضمن از کیفیت سایت ها هم مطمئن باشید از لحاظ بهینه سازی برای متور های جستوجو در حد عالی هستن فقط مطالب با کیفیت مورد نیاز دارن !

سایت های موجود درضمینه های زیر هستن :
اس ام اس
دانلود آهنگ
دانلود کتاب - موبایل و پی دی اف
سایت عکس

*سایت های تقریبا صفر هستن از نظر تعدا مطالب ولی اگز مطلب خوب بزاریم با توجه با سئو فوق العاده زود به بازدید میرسن البته بازدید سایت اصلی خیلی برای شما فرق نمیکنه شما از بازدید مطالب خودتون کسب درامد میکنم
*در سایت های دانلود از طرف شما به دانلود و آپلود نیاز نیست روش جایگزینی هست که بهتون آموزش میدم
*اگر هم در ضمینه خاصی علاق به نویسندگی دارید که جزو موارد بالا نیست و حودتون قادر به ساخت سایت نیستید پیغام خصوصی بدید شاید ساختم

لطفا درخواست های خودتون رو از طریق پیغام خصوصی یا جیمیل زیر ارسال کنید

[email protected]

اگر طولانی شد ببخشید می خواستم کامل بازش کنم می تونید سوالاتتون رو مطرح کنید
اسپم هم شدیدا ممنون صد در صد گزارش میدم

درضمن این کاری که من گفتم در معنای وسیع ترش یک شراکت هستش چون بنر شما در مطالبی که نوشته اید برای همیشه نمایش داده خواهد شد مگر اینکه عمدا یک ماه اصلا مطلب نفرستید یا در دو ماه کمتر از 10 مطلب ارسال کرده باشید البته اگر قبل از دو ماه با در حین اون هماهنگ کنید که بنا به دلایلی مدتی نمی تونید بیاید و بعدا مطلب ارسال خواهید کرد بنر ها هرگز حذف نمیشن طبیعتا شما هر چقدر مطلب بیشتر ارسال کنید در صحفات بیشتری از سایت بنر خواهید داشت و بازدید بیشتر ار بنر

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا