• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند کمک یه الکترنیک کار حرفه ای

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ph

Registered User
لایک‌ها
94
من یه ساب ووفر خانگی دارم پاورش سوخته ولی امپیلیش سالمه
پاورش بصورت دیجیتالی (ای سی) تو پاساژ لباف جمهوری هست
ولی من چند وات و چند ولت و چند امپر باشه رو نمی دونم
کسی میتونه کمکم کنه؟
درستش کنید هزینه اش رو هم می دم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
منبعش سویچینگه عکس کامل و شفاف قرار بده شاید دوستان کمک بکنند.مدل و مارکش چیه

ph

Registered User
لایک‌ها
94
مشکل اینکه روش ننوشته و توضیحاتی هم نداره و پاورش بصورت دوال هست یعنی 2 تا پاور مثل هم به قسمت امپیلی وصل میشه
یکی رو فرستادم خارج یکی رو دادم تعمیر کنند
اونی که خارج فرستادم نتیجه نگرفتم شرکتش می گفت کل برد را باید از ماتهیه کنید (پاور ها + امپیلی و هیت سینک) که گرون می شد
دومی رو هم دادم کسی تعمیر کنه که بدتر ش کرد الان غیر قابل تعمیر هست
فقط مونده 2 تا پاور بهش بخورونم ولی مشکل ندونستن امپر و ولتاژ و آمپر هست
مشاهده پیوست 107067مشاهده پیوست 107068مشاهده پیوست 107069مشاهده پیوست 107070

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
این جور دستگاه ها را اکثرا منبعشو شرکت دیگه میسازه پشت بردشو ببین اسم شرکت با سریالی چیزی ننوشته.اون خازن الکترولیت بزرگها را نگاه کن ببین روشون چند ولت نوشته شده .این تعمیرکاره قسمت اصلی منبع را باز کرده که چیکار بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟اون یکی هم که فرستادی خارج خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک نکته هم بگم من اطلاعاتی در مورد دستگاه شما ندارم .اما اگر دستگاه شما کیفیت صوت بالایی داره .از منابع سویچینگی که تو بازار ایران موجوده نمی تونید استفاده کنید ..

مدل دقیق دستگاه را تو اینترنت سرچ کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اطلاعاتی از تغذیش به دست نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟
برد آمپلی دستگاه کدومه دخلش از چه آی سی استفاده شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ph

Registered User
لایک‌ها
94
این جور دستگاه ها را اکثرا منبعشو شرکت دیگه میسازه پشت بردشو ببین اسم شرکت با سریالی چیزی ننوشته.اون خازن الکترولیت بزرگها را نگاه کن ببین روشون چند ولت نوشته شده .این تعمیرکاره قسمت اصلی منبع را باز کرده که چیکار بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟اون یکی هم که فرستادی خارج خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک نکته هم بگم من اطلاعاتی در مورد دستگاه شما ندارم .اما اگر دستگاه شما کیفیت صوت بالایی داره .از منابع سویچینگی که تو بازار ایران موجوده نمی تونید استفاده کنید ..

مدل دقیق دستگاه را تو اینترنت سرچ کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اطلاعاتی از تغذیش به دست نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟
برد آمپلی دستگاه کدومه دخلش از چه آی سی استفاده شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اسمی پشت برد نیست
خازنها روشون نوشته 450v ویکی تک نزدیک خروجی سفید 100v هست
متاستفانه تو سرچ چیزی پیدا نکردم(B&W ASW800)
ساب فوق العاده کیفیتی هست قیمت بالایی هم داره
یه سوال دارم پاور چه ربطی به کیفیت امپیلی داره؟
در ضمن یادم رفت بگم امپ ساب کلاس D هست

مشاهده پیوست 107080

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
هیچ چیزی غیر قابل تعمیر نیست
خازن ها الکترولیتی هستند شما باید اندازه دقیق رو ببنید چقدر هست اونی که نوشتید ولتاژ خازن هست اندازه خازن های الکترولیتی رو بر حسب میکروفاراد مینویسن مثل حر u هست مثلا 470uf بقیه قطعات هم که در اورده جای ای سی نیست فکر میکنم جای ترانزیستور یا دیود باشه که پیدا شدنی هست مگر اینکه ذوب شده باشه یا غیر قابل خوندن باشه . بهتره قطعات معیوب رو بگیرید ازشون یا اینکه بگید دوباره روی برد لحیم کنند ببرید پیش یکی که حرفه ای باشه اگر تهران هستید پشت شهرداری پاساژ لباف چند تایی تعمیرکار سویچینگ هستند . خودم وقت نمیکنم مگرنه میگفتم بفرستید براتون تعمیر کنم:)

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اسمی پشت برد نیست
خازنها روشون نوشته 450v ویکی تک نزدیک خروجی سفید 100v هست
متاستفانه تو سرچ چیزی پیدا نکردم(B&W ASW800)
ساب فوق العاده کیفیتی هست قیمت بالایی هم داره
یه سوال دارم پاور چه ربطی به کیفیت امپیلی داره؟
در ضمن یادم رفت بگم امپ ساب کلاس D هست

مشاهده پیوست 107080

از 100ولت بودن خازن خروجی پس میشه گفت خروجی زیر 100ولته اما از طرفی از رنگ سیم ها میشه تشخیص داد 2تا ولتاژ خروجی داره با ولتاژهای متفاوت.

من نظرم اینه که شما راه را دارید اشتباه می روید .
اول دیود ها و ماسفت های کنده شده روی برد را مثل قبل باید سوار کنید یا حداقل شماره اونها و نوع قرار گیریش را مشخص کنید بعد هم یک تعمیرکار خبره باید تعمیرش کنه .من تعجب می کنم این ساب چند میلیونی را دادید به یک تعمیرکاری که قطعاتی که در آورده هم سر جاش نزده.

دستگاه های صوتی یک قسمت مهم در کیفیتشون تغذیه است .شما اگر دقت کنید هنوز خیلی از شرکتهای معروف به جای استفاده از منابع سویچینگ هنوز از ترانس استفاده می کنند .دلیلش نویز بالای منابع سویچینگ است .اما این ساب شما یک دستگاه حرفه ای پس منبعش هم حرفه ای و طراحی منبع سویچینگش هم حرفه ای انجام شده و اصلا قابل مقایسه با این منبع های 40-50تومنی نیست.

می خواهید مقایسه انجام بدهید .شارژر اصلی لپ تاپ مثلا سونی 100تومنه غیر اصلی 20تومن با هم فرقی ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در درجه اول سعی کنید خود منبع های اصلی مدار را یک آدم خبره تعمیر کنده .اگر امکاش نیست با صاحبان این دستگاه در خارج ارتباط برقرار کنید و ازشون بخواهید از دستگاه سالمشون براتون ولتاژ بگیرند . وبه یک طراح حرفه ای منبع سفارش ساخت یک مدل اختصاصی برای دستگاهتون را بدهید.یا اینکه باید مدار خود آمپ برسی بشه شاید بشه با المانهای به کار رفته ولتاژ را حدس زد

ph

Registered User
لایک‌ها
94
از توضیحات دوستان بسیار ممنونم
همانطور که گفتم مشکل من اینکه این برد رو قطعاتش رو نمی فروشه وبردش رو کامل می فروشه
و قیمت کاملش هم بالاست 1086 دلار هست خیلی متاستفانه بالاست
بازهم ممنونم

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
همانطور که گفتم مشکل من اینکه این برد رو قطعاتش رو نمی فروشه وبردش رو کامل می فروشه
بازهم ممنونم

قطعات روبدید بچینه و بدید دست یه تعمیرکار

Norse Mythology

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازهم ممنونم

داداش من شاید بتونم کمکتون کنم. شاید بتونم یه جوری شماتیک دستگاه رو بدست بیارم. بعد میشه نقشه رو خوند تا ولتاژ خروجی پاورسوپلای رو بدست بیاری. بزار ببینم چیکار میتونم بکنم
یه کار راحت تر اینه که از سابتون بصورت پسیو استفاده کنید. یعنی با یه آمپ خارجی برای تقویت صدا استفاده کنید، میتونید این آمپ رو دخل باکس هم تعبیه کنید

ph

Registered User
لایک‌ها
94
داداش من شاید بتونم کمکتون کنم. شاید بتونم یه جوری شماتیک دستگاه رو بدست بیارم. بعد میشه نقشه رو خوند تا ولتاژ خروجی پاورسوپلای رو بدست بیاری. بزار ببینم چیکار میتونم بکنم
یه کار راحت تر اینه که از سابتون بصورت پسیو استفاده کنید. یعنی با یه آمپ خارجی برای تقویت صدا استفاده کنید، میتونید این آمپ رو دخل باکس هم تعبیه کنید
دوست من این راه هست ولی نظرم اینکه آمپ خودش رو راه بیندازم
اگر شماتیک امپ رو پیدا کنید خیلی عالی میشه
ممنونم

Norse Mythology

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست من این راه هست ولی نظرم اینکه آمپ خودش رو راه بیندازم
اگر شماتیک امپ رو پیدا کنید خیلی عالی میشه
ممنونم

من قبلا تعمیرات رادیو تلویزیون انجام میدادم، بعد به های-فای علاقمند شدم. به همین واسطه حدود 7-8 سال هم لوازم های فای تعمیر یا سرویس یا طراحی کردم. آمپ و بلندگو و کراس اور و فیلتر و ... حاود 50 گیگ فقط شماتیک از لوازم مختلف از کراس اور انواع بلندگوهای تولید شده از قبل از 1940 تا انواع آمپلی فایرهای لامپی و ترانزیستوری و گرام و ... دارم... بزار بگردم ببینم میتونم شماتیکش رو پیدا کنم یا نه. احتمالا باید باشه چون B&W برند معروفیه. شماتیک باشه کافیه مدار پاور رو پیدا کنید و ببنید خروجیش چند ولت به مدار amplification رفته... البته احتمالا آمپر رو توی مدار مشخص نمیکنه ولی اگه چوک هار مدار اصلی رو داشته باید، بازش کنید از روی قطر سیم + تعداد دور اولین و ثانویه میشه آمپر رو با دقت خوب حدس زد ولی من بهت قول میدم بین 2 تا 6 آمپره رنج این دستگاه ها. ولتاژ این ساب های اکتیو هم 12/18/24 ولته. بغیر از اینا نیست ... حالا بزارید بگردم ببینم شماتیک هست یا نه

ph

Registered User
لایک‌ها
94
من قبلا تعمیرات رادیو تلویزیون انجام میدادم، بعد به های-فای علاقمند شدم. به همین واسطه حدود 7-8 سال هم لوازم های فای تعمیر یا سرویس یا طراحی کردم. آمپ و بلندگو و کراس اور و فیلتر و ... حاود 50 گیگ فقط شماتیک از لوازم مختلف از کراس اور انواع بلندگوهای تولید شده از قبل از 1940 تا انواع آمپلی فایرهای لامپی و ترانزیستوری و گرام و ... دارم... بزار بگردم ببینم میتونم شماتیکش رو پیدا کنم یا نه. احتمالا باید باشه چون B&W برند معروفیه. شماتیک باشه کافیه مدار پاور رو پیدا کنید و ببنید خروجیش چند ولت به مدار amplification رفته... البته احتمالا آمپر رو توی مدار مشخص نمیکنه ولی اگه چوک هار مدار اصلی رو داشته باید، بازش کنید از روی قطر سیم + تعداد دور اولین و ثانویه میشه آمپر رو با دقت خوب حدس زد ولی من بهت قول میدم بین 2 تا 6 آمپره رنج این دستگاه ها. ولتاژ این ساب های اکتیو هم 12/18/24 ولته. بغیر از اینا نیست ... حالا بزارید بگردم ببینم شماتیک هست یا نه

ممنونم

Norse Mythology

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پیداش کردم :) تقریبا شماتیک کراس اور و آمپ اکثر برندهای معروف رو دارم:

PSU یا همون Power supply unit رو میتونی توی شماتیک سمت چپ بالا ببینی (دورش خط قرمز کشیدم که مشخص باشه):

79518952354964263409.jpg

ph

Registered User
لایک‌ها
94
پیداش کردم :) تقریبا شماتیک کراس اور و آمپ اکثر برندهای معروف رو دارم:

PSU یا همون Power supply unit رو میتونی توی شماتیک سمت چپ بالا ببینی (دورش خط قرمز کشیدم که مشخص باشه):
دوست عزیز از زحمتی که کشیدید ممنونم
حالا به نظر شما ولتاژ خروجی باید 12 ولت باشه؟
خروجی پاور اصلی 3 سیم هست یکی مثبت و یکی منفی و اون یکی که فکر نمی کنم ارت باشه روش نوشته ok1
من زیاد از نقشه سر در نمیارم
شما تهران هستید که این رو بیارم نشونتون بدم؟
فکر کنم مارک پاور ROHS هست
باز هم ممنونم
موفق باشید

Last edited:

Norse Mythology

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز از زحمتی که کشیدید ممنونم
حالا به نظر شما ولتاژ خروجی باید 12 ولت باشه؟
خروجی پاور اصلی 3 سیم هست یکی مثبت و یکی منفی و اون یکی که فکر نمی کنم ارت باشه روش نوشته ok1
من زیاد از نقشه سر در نمیارم
شما تهران هستید که این رو بیارم نشونتون بدم؟
فکر کنم مارک پاور ROHS هست
باز هم ممنونم
موفق باشید

دوست عزیز همونطور که در شماتیک دیده میشه سیم سوم گرانده و ولتاژ هم همونطور که قابل پیش بینی بود 12 ولته. حقیقتش اینه که من خیلی وقته تعمیرات انجام ندادیم الان هم میز کار ندارم لوازم کار هم جمع کردم، ولی اگه تمایل داشتید میتونم یه نفر رو معرفی کنم که بری پیشش. قطعه رو ببری با شماتیکی که بهت دادم. اگه تعمیرکردنی باشه ایشون تعمیر میکنن براتون. کارشون فقط تعمیرات آمپ، پری آمپ، سی دی پلیر و کلا تجهیزات های فایه. تهران هم هستن.

ولی به نظر من شما با دوتا خروجی 12 ولت حدود 2 آمپر به مدار amplification وصل میکردم و عکس العملش رو میدیدم. احتمالا باید راه اندازی بشه. ساب های با قدرت 200 وات از برندهای مختلف مثل موردانت شورت، B&W، سروین وگا و ... در بازار هستن ... من نمونه های بسیار عالی دیدم با قیمت های خیلی مفت 200-250 تومن. شاید خرید یه ساب جدید هم بصرفه باشه
اگه خواستی آدرس اون تعمیرکار رو بدم بهتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا