اسمی پشت برد نیست
خازنها روشون نوشته 450v ویکی تک نزدیک خروجی سفید 100v هست
متاستفانه تو سرچ چیزی پیدا نکردم(B&W ASW800)
ساب فوق العاده کیفیتی هست قیمت بالایی هم داره
یه سوال دارم پاور چه ربطی به کیفیت امپیلی داره؟
در ضمن یادم رفت بگم امپ ساب کلاس D هست
مشاهده پیوست 107080
از 100ولت بودن خازن خروجی پس میشه گفت خروجی زیر 100ولته اما از طرفی از رنگ سیم ها میشه تشخیص داد 2تا ولتاژ خروجی داره با ولتاژهای متفاوت.
من نظرم اینه که شما راه را دارید اشتباه می روید .
اول دیود ها و ماسفت های کنده شده روی برد را مثل قبل باید سوار کنید یا حداقل شماره اونها و نوع قرار گیریش را مشخص کنید بعد هم یک تعمیرکار خبره باید تعمیرش کنه .من تعجب می کنم این ساب چند میلیونی را دادید به یک تعمیرکاری که قطعاتی که در آورده هم سر جاش نزده.
دستگاه های صوتی یک قسمت مهم در کیفیتشون تغذیه است .شما اگر دقت کنید هنوز خیلی از شرکتهای معروف به جای استفاده از منابع سویچینگ هنوز از ترانس استفاده می کنند .دلیلش نویز بالای منابع سویچینگ است .اما این ساب شما یک دستگاه حرفه ای پس منبعش هم حرفه ای و طراحی منبع سویچینگش هم حرفه ای انجام شده و اصلا قابل مقایسه با این منبع های 40-50تومنی نیست.
می خواهید مقایسه انجام بدهید .شارژر اصلی لپ تاپ مثلا سونی 100تومنه غیر اصلی 20تومن با هم فرقی ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در درجه اول سعی کنید خود منبع های اصلی مدار را یک آدم خبره تعمیر کنده .اگر امکاش نیست با صاحبان این دستگاه در خارج ارتباط برقرار کنید و ازشون بخواهید از دستگاه سالمشون براتون ولتاژ بگیرند . وبه یک طراح حرفه ای منبع سفارش ساخت یک مدل اختصاصی برای دستگاهتون را بدهید.یا اینکه باید مدار خود آمپ برسی بشه شاید بشه با المانهای به کار رفته ولتاژ را حدس زد