Vooker.org
کاربر تازه وارد
با سلام
ممنون میشم قسمتی که میگید base64 شده رو عکسشو بزارید که کجاش کد شده امیدوارم عکسی که گذاشتمو دیده باشید
نکته بعدی اینکه base64 خیلی ساده دیکد میشه.بنده هر لایسنسی که میخوام بزارم حدود 60 تومن قیمتشه و اگر 100 تا درج کنم و روزگاری کسی به دیتابیس دسترسی داشته باشه بیچاره میشم
من اگر همین مشکلی که هست رفع بشه مشکل دیگه ای ندارم چون خریدم بر اساس توضیحات درج شده شما بود که تاکید بر این بخش امنیت داشت
در مورد سفارشی سازی هم اگر کد شدن اطلاعات بر اساس همون base64 باشه که ارزشی نداره اما اگر متد اختصاصی استفاده بشه مایلم هزینشو پرداخت کنم و شما هم رایگان این بخش رو برای دیگران آپدیت کنید
با تشکر از شما
خوب دوست عزیز هرگونه کد گذاری هم بکنید بازم اگه هاست تون از طریق دامین های دیگه هک شه در خظر هستید . اگه خاستید یا خودم یا بهترین کد نویس هارو بهتون معرفی می کنم براتون انجام بدن
ولی تو جه داشته باشید شما همیشه نگرانی هک شدن را دارید . و هیچ سیستمی در دنیا 100% امینت نداره چون بزرگترین سایت های دنیا هم یک روز هک شده اند به نظر بنده بهتره شما محصولات تون خودتون برای مشتری هاتون ایمیل کنید هم هزینه اضافه نیست هم نگرانی ندارید
به هر حال من در خدمت تون هستم
Last edited: