• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به اکانت Google Adsense دارم (هزینه ش رو میدم)

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
با سلام
دوستان عزیز برای سایتمون نیاز به اکانت گوگل ادسنز داریم و 1 نفر که بتونه برامون باز کنه و 1 بار چکش رو نقد کنه و بفرسته (از دفعات بعد اسون میشه و به کارت واریز میکنن) لطفاً کسانی که میتونن کمک کنن در تاپیک اعلام کنند هزینه هم میدم.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سایتتون چقدر در ماه ترافیک دارد؟

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سایتتون چقدر در ماه ترافیک دارد؟
سایت ما در زمینه File Sharing و آپلودسنتر هست و 3 4 ماهی هست شروع کردیم در حال حاضر با 2 سایت همکاری داریم و در حال حذب سایتهای دیگه هم هستیم. که بازدید رو افزایش میدن. شما میتونید کمکی بکنید؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سایت ما در زمینه File Sharing و آپلودسنتر هست و 3 4 ماهی هست شروع کردیم در حال حاضر با 2 سایت همکاری داریم و در حال حذب سایتهای دیگه هم هستیم. که بازدید رو افزایش میدن. شما میتونید کمکی بکنید؟
اطلاعاته من برای قدیم هست ولی تا جایی که می دونم گوگل سایت های اشتراک گذاری فایل رو بخاطره نقض کپی رایت قبول نمیکرد, الان رو نمی دونم.
شاید بتونم کمکتون کنم اما بستگی به ترافیک سایت دارد.

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اطلاعاته من برای قدیم هست ولی تا جایی که می دونم گوگل سایت های اشتراک گذاری فایل رو بخاطره نقض کپی رایت قبول نمیکرد, الان رو نمی دونم.
شاید بتونم کمکتون کنم اما بستگی به ترافیک سایت دارد.
نه موردی نداره اصلا. تمام سایتهای هم رده و رقیب بدون کوچکترین مشکلی در حال استفاده هستند. اون پی پاله که مشکل داره.ما هم به شکایات کپی رایت رسیدگی میکنیم و نقضی صورت نمیگیره که بخوان گیر بدن.
شما بفرمائید چکارهایی میتونیدانجام بدید برای بنده تا بنده بهتر بررسی کنم.

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان عزیزی که میتونن کمک کنن لطفاً اعلام کنند. با تشکر

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستان عزیزی که میتونن کمک کنن لطفاً اعلام کنند. با تشکر
گوگل ادنسنس چند ساله كه ديگه چك نميفرسته !!
يه نامه ميفرسته دم خونت و يه كدي هست كه اونو بايد وارد گوگل ادسنس بكني.
آدرستو كه تاييد كردي بايد حساب بانكيتو تاييد بكني اونم كه تاييد كردي . از ماه بعد درامدتو ميريزه به حساب بانكيت.

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
گوگل ادنسنس چند ساله كه ديگه چك نميفرسته !!
يه نامه ميفرسته دم خونت و يه كدي هست كه اونو بايد وارد گوگل ادسنس بكني.
آدرستو كه تاييد كردي بايد حساب بانكيتو تاييد بكني اونم كه تاييد كردي . از ماه بعد درامدتو ميريزه به حساب بانكيت.
اینطوری هم باشه که خیلی بهتره و راحت تر شده. مراحل اولش رو میدونم. منتها توانایی انجامش رو خودم ندارم ایران هستم. دنبال یکی هستم اکانت رو فعال کنه برام و بتونم درامد رو به دلار paypal بگیرم.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
همونطور که قبلا هم گفتم به هیچ وجه این ریسک رو پیشنهاد نمیکنم
میتونم ۹۹% تضمین کنم که گوگل از طریقه IP و راه های دیگه میفهمه و حساب رو میبنده

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
همونطور که قبلا هم گفتم به هیچ وجه این ریسک رو پیشنهاد نمیکنم
میتونم ۹۹% تضمین کنم که گوگل از طریقه IP و راه های دیگه میفهمه و حساب رو میبنده
چیو میفهمه دوست عزیز؟؟؟
اولا سایت بنده نه زبان نه یوزرش و نه چیز دیگه ایش کوچکترین ربطی به ایران نداره. دوم اینکه سایت بنده کاملا قانونی هست از هر لحاظ و هیچ مشکلی براش پیش نمیاد و قرار نیست من با ای پی ایران وارد پنلش بشم.

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
منتظر دوستان عزیزی که میتونن کمک کنن و انجام بدن هستیم. هزینه ش هم میدیم.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
نه موردی نداره اصلا. تمام سایتهای هم رده و رقیب بدون کوچکترین مشکلی در حال استفاده هستند. اون پی پاله که مشکل داره.ما هم به شکایات کپی رایت رسیدگی میکنیم و نقضی صورت نمیگیره که بخوان گیر بدن.
شما بفرمائید چکارهایی میتونیدانجام بدید برای بنده تا بنده بهتر بررسی کنم.
من می تونم سایت شما را به عنوان سایت خودم در ادسنس اضافه کنم, ولی نمیتونم اکانت رو به شما بدم, ریسک بسته شدنش رو نمی تونم بکنم, اگر گوگل یکبار اکانت ادسنس رو ببنده, اون شخص دیگه نمی تونه اکانت دیگری باز کنه.
شما مشخصات سایت رو برای من بفرست اگر پیج ویو بالایی داشته باشه از لحاظ اقتصادی برای من بصرفه میشه که همچین کاری رو انجام بدم و وقت بگذارم

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من می تونم سایت شما را به عنوان سایت خودم در ادسنس اضافه کنم, ولی نمیتونم اکانت رو به شما بدم, ریسک بسته شدنش رو نمی تونم بکنم, اگر گوگل یکبار اکانت ادسنس رو ببنده, اون شخص دیگه نمی تونه اکانت دیگری باز کنه.
شما مشخصات سایت رو برای من بفرست اگر پیج ویو بالایی داشته باشه از لحاظ اقتصادی برای من بصرفه میشه که همچین کاری رو انجام بدم و وقت بگذارم
شما کدوم کشور اقامت دارید دوست عزیز؟ اعتماد سازی به چه صورت انجام میشه؟
فعلا بازدید زیادی نداریم و در مرحله آزمایشی سایت هستیم و داریم آماده میشیم برای جذب سایت و اپلودرهای خارج از کشور. قعطا وقتی چندتا اپلودر و سایت جذب برنامه Affiliate ما بشه، پیج ویو و موارد دیگه خیلی میره بالا. الانم چندتا اپلودر نه چندان خوب داخل سایت هست (با این که معرفی نکردیم سایت رو در فرومای تخصصی)

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
یعنی توی این فروم 1 نفر نیست بتونه یه کاری بکنه دراین مورد بعضی ها جوری رفتار میکنن انکار قراره با اکانت کسی رو ترور کنیم.
لطفاً دوستان دیگه هم شرکت کنن

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
یعنی توی این فروم 1 نفر نیست بتونه یه کاری بکنه دراین مورد بعضی ها جوری رفتار میکنن انکار قراره با اکانت کسی رو ترور کنیم.
لطفاً دوستان دیگه هم شرکت کنن
دوست عزیز من داخل ایران هستم,سایتم خارجیه و ادسنس هم روی سایتم فعاله.منتها اکانت برای یکی از دوستام در خارج از کشور هست که صرفا با اعتماد متقابل با هم کار میکنیم و یه درصد مشخصی از درامد رو بهش میدم هر ماه و ایشون پول رو به حساب پیپال من میزنه و من مبلغ پیپال رو به ریال تبدیل میکنم.شما هم راحت ترین راهتون همین هست که از اکانت یه نفر در خارج از کشور استفاده کنید و هر ماه یه درصدی از درامد رو بهش بدین.
این مساله رو هم خدمتتون عرض کنم که درآمد پیپال اونقدر ها هم که فکر میکنید بالا نیست بخصوص اگر بازدیدتون از شبکه اجتماعی باشه.ترافیکتون باید بالای یک میلیون در ماه باشه تا بتونید روی یه درامد مناسب حساب کنید.اگر ترافیکتون پایین هست با شبکه های تبلیغاتی دیگه کار کنید که پذیرششون راحت تر و بی دردسر تر هست.

Last edited:

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوست عزیز من داخل ایران هستم,سایتم خارجیه و ادسنس هم روی سایتم فعاله.منتها اکانت برای یکی از دوستام در خارج از کشور هست که صرفا با اعتماد متقابل با هم کار میکنیم و یه درصد مشخصی از درامد رو بهش میدم هر ماه و ایشون پول رو به حساب پیپال من میزنه و من مبلغ پیپال رو به ریال تبدیل میکنم.شما هم تنها راحت ترین راهتون همین هست که از اکانت یه نفر در خارج از کشور استفاده کنید و هر ماه یه درصدی از درامد رو بهش بدین.
این مساله رو هم خدمتتون عرض کنم که درآمد پیپال اونقدر ها هم که فکر میکنید بالا نیست بخصوص اگر بازدیدتون از شبکه اجتماعی باشه.ترافیکتون باید بالای یک میلیون در ماه باشه تا بتونید روی یه درامد مناسب حساب کنید.اگر ترافیکتون پایین هستبه شبکه های تبلیغاتی دیگه کار کنید که پذیرششون راحت تر و بی دردسر تر هست.
تشکر از شما
والا اقا ما هم همین پیشنهاد رو میدیم منتها انقدر ترس و وحشت عجیب و غریب دارن خیلی ها که انگار میخواییم دنیا رو نابود کنیم باهاش. من هم گفتم بارها که یه درصد توافقی از کل درامد رو میدم بهت، اومد حسابت واریز کن به پی پال یا وب مانی پرفکت یا هرچیزی که دم دستته. اما واقعاً میترسن بی خودی. علتش هم معلوم نیست چیه. سایت ما خارجیه و به شبکه های اجتماعی اصلا ربطی نداره. ما بازدید میگیریم با مرور. بنر ها جایی قرار میگیرن که احتمال کلیک روشون زیاد (مثلا: بالا و پایین دکمه دانلود)
کماکان منتظر هستیم و نیاز به اکانت یا شخص جهت همکاری داریم.

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
تشکر از شما
والا اقا ما هم همین پیشنهاد رو میدیم منتها انقدر ترس و وحشت عجیب و غریب دارن خیلی ها که انگار میخواییم دنیا رو نابود کنیم باهاش. من هم گفتم بارها که یه درصد توافقی از کل درامد رو میدم بهت، اومد حسابت واریز کن به پی پال یا وب مانی پرفکت یا هرچیزی که دم دستته. اما واقعاً میترسن بی خودی. علتش هم معلوم نیست چیه. سایت ما خارجیه و به شبکه های اجتماعی اصلا ربطی نداره. ما بازدید میگیریم با مرور. بنر ها جایی قرار میگیرن که احتمال کلیک روشون زیاد (مثلا: بالا و پایین دکمه دانلود)
کماکان منتظر هستیم و نیاز به اکانت یا شخص جهت همکاری داریم.
لطفا سایتتون رو خصوصی ارسال کنید. دو تا مساله وجود داره:
1-شما چطور میخواین به من اعتماد کنید؟ من میتونم به شما کدهای اکانت ادسنس رو بدم تا شما روی سایتتون قرار بدین و هر روز اسکرین شات از میزان درامد رو بهتون بدم.اما نمیتونم دسترسی به خود اکانت رو بدم (به دلیل امکان بن شدن اکانت بخاطر ورود با ای پی ایرانی و سایر مشکلات).اگر میتونید اعتماد کنید برای من مشکلی نداره.
2-اکثر افراد از ادسنس درامد های فضایی انتظار دارن اما وقتی در عمل میزان درامد حاصل از ترافیکشون رو میبینند ناامید میشن.اگر درامدتون پایین بود از من شاکی نشید ها:D

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
لطفا سایتتون رو خصوصی ارسال کنید. دو تا مساله وجود داره:
1-شما چطور میخواین به من اعتماد کنید؟ من میتونم به شما کدهای اکانت ادسنس رو بدم تا شما روی سایتتون قرار بدین و هر روز اسکرین شات از میزان درامد رو بهتون بدم.اما نمیتونم دسترسی به خود اکانت رو بدم (به دلیل امکان بن شدن اکانت بخاطر ورود با ای پی ایرانی و سایر مشکلات).اگر میتونید اعتماد کنید برای من مشکلی نداره.
2-اکثر افراد از ادسنس درامد های فضایی انتظار دارن اما وقتی در عمل میزان درامد حاصل از ترافیکشون رو میبینند ناامید میشن.اگر درامدتون پایین بود از من شاکی نشید ها:D
سلام مجدد
میدونم دوست عزیز سایت داشتم و اطلاع دارم چیزی فضایی نیست. ما بازدید میگیریم و انتظار درامد فضایی نداریم (حداقل الان)
اعتماد سازی میشه کرد. به این صورت که: شما یه اسکرین از پنل کامل به من بدید که ببینم اصلا اکانتی هست که مال شماست یا خیر. بعد از اون هم ما قرار نیست با ای پی ایران واردش بشیم. شما اکانتت برای کدوم کشوره؟ با چه ای پی ای واردش میشید؟ وی پی اس داریم. مساله هم همین اعتماد سازیه در صورتی کاملا شفاف باشه کار و پاسخگو باشید سریع میشه کار کرد. از مبالغ ریز هم درخواست واریز میدیم که نتیجه عمل شمارو هم ببینیم.

بالا