• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به اکانت Google Adsense دارم (هزینه ش رو میدم)

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
سلام مجدد
میدونم دوست عزیز سایت داشتم و اطلاع دارم چیزی فضایی نیست. ما بازدید میگیریم و انتظار درامد فضایی نداریم (حداقل الان)
اعتماد سازی میشه کرد. به این صورت که: شما یه اسکرین از پنل کامل به من بدید که ببینم اصلا اکانتی هست که مال شماست یا خیر. بعد از اون هم ما قرار نیست با ای پی ایران واردش بشیم. شما اکانتت برای کدوم کشوره؟ با چه ای پی ای واردش میشید؟ وی پی اس داریم. مساله هم همین اعتماد سازیه در صورتی کاملا شفاف باشه کار و پاسخگو باشید سریع میشه کار کرد. از مبالغ ریز هم درخواست واریز میدیم که نتیجه عمل شمارو هم ببینیم.
والا من همینطور که خدمتتون عرض کردم خودم ایران هستم و طبیعتا اکانت ادسنس ندارم.اما دو تا همکار مورد اعتماد از دو تا از کشورهای آسیای شرقی دارم که ازاکانت اون ها استفاده میکنم.خودم هم هیچ وقت وارد اکانت نشدم و ازشون اسکرین شات میگیرم.فقط یکی دو بار با Teamviewer به سیستمشون وصل شدم و از این طریق اکانت رو چک کردم.هر موقع هم مبلغ به یه عدد مشخصی برسه ازشون میخوام برام واریز کنند و هیچ وقت مشکلی نداشتم.

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
والا من همینطور که خدمتتون عرض کردم خودم ایران هستم و طبیعتا اکانت ادسنس ندارم.اما دو تا همکار مورد اعتماد از دو تا از کشورهای آسیای شرقی دارم که ازاکانت اون ها استفاده میکنم.خودم هم هیچ وقت وارد اکانت نشدم و ازشون اسکرین شات میگیرم.فقط یکی دو بار با Teamviewer به سیستمشون وصل شدم و از این طریق اکانت رو چک کردم.هر موقع هم مبلغ به یه عدد مشخصی برسه ازشون میخوام برام واریز کنند و هیچ وقت مشکلی نداشتم.
یک تلگرام به من بدید لطفا دوست عزیز

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
سلام دوست عزیز
بنده دو پنل گوگل ادسنس فعال دارم و چندین سایت هم با من همکاری میکنن برای درآمد زایی از طریق گوگل ادسنس
دوست عزیز توجه داشته باشین این اکانت ها از کشور های خارجی لاگین میشن و این اکانت ها به شما تعلق نمیگیره و من فقط درآمد شما رو نقد میکنم
اسکرین شات هم بهتون داده نمیشه.سابقه من در این انجمن مشخصه.درصورت تمایل به همکاری بهم اطلاع بدید کد بهتون میدم که برای آی پی های خارجی نمایش داده میشه و بعد از 2 3 روز میزان درآمد روزانه و میزان درآمد تقریبی ماهیانه رو بهتون میگم و پس از کسر مالیات و کمسیون و چنج, پول برای شما واریز میشه
اگر تمایل به همکاری داشتید اطلاع بدید

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز
بنده دو پنل گوگل ادسنس فعال دارم و چندین سایت هم با من همکاری میکنن برای درآمد زایی از طریق گوگل ادسنس
دوست عزیز توجه داشته باشین این اکانت ها از کشور های خارجی لاگین میشن و این اکانت ها به شما تعلق نمیگیره و من فقط درآمد شما رو نقد میکنم
اسکرین شات هم بهتون داده نمیشه.سابقه من در این انجمن مشخصه.درصورت تمایل به همکاری بهم اطلاع بدید کد بهتون میدم که برای آی پی های خارجی نمایش داده میشه و بعد از 2 3 روز میزان درآمد روزانه و میزان درآمد تقریبی ماهیانه رو بهتون میگم و پس از کسر مالیات و کمسیون و چنج, پول برای شما واریز میشه
اگر تمایل به همکاری داشتید اطلاع بدید
ممنون از شرکت شما در تاپیک
چه سایتهای دارن کار میکنن با شما؟
خب شما، دسترسی که نمیدید، اسکرین شات هم که نمیدید! بنده چطور ممطئن بشم شما پولو اصلا میدی؟ تا الان که گفتید هیچ دسترسی حتی 1 عکس ساده هم نمیدید دلیل هم که اصلا معلوم نیست.
کسی که ندونه چقدر دراورده چقدر کمیسیون میده که اصلا نمیتونه هیچ کاری کنه کار نکنه سنگین تره. 1 شخص پیدا شده خوشبختانه که به شدت نسبت به شما انعطاف پذیر تر و منصف تره. این رویه کار اصلا درست نیست...

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
ممنون از شرکت شما در تاپیک
چه سایتهای دارن کار میکنن با شما؟
خب شما، دسترسی که نمیدید، اسکرین شات هم که نمیدید! بنده چطور ممطئن بشم شما پولو اصلا میدی؟ تا الان که گفتید هیچ دسترسی حتی 1 عکس ساده هم نمیدید دلیل هم که اصلا معلوم نیست.
کسی که ندونه چقدر دراورده چقدر کمیسیون میده که اصلا نمیتونه هیچ کاری کنه کار نکنه سنگین تره. 1 شخص پیدا شده خوشبختانه که به شدت نسبت به شما انعطاف پذیر تر و منصف تره. این رویه کار اصلا درست نیست...

سایت های پربازدیدی هستند که در حال همکاری با من هستن و رویه کار بنده هم به همین صورت هست.
شما از سوابق هر یوزر و امتیاز های اون در انجمن میتونید پی ببرید که فرد قابل اعتمادی هست یا نه به هر حال دیدم تاپیک زدید و نیاز به کمک برای درآمد زایی دلاری دارید که پیامی برای شما گذاشتم
شما با همون دوست منصف ترمون کار کنید انشالله که بتونید درآمد خوبی از این طریق داشته باشید.
موفق باشید

بالا