باید حساب کار دستش بیاد با ایرانی در افتادن چه عواقبی دارهچه خشن جواب دادی، ته جمله یه bastard هم میزاشتی مشاهده پیوست 1243289
بنظرت میتونم ادعای خسارت کنم ؟
باید حساب کار دستش بیاد با ایرانی در افتادن چه عواقبی دارهچه خشن جواب دادی، ته جمله یه bastard هم میزاشتی مشاهده پیوست 1243289
باید حساب کار دستش بیاد با ایرانی در افتادن چه عواقبی داره
بنظرت میتونم ادعای خسارت کنم ؟
به نظرم اگه دیدی نمیشه ازشون پول گرفت این جمله رو براشون بفرست
I hope you spend this money for doctor and medication treatment
امیدوارم این پول رو خرج دکتر و دوا درمون کنید
خوب بهشون بگو شاید با تتر یا بیتکوین برات بفرستنحساب من هم از شرکت قدیم به شرکت جدید منتقل شد چند ماهی استفاده میکردم تا دیروز دیدم چیلتر شکنم وصل نمیشه با پشتیبانی تماس گرفتم
گفت متاسفانه ما چون یک شرکت امریکایی هستیم به کشور شما نمیتونیم خدمات بدیمو گفت یک ادرس حساب پی پال در امریکا بدید تا مابقی پولتون رو به حسابتون واریز کنیم
مشاهده پیوست 1243232
مقدار مبلغی که قراره برگشت بزنه نپرسیدم ولی فکر کنم چیزی بین 25-50 دلار میشه احتمالا بین 500 هزار الی 1 تومن
کسی از دوستان هست Paypal داشته باشه این پول رو دریافت کنه و به صورت ارز دیجیتال تتر برام بفرسته ؟
با بیت کوین فکر نکنم بشه با این قیمت , هزینه شبکه بیت کوین بیشتر از پولی میشه که میخوان بفرستندخوب بهشون بگو شاید با تتر یا بیتکوین برات بفرستن
الان که خودشون دارن میگن میخوان بفرستن حتما میفرستن
نخوان بفرستن میگن نمیشه...
روغن ریخته رو نذر امامزاده میکنیقبول نکردن با ارز دیجیتال باقی پول بفرستند
میگن یا حساب بانکی امریکا یا پی پال
کسی پیدا نمیشه حساب پی پال داشته باشه و این پول رو بگیره
حدود 450 هزار تومنش (20 دلارش) رو برای خودش برداره برای پورسانتش
باقیش اگر تا 30 دلار باقی موند بزنه به حساب محک
بیشتر از 50 دلار بود باقیش به خودم بر گردونه با ارز دیجیتال یا کارت به کارت
برای من پولش انچنان مهم نیست بیشتر برام مهم هست این پول تو جیب و حساب این شرکت امریکای نمونه