• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به راهنمایی در مورد PayPal

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مراحل ثبت نام در پی پال یک ثبت نام و و رجیستر کردن که اول باید اسم کشور تو لیست باشه و ای پی هم با کشور بخونه و واسه امریکایها حتی محل سکونت ایالت با اونی که ای پی هست باید مچ بشه دو باید یه کردیت کارت اضافه منید که باید با نام صاحب حصاب بخونه و فعال باشه سه باید یه حساب بانکی اضافه کنید بین چهل و هشت تا هفتادو دو ساعت که همه چی چک شد و حتی با بانک شما هم تماس می گیرن و دیدن همه چی درسته تاره اکانت شما می شه وریفاید یعنی چک شده از اون به بعد هر موقع بخوای می تونی از کردیت کارتت به حسابت پول اضافه کنی یا از حسابت به بانکت بفرستی فقط حسال پی پال بیزینس یا تجاری حق این رو داره تا به یه حساب بانکی دیگه پول بفرسته که البته گرفتن این حساب راحت نیست حتی اگر هم تو امریکا باشی و غیر از این باز هم پول به ایران فرستاده نمی شه خلاصه پی پال ماله ما نیست دورشو خط بکشید شاید بشه با پراکسیهای فول انونی موس اونم خودت رو امریکایی نزنی مثلا بگی از هندم و ای پیت هم بخونی اکن بسازی ولی چون کردیت کارت اضافه نکردی بعده چند وقت خودشون بلاک می کنن __________________

در مورد فروش یا خرید جنس از ای بی هم بی خیال شو چو هم خریدش و هم فروشش مکافاته ! و اونجا بیشتر حراجیه و نه محل فروش جنس و مثلا اگه یه جنس گذاشته باشی که قیمت اصل هزار دلار باشه و از شاتست تا اون مدت که اشخاص می یاد پیشنهاد میدن فقط یه نفر اومده باشه و فقط 50 دلار زده باشه اون موقست که زرر می کنی
و ای بی اصلی ترین ترفداراش امریکاییان و خریدار نگاه می کنه ببینه فروشنده کجاست تا راحتر معامله کنه
چون بعضی از جنسهاا باید حضوری معامله بشن
ولی در هر صورت ما نه می تونیم بخریم و نه بفروشیم !
نه بخاطره پی پال چون اصلا ای بی ایران رو قبول نمی کنه !
البته این رو هم اضافه کنم که صاحب اصلی ای بی یک ایرانیه ! :blink:

حالا می رسیم به اونجای که می خوای یه سرویس یا کالا رو به اجنویها بفروشی
اونا اکثرا با کردیت کارت حال می کنن و سایتهای زیادی هستند که بین خریدار و فروشنده واسطه می شن تا خریدار بتونه با کردیت کارت پولش رو بده و به فروشنده برسه
ولی باز هم از شانس تخمی ما بهترین سایتهای که این سرویس ها رو می دن یا ایران اصلا تو لیستشون نیست و یا چک امریکای می فرستند که از ایران قابل نقد شدن نیست !

من برای این کار چند راه بهت پیشنهاد می کنم
اگر می خوای با اون سایتهای خوبشون که اصلا ایران رو قبول نمی کنن کار کنی دو راه داری
اول اینکه یکی از اقوم یا دوستانت از اروپا یا امریکا برات واسطه بشه و اصلا اون با سایت طرف حساب شه و بعد از گرفتن پول برات بفرسته
و یا اینکه به یکی از کشورهای همسایه یه سفری بکنی مثل دبی ترکیه ارمنستان و و یه حساب بانکی باز کنی و از اونجا اقدام کنی

و اگه هیچ کدوم از این امکانات رو نداری باید سراغ سایتهای بری که خارج از امریکان !
مثل مانی بورکرز
یه سری به این سایت پایین برو این همین کار رو برات انجام میده و سایت ایرانیه و از کانادا ساپورت می شه و در همین ایران پولت رو بهت می ده
http://www.ocisa.com/
فقط دو سه تا بدی داره اول اینکه 250تومن هزینه ثبت نام داره دوم موقع هر پردازش یا همون خرید 9 درصد بعلاوه 50 سنت می گیره که پورسانت گرفتن ارفه ولی نه انقدر ! و سوم اینکه خریدار واسه هر خرید باید به این سایت لینک بشه و چون سایتشون طراحیش پایینه شاید خریدار اعتماد نکه که مشخصاته کارتش رو وارد کنه

الان ساعت نزدیکایه 3 هست خلاصه شرمنده اگه اشتباه تایپی و یه چیزیو کلا غلت نوشتم

اگه سئوالی داشتی بگو اگر بتونم جواب می دم

said92

Registered User
لایک‌ها
17
آرتين جان ممنون از توضيحات خوبت
در مورد اي پي هاي ايران فكر نمي كنم براي ثبت نام ولوگين كردن مشكلي باشه ولي فقط بايد از كارتهاي valid استفاده كنيد
و اين به خاطر سيستم امنيت سايت است براي جلوگيري از هك شدن ولي يررسي اي پي رو بعدا نميدونم شايد بررسي شه!!!
نظرت راجع به bidpay.com
چيه چون ميگن اي پي هارو بررسي نمي كنه ونسبت به ماني بوكرز هم شناخته تر است
در مورد كارت هاي اعتباري اين سيت رو www.epay.ir
رو اگه حالش داري يه نگاه بنداز و نظرت رو بگو آيا فايده اي داره واسه سايت ابي
ممنون از اين كه وقت مي زاري
said92

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
در paypal فقط این عامل کرديت کارت مهم نيست قبلاً که برات گفتم سبته نام کردنش واسه خوده يه امريکای سخته تا برسه به ما که اصلا تو ليستشون نيستيم

حالا بگو دقيقا چه کر ميخوای بکنی تا برات بگم

حالا نميدونم چرا انقدر گير دادی به bidpay
سايتهی مثله bidpay خيلی زياده کر هزارن بربر قويتر و مروفترن مثله
2checkout.com authorize.net ccbill.com ibill.com ccnow.com psigate.com ......
و هزارن سايت ديگه ولی چيزی در این سايتها با bidpay مشابهن و مشکله مست اینه که چون اینا اکثراً با بنخا کر ميکنن و بنخا هم دلتی هستند و امريکا ما رو تهريم کرده هيچ کدوم ایران رو قبول نميکنن و تا بفهمن از ایرانی سری ميگن فعلاً ا فعلاً که ديگه هيچ رهی وست نميزرن

نميدونم بر چه حسابی ميگی این سايت moneybookers اتبار نداره !¿ من خودم شخصاً اینو پيشنهد ميکنم
البته اگه فکو فاميل تو خارج دشته باشی که هزارو يه ره ميتونی دشته باشی و اونمقست که ميری سرويس دلخهه خودتو انتخاب ميکنی

نميدونم منزورت از مرفيه سايت epay.ir چی بود ¿
چون این سايت کرتهيه پيشپردخت ميده و اصلاً ربطی به مزوه ما نداره

حالا تو بگو دقيقاچی ميخوای بفروشی و به کجا و به چه اندازی تا راهنمايت کنم
و بگو فاميلی خارج دريد يا نه و اسمه کشورشم بگو

واسه هميه غلت ديکتيها شرمنده چون با برناميه en2fa نوشتم و اصلاً بهش ادت نامردم
البته مشکل از من نه برنامه º)

said92

Registered User
لایک‌ها
17
آرتين جان معتادت شدم شديد :blush:
امروز حالم خوب نبود حالا فهميدم آرتين خونم اومده بود پايين
بريم سر اصل موضوع:
همونطور كه خودت مي دوني تو ebay از شير مرغ تا جون آدميزاد والبته خيلي چيز هاي خوب ديگه پيدا مي شه ما هم طمعمون گل كرد وخواستيم بگيم ما هم هستيم
وقتي ديديم كه ايرانو قبول نمي كنند حس ناسيوليستيونم زد پس كلمون و گفتيم هر جور كه شده بايد كاري بكنيم
البته من زمينه كاريم سراميكه نه به صورت حرفه اي تا حالا بيشتر تفنني بوده البته خيلي چيز هاي كليشه اي خاص ايران وجود داره كه فقط توي ايرانه و روي آنها كمتر كار شده چيزي كه من مي خام سيستم accept ceredit card است يعني ملت بتونند با استفاده از كارت اعتباري دلار پرداخت كنند اگه ميگم ماني بوكرز شناخته شده نيست آماري كا از ebay گرفتم 23000 نفر از اون استفاده مي كنند ولي bidpay بيش از 2600000 نفر و قبول دارم كه ccnow خيلي شناخته شده تر است ولي انگار همونطور كه گفتي براي ما فرقي نمي كند ما كه به خاطر تحريم اقتصادي عمو سام و مهمتر ريسك خطر بالاي تجارت در ايران و تعريف نامشخص قانون تجارت الكتروني ايران در ان جايي ندارد نقطه سر خط!!!
عزيز يه لطفي بكن فرض كن من يه مستر كارت و يه حساب ماني بوكرز دارم ويه بابايي از كالاي من خوشش اومد ومي خاد بخره چه مراحلي طي ميشه كه پول اون توي جيب من باشه منظورم مراحل مثلا از كارت به ماني بوكرز ازاون به حساب من يا با چك اي اخر آيا حساب ارزي لازم دارم؟ شرمندتم خيلي زياد

:(

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
aval sharmandeh ke fenglish mizanam
ebay ro faramosh kon chon na mitoonim pardakht konim , na chizi befrooshim va na chizi bekharim ! chon khodeh ebay ham iran ro ghabool nadareh !
albate nemidoonam goftam yani sahabe asliye ebay yek iraniye ! ;)

khob az ina begzarim , hala to mikhay jenseto befrooshi
avval too moneybookers ye account baz kon
bad ba estefadeh az in link baraye har kalat ye shopping cart dorost kon
http://moneybookers.com/merchant/en/

dar in halat tarafe kharidar faghat ba bank mitooneh bepardazeh ! yani az har banke donya be banke almaniye ke sahabe moneybookerze , va bad pool be hesabet miyad
bad az gharar dadane in link ba moneybookers tamas migiri va oona bad az idane sitet va bade ye maraheli koochak , in emkan ro beshoma midan ke kharidarhat ba credit kart ham pool ro bedan !
badan chand emkan ro vase kharej kardane pool behet midan
ya check ro vasat post mikonan ke bayad ye hesabe arzi dashte bashi va oono be hesab bekhabooni
ya begi mostaghiman be hesabe arzit variz kon
vali chon faghat 30-40 dollar hazineie banke bayad sabr koni ta mablaghet be ye hadeh ghabeleh ghabooli bereseh va bad darkhaste kharej kardane pool ro bedi !

age poolesho dari ! boro too site ouriran.com va ghesmate merchant , oona behet in emkan ro midan ke ke soorat na ashkar ba credit kart pool ro begiri
masalan siti rafti ke bad az darkhast pardakht too hamoon site mige moshakhasate kartet ro bezan ? va be hich siteh digei link nemishe !? in hamin daghighan haminjooriye
albate gheymatash yadam rafte vali faghat 500 toman hazineie rah andazi daran

info_searcher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آرتین جان اطلاعاتی که دادید بسیار عالی بود. بسیار متشکرم
ولی یک سوال در این باره دارم که اگر جواب قطعی بدی واقعا لطف بزرگی کردی

آقا من تو چند تا سایت خوندم که گفتند مانی بوکرزبه حساب ارزی ایران پول نمی فرسته ولی شما چیز دیگه ای میگی پس حالا می خواهم به طور قطعی بدونم که آیا می فرستد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنونم

info_searcher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آرتین جان اطلاعاتی که دادید بسیار عالی بود. متشکر
ولی یک سوال در این باره دارم که اگر جواب قطعی بدی واقعا لطف بزرگی کردی

آقا من تو چند تا سایت خوندم که گفتند مانی بوکرزبه حساب ارزی ایران پول نمی فرسته ولی شما چیز دیگه ای میگی پس حالا می خواهم به طور قطعی بدونم که آیا می فرستد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنونم

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
والا این مانی بوکرز هر بوز به یه ساز می رقسه ! یه بار میگه اجازه پردازش کارت اعتباری به شما نمی دونم چون ایرانی بعد ذفعه بعد می ده و حالا این رو میگه

کلا توصیعه من اینه که اصلا از ایران مستقیما اقدام نکنید ! چون اگه یه مشکلی پیش بیاد دستتون جایی بند نیست و یه هو دیدی اکانتت رو بست گفت شما چون تحریمی و این حرفا ! ....

شما یه فامیل تو خارج پیدا کن که کاراتو بکنه یعنی واسطه بشه
ترجیحا اروپا چون آمریکا مالیاته خیلی سنگینی داره و اگه حق پردازش این شرکتها رو هم روش اضافه کنی ضرر نکنی کلی هنر کردی

شما یه فامیل تو اروپا پیدا کن و بعدش دیگه دستت بازه ! واسه پردازش کارت اعتباری هم 2checkout فعلا خیلی خوبه می تونی نرخ هاشو تو سایتش نگاه کنی
حالا اون موقع اگه می خوای جنست جور باشه و روشهای متنوع پرداختی داشته باشی می تونی این کانی بوکرز رو هم اضافه کنی
کنارش هم ایگلد هم می تونی بزاری

کلا اگه یه واسطه ردیف کنی دستت کاملا باز میشه ! و اون موقع خودت حق انتخاب داری

mohammad1384

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از artin :
omid4u
hamin jast fghat ehsan hamaro ba ham ghati kardeh
hala chi az ab dar oomadeh khoda midooneh
;)
omid hala nagofti godady ro vase chi mikhay ?

said92
loftan soaleto hamin ja beporse

سلام // اقا خودم اکانت پی پال وری فای شده می فروشم

کاملا عالی و مطمئن // برای ورود هم یک نرم افزاری که از شرکت سرمایه گذاری ایران هایپ گرفتم

چون ساتی ایگولد باز نمیشه // یک نرم افزاری مطمئن رایگان به همه داد من هم چون عضو بودم به من داد

حجمش خیلی زیاد نیست // اقا اصلا اگر با این نرم افرار وارد پی پال یا هر ساتی دیگه بشید // اصلا نمی فهمه که

تو از ایران هستی // ما به شما یک اکانت پی پال را 60 دلار می فروشیم //

اگر خواستی با ما تماس بگیر

[email protected]
اگر خواستی حتما با ایمل ما تماس بگیر / چون ما خیلی به فرم ها سر نمی زنیم

اگر خواستی شماره تلفن هم میدیم .

:)

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چند سوال پيش پا افتاده براي شما:blush: :blush: :blush:
اولا اين پي پال چيه.مگه كسي كه كرديت كارت داره براي خريد هم نيازي به اين حسابها داره. مگه نميشه مستقيما از شماره كرديت كارتش استفاده كنه.
سوال ديگه اينكه چطور به حسابي در western union پول واريز كنيم. از حساب ايگولد آيا ميشه.آيا ممكنه مستقيما
در وسترن يونيون حساب باز كنيم.:wacko: اصلا اين وسترن يونيون چيه.بانكه.كارت اعتباريه.حسابه؟؟؟؟؟
لطفا سايتي معرفي كنيد راجع به حسابهاي اينترنتي كارتهاي اعتباري و.. اين مسايل توضيحات به زبان ساده و كاملي داده باشه تا اطلاعاتمون رو در اين مورد تقويت كنيم.
ممنون:happy:

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
paypal مثله یه بانک اینترنتی می مومنه که خیلی هم معتبره و طبق گفته خودش بیش از 100 میلیون عوض داره
که میشه با کارت اعتباری و حساب بانکی اون رو شارژ کرد و بلعکس خارج کرد البته فقط با بانک میشه خارج کرد

یکی از اصلی ترین دلیل هایی که معروف شده اینه که کاربرها الان دیگه جرات نمی کنن مشخصات کارت اعتباریشون رو هی تو اینترنت و تو هر سایتی بزنن !
و از طرف دیگه فروشندها واسه این pyapal رو دوست دارن چون خریدار می بایستی اکانت خودش رو طی مراحل قانونی verify کنه و درصد دزدی و charge back تو paypal به نسبت خیلی کمتره و هزینه کمتری هم داره

البته امکاناته زیادی داره که باید بخونی

western union هم برای انتقال پول ازش استفاده میشه تو خیلی از کشورهای دنیا شعبه داره
که شما به شعبه مورد نظر به صورت حضوری مراجعه می کنید و مشخصات گیرنده رو می دید و طرف همون موقع به صورت آنلاین پول رو دریافت می کنه
تو بعضی کشورها این شعبه ها رو توی بانک ها می تونی ببینی

یه شرکت دیگه هم هست به اسم Money Order که دقیقا کارش همینه

از دلایلی که WU طرفداری زیاد داره میشه به اینها اشاره کرد
شما مشخصات اصلی گیرنده رو نمی فهمی یعنی یه سری مشخصات پایه
هزینه مناسب و سرعت بالا
و سوم مثلا شما از یه بالایی تو یه کشوری یه جنسی می خری و مطمئن نیستی طرف اون رو بفرسته یا نه و اول خواسته شما پول رو حواله کنی
شما موقع فرستادن پول یه رمز روی حوالت می زاری و می فرستی
طرف می بینه که پول رو شما فرستادی و البته رمز نداره
که اون جنس رو می فرسته و شما رمز رو بهش می دید

البته که جنس رو نفرسته باید برید دنبال مراحل قانونیش ....

سایت هم که هزار ماشالله زیاده هم فارسی هم انگلیسی تو گوگل بزنی کلی پیدا می کنی ...

بالا