• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به راهنمایی کسب درآمد

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
سلام دوستان
نیاز به راهنمایی و کمک شما دارم

برای کسب درآمد واقعی از طریق اینترنت
چه راهی های هست؟
توقع زیادیم ندارم

واقعی و کاربردی باشه
میتونم کل روز و شب وقت بزارم

انقدر دنبال کار گشتم و کار ها موقت بوده و الان بیکارم . می‌خوام یه کاری شروع کنم پول در بیاریم
نمیشه بیکار و الاف باشم
می‌خوام به خودم اعتماد کنم خودمو باور کنم و شروع کنم

روش ها مناسب که از دنیا اینترنت میشه کسب درآمد کرد و کاربردی باشه مهمه

این بیت کویین و ....‌ هم همه جا حرفش هست چیه؟ و با کامپیوتر عادی و موبایل میشه ازش پول درآورد؟

bango

Registered User
لایک‌ها
60
سلام دوستان

چه راهی های هست؟
توقع زیادیم ندارم

واقعی و کاربردی باشه

انقدر دنبال کار گشتم و کار ها موقت بوده و الان بیکارم . می‌خوام یه کاری شروع کنم پول در بیاریم
نمیشه بیکار و الاف باشم

این بیت کویین و ....‌ هم همه جا حرفش هست چیه؟ و با کامپیوتر عادی و موبایل میشه ازش پول درآورد؟
من خودم حدود 6 سالی میشه همه تلاشمو کردم که از اینترنت یه پولی در بیارم. یا در نمیاد یا اونایی هم که خوبن بعد چند وقت یه سنگی جلو پات میندازن که کلا بیخیال میشی. کلا چه اینترنت چه دنیای واقعی، پول تو دستت نباشه نمی تونی کاری بکنی (اگه هم پول دستت باشه اونم دیگه شانست 50 50 هست و صد درصد نیست). بعد این 6 سال به این نتیجه رسیدم از اینترنت پولی در نمیاد. البته در میاد اما نه برای جماعت نرمال. برای دزدا و بازار گرم کنا و ... پول زیاد هست مخصوصا تو اینستاگرام. در حال حاضر خودم تو یه وب سایت کد میزنم صبح تا شب بخاطر 1 دلار ... چاره ای بهتر از اینم ندارم. بهتر از کارگری کردنه ... من کارگری میکردم تو کارواش صبح تا شب برا 25 هزار تومن. خب بشینم خونه 1 دلارمو در بیارم بهتره. اگه همچین درآمد ناچیزی برات می صرفه بگو تا برات خصوصی کنم لینک وب سایتو. سوالی بود در خدمتم.

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
من خودم حدود 6 سالی میشه همه تلاشمو کردم که از اینترنت یه پولی در بیارم. یا در نمیاد یا اونایی هم که خوبن بعد چند وقت یه سنگی جلو پات میندازن که کلا بیخیال میشی. کلا چه اینترنت چه دنیای واقعی، پول تو دستت نباشه نمی تونی کاری بکنی (اگه هم پول دستت باشه اونم دیگه شانست 50 50 هست و صد درصد نیست). بعد این 6 سال به این نتیجه رسیدم از اینترنت پولی در نمیاد. البته در میاد اما نه برای جماعت نرمال. برای دزدا و بازار گرم کنا و ... پول زیاد هست مخصوصا تو اینستاگرام. در حال حاضر خودم تو یه وب سایت کد میزنم صبح تا شب بخاطر 1 دلار ... چاره ای بهتر از اینم ندارم. بهتر از کارگری کردنه ... من کارگری میکردم تو کارواش صبح تا شب برا 25 هزار تومن. خب بشینم خونه 1 دلارمو در بیارم بهتره. اگه همچین درآمد ناچیزی برات می صرفه بگو تا برات خصوصی کنم لینک وب سایتو. سوالی بود در خدمتم.

ممنونم داداش از راهنماییت
و تحربیاتتو منتقل کردی
پس بیخیال اینترنت بشم برای کسب درآمد
کد چی میزنی؟

سر آخرین کاری که بودم ماهی ۱ میلیون میداد . آخرین ماهم حقوق نداد آخرشم گفت برو هری

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

قول میدم تلاشی نکردی که یک وب مستری که در شبکه های مجازی وقت میزاره محتوا تولید میکنه و در نهایت نون دونی درست کرده برای خودش میگی دزد و بازار گرم کن !!

و یا اگر حرکتی کردی استمراری نداشتی تو کارت !

Last edited:

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
عزیز به @gilmard در تلگرام پیام بده تا یه کار راحتو برات توضیح بدم که بتونی ازش پول دربیاری

ََA-brand

Registered User
لایک‌ها
258
سلام دوستان

چه راهی های هست؟
توقع زیادیم ندارم

واقعی و کاربردی باشه

نمیشه بیکار و الاف باشم

سلام

همین که میگی نمیشه بیکار و الاف باشم و میخوام خودمو باور کنم و شروع کنم من به شخصه تحسینت میکنم

اگر واقعیتش رو بخوای من به عنوان کسی که 12 سال در نت چرخیده و الاف بوده و از 3 سال پیش شروع به درآمدزایی کرده,با یقین میگم در اینترنت پول هست

اما این که یه تعداد افراد میرن پکیج های, یک شبه با اینترنت میلیاردر شوید و یا از اینترنت پول پارو کنید,میخرن و کلا نا امید میشن نباید باعث بشه شما نا امید بشین

من هیچ وقت نه وقتمو برای همچین پکیج هایی گذاشتم و نه پولی بابتش خرج کردم,اما یقین دارم هیچ کدومش در مورد کسب درآمد واقعی سخن نگفته

کسب درآمد واقعی یعنی این که شما کاری یا خدمتی برای مردم بکنی و بابتش به صورت اینترنتی پول بگیری,این پکیج ها یا آموزش ها هم مثلا میگن سایت مثل دیجی کالا بزنید
یا یه ایده مسخره ای جلوت میزارن

در کل و خلاصه کلام این که شما اول نگاه کن ببین در چه چیزی استعداد داری و میتونی انجام بدی همون روش برات پول ساز خواهد بود

اما پیشنهاداتم اینه اگر وقت اضافه داری برو یک زبان برنامه نویسی یاد بگیر,چند ماه وقت بزاری میتونی خیلی چیزا یاد بگیری
یا اگر دست به قلمت خوبه میتونی نویسندگی کنی
همین الان در بخش بازارچه پرشین تولز,اگر به قسمت وبمستری سری بزنی کلی تایپک و درخواست نویسنده برای سایت وجود داره
اگر روزی 3 ساعت وقت بزاری میتونی درآمد زیادی داشته باشی و درآمد از اینترنت هم همینا هست و دنبال حرف هایی که میگن با بیت کوین میلیاردر شو و ... نباش
موفق باشی

bango

Registered User
لایک‌ها
60
ممنونم داداش از راهنماییت
و تحربیاتتو منتقل کردی
پس بیخیال اینترنت بشم برای کسب درآمد
کد چی میزنی؟

سر آخرین کاری که بودم ماهی ۱ میلیون میداد . آخرین ماهم حقوق نداد آخرشم گفت برو هری
منم شرایط مشابه خودت. هنوز حتی اس ام اس یارو هم دارم بعضی وقتا نگاش میکنم. دیگه کارگری و کارمندی همینه اینجا متاسفانه و نه تنها پول توش نیست بلکه احترام و شخصیت و غرور هم برات نمی مونه. کد همین کپتچا هایی که گوگل میده میزنم صبح تا شب که آیا 1 دلار در بیاد یا نه. 4 اکانت همزمان فعال. نه چشم برام مونده نه کمر بس که دارم پشت سیستم کد میزنم. اما با این وجود دیگه تن به کارگری نمیدم که سر هر کاری رفتم آخرش داستان شده. اینا هم که میگن از اینترنت پول در میاد همونطور که گفتم علاوه بر اینکه 50 50 هست، باید هم پول بزاری وسط و هم کلی وقت و صبر تا برای مثال یه وب سایت زدی کارت بگیره. یعنی باید بیخیال زمان حال بشی. چیزی نیست که تو چند ماه نتیجه بگیری و چند سال وقت میخواد. اونجور که متوجه شدم شما دنبال یه کار هستید که در حال حاضر پول تو جیبت بیاد که تو اینترنت همچین چیزی نیست طی تجربیات من.

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
اگر سرمایه داشتی چیکار می کردی؟ توی وب فقط منظورمه.

bango

Registered User
لایک‌ها
60
وب سایت مورد علاقمو تاسیس میکردم. من قدیم هم 2-3 تا وب سایت داشتم و تولید محتوای درست حسابی می کردم و اشتغال زایی هم برا 2 تا جوون می کردیم. اتفاقا بازدید خیلی خوبی هم داشتیم اما خب سرمایه نبود که ادامه بدم. یا برای مثال یوتیوب بازدید ویدیو هامون بالا هزار تا بود (در همون ماه اول تاسیس وب سایت) اما خب چون ایران زندگی می کنم نمی تونستم از یوتیوب پول بگیرم و به سایتم برسم... اهل شراکت هم نیستم که با کسی تو خارج هماهنگ کنم. چوب این موضوع رو خوردم و تکرار اشتباه یعنی حماقت

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
وب سایت مورد علاقمو تاسیس میکردم. من قدیم هم 2-3 تا وب سایت داشتم و تولید محتوای درست حسابی می کردم و اشتغال زایی هم برا 2 تا جوون می کردیم. اتفاقا بازدید خیلی خوبی هم داشتیم اما خب سرمایه نبود که ادامه بدم. یا برای مثال یوتیوب بازدید ویدیو هامون بالا هزار تا بود (در همون ماه اول تاسیس وب سایت) اما خب چون ایران زندگی می کنم نمی تونستم از یوتیوب پول بگیرم و به سایتم برسم... اهل شراکت هم نیستم که با کسی تو خارج هماهنگ کنم. چوب این موضوع رو خوردم و تکرار اشتباه یعنی حماقت
گذشته رو ول کن
پرسیدم "
"

bango

Registered User
لایک‌ها
60

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
یعنی الان ما دزد و بازار گرم کنیم؟؟؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من تمام کارام و درامدهام اینترنتیه
توی بورس معامله میکنم اینترنتی
سایت دارم که اونم درامدش اینترنتیه
تدریسم میکنم که باز اونم انلاین و مجازیه

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862

آها
بیا یه شغلم برای ماجور کن‌ :p
البته نه تدریس استاد که نیستیم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
یعنی بورس درآمدش خوبه؟ منظورم اینکه از سود بانکی هم بیشتر میتونی سود کنی؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یعنی بورس درآمدش خوبه؟ منظورم اینکه از سود بانکی هم بیشتر میتونی سود کنی؟
ممکنه ضرر هم بکنی اگه بدون تخصص واردش بشی یا حتی پولت رو دود بکنی !
سودم میتونی بکنی
یه سالایی ممکنه زیر سود بانکی هم کاسب باشی خوشحال باشی
یه سالایی ممکنه چند برابر سود بانکی سود بکنی
توی این دو سال متاسفانه خیلیا تبلیغ کردن و خیلیا هم وارد بورس شدن و سود بردن . فکر میکنن بورس همیشه اینطوری بوده . توی این دو سال با شیر یا خط هم سهم میخریدی سود میکردی اونم چه سودایی :D اما بعضیا الان جوگیرن و فعلا فاز گرگ وال استریت گرفتن که بعدا میفهمن با چی طرف بودن
پس اگه قصد ورود به بورس داری حتما شش ماه رو بخون فقط تئوری . بعد یک الی پنج تومن بیار و ییکی دو سال حداقل باهاش بازی بکن یا چم و خم کار دستت بیار اون وقت سرمایه اصلیتو وارد بکن اونم با توجه به میزان ریسکی که داره

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
من خودم از زمانی که اینترنت دایال اپ بود وارد کسب کار اینترنتی شدم اینقد ضرر دادم و شکست خوردم که نگو خیلی وقتا روزی چند سنت کار میکردم اونقدر زمین خوردم ولی چون علاقه داشتم که از اینترنت درامد داشته باشم و شغلم اینترنتی باشه ول کن نبودم تا بالاخره موفق شدم اون اولا همادم بی پولی بودم بابامم معلم بود ادم پولداریم نبود ک بگی بهم سرمایه داده با زن یه سایت شروع کردم مانیتورینگ و یه مشت دلار تونستم با تبلیغ در بیارم و بعدا وارد بیتکوین شدم و بعدا بیتمیکس 2017 هم 14 میلیون دادم بیتکوین و 90 میلیون فروختمش و الان تو سایت بیتمیکس ماهیانه تا 50 الی 200 میلیون تومن درامد دارم با سرمایه 2 بیتکوین تو بالانسم تو سایت بیتمیکس .

کار با بیتمیکسو یاد بگیرچون من وقت اموزش ندارم بعد بیا توگروه و کانال من عضو شو مجانی سیگنال میدم و همه سیگنالامم سود ده بوده تا حالا کاملا هم رایگان اعضای گروهم شاهدن و سیگنالای موفقم هم تو کانال هست ولی وقت اموزش و اینا ندارم هر از گاهی سیگنال رایگان میزارم استفاده کن اینم بگم به دوستانی که میگن از اینترنت نمیشه کسب درامد کرد خود بنده خونه ماشین 400 میلیونی و سرمایه و زن و بچه و شلواری که پامه همه رو از اینترنت در اوردم و دارم میارم کلی سفر خارجی رفتم بله منی که اینا رو یه روز تو خوابم نمیدیدم چون از خانواده پولداری نبودم پس اگر نتونستید نگید نمیشه بگید من نتونستم نگید دزدی باید کرد این حرف درست نیست

Golden_light

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
من خودم از زمانی که اینترنت دایال اپ بود وارد کسب کار اینترنتی شدم اینقد ضرر دادم و شکست خوردم که نگو خیلی وقتا روزی چند سنت کار میکردم اونقدر زمین خوردم ولی چون علاقه داشتم که از اینترنت درامد داشته باشم و شغلم اینترنتی باشه ول کن نبودم تا بالاخره موفق شدم اون اولا همادم بی پولی بودم بابامم معلم بود ادم پولداریم نبود ک بگی بهم سرمایه داده با زن یه سایت شروع کردم مانیتورینگ و یه مشت دلار تونستم با تبلیغ در بیارم و بعدا وارد بیتکوین شدم و بعدا بیتمیکس 2017 هم 14 میلیون دادم بیتکوین و 90 میلیون فروختمش و الان تو سایت بیتمیکس ماهیانه تا 50 الی 200 میلیون تومن درامد دارم با سرمایه 2 بیتکوین تو بالانسم تو سایت بیتمیکس .

کار با بیتمیکسو یاد بگیرچون من وقت اموزش ندارم بعد بیا توگروه و کانال من عضو شو مجانی سیگنال میدم و همه سیگنالامم سود ده بوده تا حالا کاملا هم رایگان اعضای گروهم شاهدن و سیگنالای موفقم هم تو کانال هست ولی وقت اموزش و اینا ندارم هر از گاهی سیگنال رایگان میزارم استفاده کن اینم بگم به دوستانی که میگن از اینترنت نمیشه کسب درامد کرد خود بنده خونه ماشین 400 میلیونی و سرمایه و زن و بچه و شلواری که پامه همه رو از اینترنت در اوردم و دارم میارم کلی سفر خارجی رفتم بله منی که اینا رو یه روز تو خوابم نمیدیدم چون از خانواده پولداری نبودم پس اگر نتونستید نگید نمیشه بگید من نتونستم نگید دزدی باید کرد این حرف درست نیست
ممنون از اینکه تجربتو گفتی !
اما خب اگه فقط حرف باشه که پره تو اینترنت... مهم اینه بیای بگی از خط 1 تا خط 10 چکار کنه آدم...میدونم وقت آموزش ممکن نداشته باشی ولی دست کم میتونی یه گرا بدی طرف برای شروع چکار کنه

بالا