• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به راهنمایی کسب درآمد

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنون از اینکه تجربتو گفتی !
اما خب اگه فقط حرف باشه که پره تو اینترنت... مهم اینه بیای بگی از خط 1 تا خط 10 چکار کنه آدم...میدونم وقت آموزش ممکن نداشته باشی ولی دست کم میتونی یه گرا بدی طرف برای شروع چکار کنه

دوست عزیز
یه جای دیگه توی همین پی تی تاپیک زده بودن در مورد فارکس پرسیدن !
دیدم هرکی یه چی میگه و ادعای سودای عجیب غریب دارن !
دقیقا همون حرفی رو که اونجا زدم ، همینجا هم کپی میکنم که یه وقت متضرر نشید !

____________________________________________________________________________________________

فارکس کار نکردم ولی بورس و رمز ارز رو فعالیت دارم
صادقانه میگم اون شکلی که میگن و تبلیغ میکنن نیست :)
دیدتون نسبت به سود باید منطقی باشه !
شما روی دلار یا هر ارزی معتبر دیگه ای سالی 20% هم بتونید سود بکنید تو کل دنیا نخبه محسوب میشید !!! اینو در نظر بگیر که تورم هم به این اضافه میشه یعنی اگه اون ارز 30% هم رشد بکنه ، شما 30+20=50 درصد سود کردی ! اما 30% میانگین تورم سالیانه رو باید کم بکنی و در نظر نگیری ! اون 20% سود واقعی شماست ...
توی بورس هم سالی 40% سود بکنید ، شاهکار کردید ! 30% هم از این کم بکن واسه میانگین تورم ، یعنی سال 10% سود واقعی کردی !
منظورم برایند کار شماست !
ضرر و سود ها طی مدت مثلا 5 سال باید بررسی بشه ! منظورم اینه ...
اینکه مثلا سال 98 ، 400% سود کرده باشید هنر نیست ، چون بازار بورس همیشه اینطوری نیست ! دوره های ضرر و خنثی بودن بازار هم میرسه

خلاصه بگم توی این سبک کارها ، آدمای منفعت طلب زیادن که به هر نحوی میخوان سود ببرن از کسایی که پولی رو دارن ! در نهایت هم به ضرر شخص بی اطلاع و به نفع اوناست !

من صادقانه گفتم . خودمم کار میکنم . نه کانال دارم نه گروه نه سایت ! نه سیگنال میدم نه سیگنال میگیرم ! نه سبد گردانی میکنم ! نه پیشنهاد خرید و فروش میدم ! نه خرید و فروش رمز ارز میکنم ...
هیچی . فقط میخوام دید کسایی که تبلیغات عجیب غریب دیدن رو باز بکنم :D

درضمن فارکس رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم ! هم امنیت کمی داره برای مایی که توی ایرانیم هم استفاده از لوریج شما رو نابود میکنه ! چیزی هم به اسم بورس بین الملل و نیویورک و این شرو ورا توی ایران وجود خارجی نداره !
امن ترین پیشنهادات بورس تهران و رمز ارز هستش و بس !

بعضیا ادعای ماهی 30% سود دارن ! یه توضیح کوچولو میدم که بفهمی قضیه از چه قراره !
ماهی 30% یعنی سالیانه سرمایشون حدود 23 برابر میشه !
یعنی طی بازه زمانی 5 سال اگه با 50 میلیون شروع بکنن ، حدود 322 هزار میلیارد تومن سرمایه دارن :p:D

فقط به این آدما میتونم بخندم چون حتی سر تا پای حرفاشون ایراده !

اینایی که اینطوری حرف میزنن یا بچه هستن ، یا فقط یه چی شنیدن ، یا کلاهبردارن و یه منفعتی براشون داره !:D
خیالت راحت باشه

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اما خب اگه فقط حرف باشه که پره تو اینترنت... مهم اینه بیای بگی از خط 1 تا خط 10 چکار کنه آدم...میدونم وقت آموزش ممکن نداشته باشی ولی دست کم میتونی یه گرا بدی طرف برای شروع چکار کنه
شما برو کار با صرافی بیتمیکس رو یاد بگیر بعد بهم پیام بده من حدود 50 درصد از سرمایمو سود میکنم در ماه گاهی 100 درصد الته خیلی نادره کسی بتونه همچیین سودی بکنه و این خیلی زیاده من با 2.4 بیت ماه قبل 1 بیت کار کردم این ماهم خوب دارم پیش میرم و فک کنم بتونم 2 بیت رو کار کنم کانالم دارم سیگنال رایگان گاهی که وقت کنم میدم و همشم سود ده بوده تا حالا که بازم نادره که کسی همه سیگنالاش سود باشه چشمداشتی هم به پول کسی ندارم و نداشتم از کسی پول نگرفتم و نمیگیرم ک براش کار کنم و دوم سیگنالم مجانی میدوم اصلا هم پول نمیگیرم پس دنبال اینایی که پول میگیرن سیگنال میدن نرید اینا درامدشون فروش سیگناله اگر کاربلد بودن وقت نمیزاشتن با ملت سرکله بزنند صبح تا شب هی سیگنال بدن عین خود من که سیگنال پولی نمیدم چون وقت ندارم که ین مسیولیتو قبول کنم وقتمو بگیره مجانی میدم ک هر وقت دلم خواست سیگنال بدم هر وقت نخواستم و وقت نداشتم هم سیگنال ندم و گردنم نباشه در کل این راهنمایی من برو کار با بیتمیکسو یاد بگیر بیا که خیلی راحته چند روز بیشتر وقت نمیبره حداکثر یادگیری چند تا دکمه و خاصیتش

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
یعنی بورس درآمدش خوبه؟ منظورم اینکه از سود بانکی هم بیشتر میتونی سود کنی؟
بله برای من خوب بوده البته تنها شغل من نیست
قطعا از سود بانکی بیشتر درمیارم این چه حرفیه :))
این دو سال که خیلی عالی بود ولی سالهای خرابم داشته اما در کل حتی همون زمانیکه بازار داغون بود بازم میشد شکارهای خوبی کرد من که راضیم
ولی به هیچ عنوان بدون آموزش و تمرین و تجربه! سرمایه زیادی وارد کار نکن
من 10 سال پیش که اشنا شدم یک سال فقط اموزش دیدم بعدش یک سال فقط در حد بازی بود یعنی در واقع 8ساله ترید میکنم
بورس ریسکش کمتر از فارکس و کریپتو هست و خب طبیعتا سود و ضررشم نسبت به اونا کمتره
الان توی هر سه فعالم یکیشون که یاد بگیری بقیه برات راحت میشه چون تقریبا شبیه هم هستن
به هیچ عنوان دنبال کسایی که ادعای سودهای آنچنانی میکنن نرید
کسایی که ادعای حرفه ای بودن میکنن و سیگنال میدن هم دنبالشون نرید طرف اگه کارش خوب باشه دنبال سیگنال فروختن نمیره
به هیچ عنوان هم سرمایه به کسی ندین که براتون کار کنه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
شما هم پست قبلی منو بخون

arespay

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوست عزیز اول به من بگو چه مهارت هایی داری و به چه مهارتهایی علاقه داری
حتی اگه هیچ مهارتی نداری باز هم کار تو اینترنت و کسب درامد زیاد هست
بگو تا راهنماییت کنم و با هم جلو بریم

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام من کمی موشن گرافیک و کارهای طراحی بلدم و سرچ اینا هم خوبم

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862

سلام
مهارت خاصی ندارم
مهارتم کارگری بوده . و یه مهارتمم فروش هست اونم تا حدودی
در کل مهارت ندارم

arespay

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
مهارت خاصی ندارم
مهارتم کارگری بوده . و یه مهارتمم فروش هست اونم تا حدودی
در کل مهارت ندارم
بدست اوردن مهارت سخت نیست فقط یه مقدار زمان نیاز داره . اگر مهارت فروش داری و علاقه هم داری تو این زمینه بهترین راهکار اینه که اول خودت رو تقویت کنی و مهارتت رو در همین زمینه فروش بالا ببری بعد از ترفند های فروش و یه سری اطلاعات اولیه در زمینه اینترنت کسب و کار خودت رو راه اندازی کنی . یکی از کارایی که میتونی انجام بدی همکاری در فروش هست سایت های زیادی هستن که به صورت همکاری در فروش فرصت های مناسبی در اختیارت میزارن و پورسانت های خوبی میدن

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
بدست اوردن مهارت سخت نیست فقط یه مقدار زمان نیاز داره . اگر مهارت فروش داری و علاقه هم داری تو این زمینه بهترین راهکار اینه که اول خودت رو تقویت کنی و مهارتت رو در همین زمینه فروش بالا ببری بعد از ترفند های فروش و یه سری اطلاعات اولیه در زمینه اینترنت کسب و کار خودت رو راه اندازی کنی . یکی از کارایی که میتونی انجام بدی همکاری در فروش هست سایت های زیادی هستن که به صورت همکاری در فروش فرصت های مناسبی در اختیارت میزارن و پورسانت های خوبی میدن
الان سایتایی هستن که محصولات جذاب و با کیفیتی داشته باشن؟
من مهارتم تولید محتواست، فتوشاپ و اینام بلدم تقریبا، سرمایه هم در حد 20-30 تومن دارم، میخوام برم موشن گرافیک یاد بگیرم (30 سالمه، البته زمینه شو تقریبا دارم)
بنظرتون کسب و کاری راه بندازم بهتره یا تخصص جدید؟ موشن گرافیک اونقدر پولساز هست که آدم قید دردسرها و البته سود خوب کسب و کار اینترنتی رو بزنه؟

arespay

Registered User
لایک‌ها
41
سلام من کمی موشن گرافیک و کارهای طراحی بلدم و سرچ اینا هم خوبم
موشن گرافیک کاربرد داره ولی تو ایران کمتر .اگه بتونی خودتو حرفه ای کنی و فریلنسری تو سایت های خارجی کار بزنی خیلی درامدش خوبه برات .به شرطی که کارت خوب و حرفه ای باشه
تو سایت های ایرانی هم میتونی کر بزنی الان نسبت به قبل بشتر جا افتاده

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
من اومدم فقط چندتا چیز بهت بگم اول اینکه علاقه ات رو پیدا کن دوم اینکه اگه در مورد علاقه ات مهارت نداری آموزش ببین و سوم استمرار داشته باش حرفهای آقای شاهرخ رو با جون و دل قبول دارم چون علاقه اش رو پیدا کرده و ادامه داده و موفق شده البته نمیگم شما هم ارزهای دیجیتال کار کن نه اصلا میگم به کاری که خودت علاقه داری ادامه بده به حرف مردم هم اهمیت نده اگه مسخره ات کردن

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
تو گوگل اینقد سرچ بزن سایت باز کن ویدیئو ببین تو اپارات و یوتیوب تا یاد بگیری زحمت بکش اگر هدف داری باید وقت بزاری و انرژی صرفش کنی باورت شاید نمیشه ولی همه چیزایی که تو زمینه کسب درامد اینترنتی بلدم مو به مو خودم یاد گرفتم حتی کسی نگفت برو دنبال فلان چیز خوبه یا بگه بیا کمکت کنم خودم گشتم راههایی که بشه پول در اوردو پیدا کردم و بعد رفتم افتادم توش تا یاد گرفتم

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
موشن گرافیک کاربرد داره ولی تو ایران کمتر .اگه بتونی خودتو حرفه ای کنی و فریلنسری تو سایت های خارجی کار بزنی خیلی درامدش خوبه برات .به شرطی که کارت خوب و حرفه ای باشه
تو سایت های ایرانی هم میتونی کر بزنی الان نسبت به قبل بشتر جا افتاده
ممنون راستش من زبانم خوب نیست اگه کسی پیدا میشد پروژه خوب میگرفت و راهنمایی میکرد خیلی خوب میشد

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
دوست عزیز
یه جای دیگه توی همین پی تی تاپیک زده بودن در مورد فارکس پرسیدن !
دیدم هرکی یه چی میگه و ادعای سودای عجیب غریب دارن !
دقیقا همون حرفی رو که اونجا زدم ، همینجا هم کپی میکنم که یه وقت متضرر نشید !

____________________________________________________________________________________________

فارکس کار نکردم ولی بورس و رمز ارز رو فعالیت دارم
صادقانه میگم اون شکلی که میگن و تبلیغ میکنن نیست :)
دیدتون نسبت به سود باید منطقی باشه !
شما روی دلار یا هر ارزی معتبر دیگه ای سالی 20% هم بتونید سود بکنید تو کل دنیا نخبه محسوب میشید !!! اینو در نظر بگیر که تورم هم به این اضافه میشه یعنی اگه اون ارز 30% هم رشد بکنه ، شما 30+20=50 درصد سود کردی ! اما 30% میانگین تورم سالیانه رو باید کم بکنی و در نظر نگیری ! اون 20% سود واقعی شماست ...
توی بورس هم سالی 40% سود بکنید ، شاهکار کردید ! 30% هم از این کم بکن واسه میانگین تورم ، یعنی سال 10% سود واقعی کردی !
منظورم برایند کار شماست !
ضرر و سود ها طی مدت مثلا 5 سال باید بررسی بشه ! منظورم اینه ...
اینکه مثلا سال 98 ، 400% سود کرده باشید هنر نیست ، چون بازار بورس همیشه اینطوری نیست ! دوره های ضرر و خنثی بودن بازار هم میرسه

خلاصه بگم توی این سبک کارها ، آدمای منفعت طلب زیادن که به هر نحوی میخوان سود ببرن از کسایی که پولی رو دارن ! در نهایت هم به ضرر شخص بی اطلاع و به نفع اوناست !

من صادقانه گفتم . خودمم کار میکنم . نه کانال دارم نه گروه نه سایت ! نه سیگنال میدم نه سیگنال میگیرم ! نه سبد گردانی میکنم ! نه پیشنهاد خرید و فروش میدم ! نه خرید و فروش رمز ارز میکنم ...
هیچی . فقط میخوام دید کسایی که تبلیغات عجیب غریب دیدن رو باز بکنم :D

درضمن فارکس رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم ! هم امنیت کمی داره برای مایی که توی ایرانیم هم استفاده از لوریج شما رو نابود میکنه ! چیزی هم به اسم بورس بین الملل و نیویورک و این شرو ورا توی ایران وجود خارجی نداره !
امن ترین پیشنهادات بورس تهران و رمز ارز هستش و بس !

بعضیا ادعای ماهی 30% سود دارن ! یه توضیح کوچولو میدم که بفهمی قضیه از چه قراره !
ماهی 30% یعنی سالیانه سرمایشون حدود 23 برابر میشه !
یعنی طی بازه زمانی 5 سال اگه با 50 میلیون شروع بکنن ، حدود 322 هزار میلیارد تومن سرمایه دارن :p:D

فقط به این آدما میتونم بخندم چون حتی سر تا پای حرفاشون ایراده !

اینایی که اینطوری حرف میزنن یا بچه هستن ، یا فقط یه چی شنیدن ، یا کلاهبردارن و یه منفعتی براشون داره !:D
خیالت راحت باشه
اولا فارکس سابقه و امنیتش بیشتر از ارزهای دیجیتاله دوما کسانی هستند که اصلا اهل اومدن توی گروه و انجمن نیستن و برای خودشون دارن کار میکنن و نیازی به اثبات سود به بقیه ندارن که بخان الان بیان اینجا و به همه اثبات کنن سی درصد ماهیانه از فارکس سود میکنن سوما از طریق سایت mql5 میشه استیتمنت فرد رو دید که آیا واقعا بازدهی داره یا نه ؟

بازم تاکید میکنم اونی که سود میکنه نیازی نداره که به دیگران اثبات کنه واصلا بیاد مطرح کنه و اصلا نمونه اش همین آقای شاهرخ وقت گذاشتن دوره آموزشی رو نداره چون زمانی که قراره با من مبتدی تلف کنه میذاره برای ترید و سود بیشتر حداقلش اینه که دیگه مارکت ازش سوالای مبتدیانه نمیپرسه

من خودم دوساله کانال آموزش رایگان فارکس زدم ولی تا الان( اردیبهشت 99 )که امضام رو آدرس کانال گذاشتم توی فروم پرشین تولز چیزی نمیگفتم چون سطح معلومات افراد قسمت کسب درآمد اینترنتی در حد سایتهای کلیکی و ایردرآپ بود.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اولا فارکس سابقه و امنیتش بیشتر از ارزهای دیجیتاله دوما کسانی هستند که اصلا اهل اومدن توی گروه و انجمن نیستن و برای خودشون دارن کار میکنن و نیازی به اثبات سود به بقیه ندارن که بخان الان بیان اینجا و به همه اثبات کنن سی درصد ماهیانه از فارکس سود میکنن سوما از طریق سایت mql5 میشه استیتمنت فرد رو دید که آیا واقعا بازدهی داره یا نه ؟

بازم تاکید میکنم اونی که سود میکنه نیازی نداره که به دیگران اثبات کنه واصلا بیاد مطرح کنه و اصلا نمونه اش همین آقای شاهرخ وقت گذاشتن دوره آموزشی رو نداره چون زمانی که قراره با من مبتدی تلف کنه میذاره برای ترید و سود بیشتر حداقلش اینه که دیگه مارکت ازش سوالای مبتدیانه نمیپرسه

من خودم دوساله کانال آموزش رایگان فارکس زدم ولی تا الان( اردیبهشت 99 )که امضام رو آدرس کانال گذاشتم توی فروم پرشین تولز چیزی نمیگفتم چون سطح معلومات افراد قسمت کسب درآمد اینترنتی در حد سایتهای کلیکی و ایردرآپ بود.
تو همون تاپیک توضیح دادم خدمتتون دیگه اینجا دوباره مطرحش نمیکنم :D

arespay

Registered User
لایک‌ها
41
از اون لحاظش مشکلی نیست شما موشن رو حرفه ای بزن کامل یاد بگیر نمونه کار خوب بزن کارای گرفتن پروژه و
ممنون راستش من زبانم خوب نیست اگه کسی پیدا میشد پروژه خوب میگرفت و راهنمایی میکرد خیلی خوب میشد
ما در حال راه اندازی یه سیستم کسب درامد هستیم که قابلیت های خوبی در اختیار میزاره ایشالا تا 2 ماه اینده ازش رونمایی میکنیم و شما هم میتونید استفاده ببرید البته تخصص هر چه بهتر درامد بیشتر و موفق تر اینو همیشه میگم . سعی کنید تو هر زمینه ای که هستید و علاقه دارید جزو بهترین ها باشید

بالا