ممنون از اینکه تجربتو گفتی !
اما خب اگه فقط حرف باشه که پره تو اینترنت... مهم اینه بیای بگی از خط 1 تا خط 10 چکار کنه آدم...میدونم وقت آموزش ممکن نداشته باشی ولی دست کم میتونی یه گرا بدی طرف برای شروع چکار کنه
دوست عزیز
یه جای دیگه توی همین پی تی تاپیک زده بودن در مورد فارکس پرسیدن !
دیدم هرکی یه چی میگه و ادعای سودای عجیب غریب دارن !
دقیقا همون حرفی رو که اونجا زدم ، همینجا هم کپی میکنم که یه وقت متضرر نشید !
____________________________________________________________________________________________
فارکس کار نکردم ولی بورس و رمز ارز رو فعالیت دارم
صادقانه میگم اون شکلی که میگن و تبلیغ میکنن نیست
دیدتون نسبت به سود باید منطقی باشه !
شما روی دلار یا هر ارزی معتبر دیگه ای سالی 20% هم بتونید سود بکنید تو کل دنیا نخبه محسوب میشید !!! اینو در نظر بگیر که تورم هم به این اضافه میشه یعنی اگه اون ارز 30% هم رشد بکنه ، شما 30+20=50 درصد سود کردی ! اما 30% میانگین تورم سالیانه رو باید کم بکنی و در نظر نگیری ! اون 20% سود واقعی شماست ...
توی بورس هم سالی 40% سود بکنید ، شاهکار کردید ! 30% هم از این کم بکن واسه میانگین تورم ، یعنی سال 10% سود واقعی کردی !
منظورم برایند کار شماست !
ضرر و سود ها طی مدت مثلا 5 سال باید بررسی بشه ! منظورم اینه ...
اینکه مثلا سال 98 ، 400% سود کرده باشید هنر نیست ، چون بازار بورس همیشه اینطوری نیست ! دوره های ضرر و خنثی بودن بازار هم میرسه
خلاصه بگم توی این سبک کارها ، آدمای منفعت طلب زیادن که به هر نحوی میخوان سود ببرن از کسایی که پولی رو دارن ! در نهایت هم به ضرر شخص بی اطلاع و به نفع اوناست !
من صادقانه گفتم . خودمم کار میکنم . نه کانال دارم نه گروه نه سایت ! نه سیگنال میدم نه سیگنال میگیرم ! نه سبد گردانی میکنم ! نه پیشنهاد خرید و فروش میدم ! نه خرید و فروش رمز ارز میکنم ...
هیچی . فقط میخوام دید کسایی که تبلیغات عجیب غریب دیدن رو باز بکنم
درضمن فارکس رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم ! هم امنیت کمی داره برای مایی که توی ایرانیم هم استفاده از لوریج شما رو نابود میکنه ! چیزی هم به اسم بورس بین الملل و نیویورک و این شرو ورا توی ایران وجود خارجی نداره !
امن ترین پیشنهادات بورس تهران و رمز ارز هستش و بس !
بعضیا ادعای ماهی 30% سود دارن ! یه توضیح کوچولو میدم که بفهمی قضیه از چه قراره !
ماهی 30% یعنی سالیانه سرمایشون حدود 23 برابر میشه !
یعنی طی بازه زمانی 5 سال اگه با 50 میلیون شروع بکنن ، حدود 322 هزار میلیارد تومن سرمایه دارن
فقط به این آدما میتونم بخندم چون حتی سر تا پای حرفاشون ایراده !
اینایی که اینطوری حرف میزنن یا بچه هستن ، یا فقط یه چی شنیدن ، یا کلاهبردارن و یه منفعتی براشون داره !
خیالت راحت باشه