• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به طراح وب سایت

ahmadhafezy

Registered User
لایک‌ها
54
سلام من به یک طراح وب سایت نیاز دارم که برام یه قالب سایت درست کنه.
دامنه ir رو ثبت دادم مابقی مونده
میخوام به انجمن خرید و فروش با قابلیت عضوگیری راه اندازی کنم
یه چیزی مثل همین ایسام.
دوستان لطفا دستمزد و زمان اجرا رو بهم پخ بدن یا تو تاپیک اعلام کنن ممنون میشم

(((سلام مجدد. دوستان این وبسایت ساختن هم دردسری هست از همه بدتر این که هرکسی یه قیمتی میگه از ۴۰ هزارتومن بگیر تا ۱۵ میلیون!!!! یعنی اینقدر فرق داره اما قیمتش فکر نکنم از ۸۰-۱۰۰ به بالا باشه. چون حرفه ای که نمیخوام چون اگه بگیره باید ارتقا بدم
والا من یه وبسایت انجمن میخوام که با این مشخصات باشه.
یه فروم باشه با قابلیت عضوگیری که وقتی اول باز میشه محصولات برای خرید و فروش چه جدید چه اونایی خودم میزارم مشخص باشه بعد وقتی وارد انجمن میشی قسمتهای خرید و فروش هر محصولی جدا باشه مثل همین بازارچه پرشین تولز.
بعد هر محصولی که برای فروش قرار میگیره تو همون تاپیک لینک خریدش باشه و در نهایت جوری باشه که شما وقتی یه جنسی ۱۰۰۰ تومن قیمت داره موقع پرداخت سود سایت هم محاسبه بشه و بشه ۱۲۰۰ تومن. همین

یه سایت هم هست که صفحه اولش مثل این باشه خوبه Prestheme Aenea Prestashop Theme))

Last edited:

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
1-این سیستم نیاز به پشتیباتی زیاد برای تغییرات داره پس توی قرار داد حتما طولانی مدت ذکر کن پشتیبانی رو
زیر 1.5 کسی بهت قیمت داد بدون کار درست نمیکته واست !

ahmadhafezy

Registered User
لایک‌ها
54
1-این سیستم نیاز به پشتیباتی زیاد برای تغییرات داره پس توی قرار داد حتما طولانی مدت ذکر کن پشتیبانی رو
زیر 1.5 کسی بهت قیمت داد بدون کار درست نمیکته واست !

من از برنامه نویسی و این چیزا سر در نمیارم. مگه چیه که زیر ۱/۵ کار درستی نمیشه !!!!!

1O1

Registered User
لایک‌ها
9

aliweb.ir

Registered User
لایک‌ها
10
البته وبسایتی در حد ایسام ، نیاز به زمان و بودجه نسبتا بالایی داره اگر واقعا بخواد با کیفیت پیاده سازی بشه ،
ولی فکر میکنم شما باید نیازهاتون رو دقیق تر بفرمایید ، به علاوه بودجه ای که مدنظر دارید و ... تا بشه پاسخ حساب شده ای به شما داد ،

میتونید از طریق پ.خ یا صفحه شخصیم با من تماس بگیرید و موارد رو بفرمایید تا شما رو راهنمایی کنم

morteza369

Registered User
لایک‌ها
44
دوست عزیز من میتونم واسه شما با vBulletin انجمی راه اندازی و قالبش رو به صورت حرفه ای(سایت مزایده ای) طراحی کنم و سیستم امتیازدهی و پرداخت آنلاین مجزا رو روش راه اندازی کنم.
هزینه طراحی قالب 120 و نصب ماژول ها و کانفیگ 30 تومن خواهد شد.
البته اگر نال شده استفاده کنید که هیچ ولی اگر بخواهید لایسنس بخرید هم هزینه مربوطه جدا طراحی و راه اندازی میباشد.
تحویل کار هم 14 روز طراحی طبق خواست شما و حداکثر 7 روز اصلاحات موردنظر شما.
در صورت نیاز به سیستم اختصاصی حدود 700 تومن میتونم به صورت حرفه ای راه اندازی کنم.
ارتباطات: persiva.ir

ahmadhafezy

Registered User
لایک‌ها
54
سلام مجدد. دوستان این وبسایت ساختن هم دردسری هست از همه بدتر این که هرکسی یه قیمتی میگه از ۴۰ هزارتومن بگیر تا ۱۵ میلیون!!!! یعنی اینقدر فرق داره
والا من یه وبسایت انجمن میخوام که با این مشخصات باشه.
یه فروم باشه با قابلیت عضوگیری که وقتی اول باز میشه محصولات برای خرید و فروش چه جدید چه اونایی خودم میزارم مشخص باشه بعد وقتی وارد انجمن میشی قسمتهای خرید و فروش هر محصولی جدا باشه مثل همین بازارچه پرشین تولز.
بعد هر محصولی که برای فروش قرار میگیره تو همون تاپیک لینک خریدش باشه و در نهایت جوری باشه که شما وقتی یه جنسی ۱۰۰۰ تومن قیمت داره موقع پرداخت سود سایت هم محاسبه بشه و بشه ۱۲۰۰ تومن. همین

یه سایت هم هست که صفحه اولش مثل این باشه خوبه Prestheme Aenea Prestashop Theme

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
احمد جان با اون دوستم صحبت کردم گفت تا 26 خرداد امتحان داره بعدش برات سریع راه میندازه
قیمتش هم که دست خودمونه :دی
اگه تا اون موقع کارت راه نیفتاد و عجله نداشتی بهش زنگ بزن دیگه . صحبت کردم باهاش .

ahmadhafezy

Registered User
لایک‌ها
54
احمد جان با اون دوستم صحبت کردم گفت تا 26 خرداد امتحان داره بعدش برات سریع راه میندازه
قیمتش هم که دست خودمونه :دی
اگه تا اون موقع کارت راه نیفتاد و عجله نداشتی بهش زنگ بزن دیگه . صحبت کردم باهاش .

سلام داداش فرزین گل . باشه ممنون پس اگه کارم درست نشد زودتر باهاش هماهنگ میکنم. لطف کردی

XEYEX

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشی،
با این مشخصات که دادی، باز بستگی داره، پخ بده که بگم قیمتو، البته محدوده رو گفتم بت تو پخ

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
کاری با سادگی سایت یا دشواریش ندارم(گرچه اینم بقیه دوستان میدونند چه جوری هست برای این کار شما) اما در نهایت این کدینگ و سی ام اس اختصاصی میخواد؛نه اینکه ما بیایم با یه چیز مثل وی بی یه فروم بزنیم و خلاص...
هرچیزی قیمتی داره برادر من :)

iceteenagers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز الان با 80 تومن نهایتا یه قالب ساده براتون زده بشه شما کارهای دیگه هم دارید قالب هم مثل ایسام میخواید نمیشه با همچین بودجه ای

pesarekhoob_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز الان با 80 تومن نهایتا یه قالب ساده براتون زده بشه شما کارهای دیگه هم دارید قالب هم مثل ایسام میخواید نمیشه با همچین بودجه ای

دوستان این طراح دزده و پول منو خرده! نزدیک 150 تومان بهش پیش پرداخت دادم خورد و کار رو هم بهم تحویل نداد.
خواهشا در انجمن دقت کندی با چه کسی کار می کنید.

iceteenagers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکت ما ثبت شدس و به سادگی میشه کارها رو پیگیری کرد در معرفی این دوستمونم باید بگم که صاحب تاپیک زیر هستن
طراحی وب سایت با قیمت توافقی تضمینی نمونه کار قوی
چون بنده رو کردم که چند نمونه کاری که برای خودشون نبود رو زدن هی مسیج دادن که توروخدا نون منو آجر نکن و این حرفا ! خلاصه اینجور دزدها توی محیط مجازی زیاد شده امیدوارم کسی گول اینجورآدم هارو نخوره از تعداد پست هاشون و اینکه همه ی پستاشون راجع به چیه هم میشه به سادگی فهمید !

بالا