ahmadhafezy
Registered User
............
دوست عزیز طراحی و برنامه نویسی سایت و کلیه عواملی که در اون باید رعایت بشه ( امنیت در درجه اول ، الگوریتم برنامه نویسی ، سئو ، سرعت لود ، گرافیک سایت ، روانشناسی چینش و رنگ بندی سایت و ... ) چیزهاییه که توی یه طراحی و برنامه نویسی حرفه ای باید وجود داشته باشه ... اگر گسی میاد پروژه ای در این سطح رو برای شما با 500 یا 600 هزار تومن یا کمتر انجام میده ، شما مطمئن باشید یا سایتتون بعد از چند وقت میشه بازیچه جوجه هکر ها ، یا بعد از بالا رفتن تعداد کاربر ها رم سرور 100 درصد میشه و سایتتون از کار میفته ، یا همیشه با موتور های جستجو مشکل دارید و ..... !
البته این دلیل نمیشه که هر کس هم اومد گفت مثلا 5 ملیون میگیره کارش رو درست انجام میده ، ولی اینو میتونید مطمئن باشید که کسی که به شما گفته 80 تا 100 هزار تومن یه جا که چه عرض کنم ، تمام جاهای کارش میلنگه ! 80 تومن الان هزینه ساخت یه قالب واسه وبلاگ هم نمیشه !
احمد من هرچی گشتم کمتر ویدا کردم.گمونم خودمون باید شروع کنیم از صفر یاد گرفتن و ساختن و درست کردن. من طراحیهاش رو انجام میدم خودم و تو و فرزادم برنامه نویسیش رو :shades2:عزیز من کارم طراحی وب نیست اما خب وقتی یه چیزی هزارتا قیمت داره مسلما شک داره. یکی میگه فروم ۴۰ یکی میگه ۶۰ یکی میگه ۱۰۰ یکی میگه یک میلیون خب بلاخره اینا یه فرق داره شکی نیست اما نه با این تفاوت.
حیف بلد نیستم وگرنه خودمو میکشتم یکی درست میکردم.احمد من هرچی گشتم کمتر ویدا کردم.گمونم خودمون باید شروع کنیم از صفر یاد گرفتن و ساختن و درست کردن. من طراحیهاش رو انجام میدم خودم و تو و فرزادم برنامه نویسیش رو :shades2:
من هرچی گشتم نه آدم صادق پیدا کردم ونه کار خوب و ساده برای سایت و فروشگاه.یدونه سایت ساده بود چند وقت پیش برا نمونه گذاشته بودی PrestaShop Themes - PrestaShop Templates | Presthemes
یعنی دوتا آدم پیدا نمیشه یچیز سنگین رنگین و ساده در حد نمونه ها این بزنه!
توفروم دیدم کارا این رفیقمون قابل پسند هست.هم صفحه هارو شلوغ نکرده هم از فضا خوب استفاده کرده ولی قیمتاشون رو نمیدونم
Shahram Shahbazi: Online Portfolio
دوست من هر چیزی هزار تا قیمت نداره ! قیمت هایی که شما میگیری و پراکنده هستن برای اینه که اونی که به شما میگه فروم 40 تومن فقط میخواد یه فروم آماده براتون نصب کنه که کار 20 دقیقه هستش ! شما مشکلتون اینه که حتی در این زمینه اطلاعات پایه رو هم ندارید ، حتی نمیدونید دقیقا چی میخواهید .... اگه کار شما با یه open cart با یه انجمن آماده راه میفته بگید من رایگان راهنماییتون میکنم که نصبش کنید پول اضافی هم ندید !!!عزیز من کارم طراحی وب نیست اما خب وقتی یه چیزی هزارتا قیمت داره مسلما شک داره. یکی میگه فروم ۴۰ یکی میگه ۶۰ یکی میگه ۱۰۰ یکی میگه یک میلیون خب بلاخره اینا یه فرق داره شکی نیست اما نه با این تفاوت.
حیف بلد نیستم وگرنه خودمو میکشتم یکی درست میکردم.
اره والا چیز سختی نیست اما نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن میخوان برای ناسا طراحی کنن.
دوست من هر چیزی هزار تا قیمت نداره ! قیمت هایی که شما میگیری و پراکنده هستن برای اینه که اونی که به شما میگه فروم 40 تومن فقط میخواد یه فروم آماده براتون نصب کنه که کار 20 دقیقه هستش ! شما مشکلتون اینه که حتی در این زمینه اطلاعات پایه رو هم ندارید ، حتی نمیدونید دقیقا چی میخواهید .... اگه کار شما با یه open cart با یه انجمن آماده راه میفته بگید من رایگان راهنماییتون میکنم که نصبش کنید پول اضافی هم ندید !!!
بذارید من خیالتون رو راحت کنم ، یه سایت دقیقا مثل ایسام با اون امنیت و الگرویتم برنامه نویسی زیر 7 یا 8 ملیون نیست و ممکنه با توجه به امکاناتی که داره و ما نمیدونیم خیلی بیشتر از این هم باشه ...
توی دنیای برنامه نویسی این پولها شاید برای بعضی ها که تازه دو خط کد PHP یاد گرفتن با یه مشت اسکریپت آماده یا برای کسی تو دانشگاه 4 واحد .Net یاد گرفته و میخواد پول در بیاره خیلی باشه ، ولی برای کسی که واقعا برنامه نویسه و یه تیم قوی برای تحلیل پروژه و برنامه نویسی داره در حد پول خورد هم نمیشه ! پس حرف از ناسا نزنید چون هزینه هایی که اونها برای برنامه نویسی میکنن ، شمردن صفرهاش هم به پول ما کار سختیه .....
من امیدوارم خودتون یاد بگیرید و این کار رو انجام بدید ، ولی بعد از اینکه یاد گرفتید و سایتتون رو نوشتید خودتون یه پی ام همینجا به من بدید تا بعد از 2 ساعت تمام پسورد های سایتتون رو تقدیمتون کنم . شاید اون موقع بفهمید هر چیزی اونطور که به نظر میرسه ساده نیست و با این لحن صحبت نکنید در مورد کاری که ازش سر رشته ندارید .
موفق باشید .
دوست من هر چیزی هزار تا قیمت نداره ! قیمت هایی که شما میگیری و پراکنده هستن برای اینه که اونی که به شما میگه فروم 40 تومن فقط میخواد یه فروم آماده براتون نصب کنه که کار 20 دقیقه هستش ! شما مشکلتون اینه که حتی در این زمینه اطلاعات پایه رو هم ندارید ، حتی نمیدونید دقیقا چی میخواهید .... اگه کار شما با یه open cart با یه انجمن آماده راه میفته بگید من رایگان راهنماییتون میکنم که نصبش کنید پول اضافی هم ندید !!!
بذارید من خیالتون رو راحت کنم ، یه سایت دقیقا مثل ایسام با اون امنیت و الگرویتم برنامه نویسی زیر 7 یا 8 ملیون نیست و ممکنه با توجه به امکاناتی که داره و ما نمیدونیم خیلی بیشتر از این هم باشه ...
توی دنیای برنامه نویسی این پولها شاید برای بعضی ها که تازه دو خط کد PHP یاد گرفتن با یه مشت اسکریپت آماده یا برای کسی تو دانشگاه 4 واحد .Net یاد گرفته و میخواد پول در بیاره خیلی باشه ، ولی برای کسی که واقعا برنامه نویسه و یه تیم قوی برای تحلیل پروژه و برنامه نویسی داره در حد پول خورد هم نمیشه ! پس حرف از ناسا نزنید چون هزینه هایی که اونها برای برنامه نویسی میکنن ، شمردن صفرهاش هم به پول ما کار سختیه .....
من امیدوارم خودتون یاد بگیرید و این کار رو انجام بدید ، ولی بعد از اینکه یاد گرفتید و سایتتون رو نوشتید خودتون یه پی ام همینجا به من بدید تا بعد از 2 ساعت تمام پسورد های سایتتون رو تقدیمتون کنم . شاید اون موقع بفهمید هر چیزی اونطور که به نظر میرسه ساده نیست و با این لحن صحبت نکنید در مورد کاری که ازش سر رشته ندارید .
موفق باشید .