باسلام بنده پنج سال سابقه کاری زیرنویس نویسی زبان ترکی استانبولی و ترجمه مقالات دارم سرعت عمل ودقت بسیار زیادی دارم، منتظر پاسختون هستم باتشکر
[email protected]
[email protected]
سلام بیا پی وی تلگرام بیاید @mopmop من مترجم نیادمندمعرض ادب. بنده به زبان ترکی استانبولی کاملا مسلط هستم. فقط اینکه فایلهای اصلی زیرنویس به صورت فایل متن موجوده یا کامل باید انجام بشه و هاهنگی با تصویر هم انجام بشه؟
به یک مترجم برای زیرنویس کردن و هماهنگ کردن سریال های ترکی به فارسی نیازمند هستیم
بابت هر سریال که حدود 120 دقیقه هست 40 الی 45 هزارتومان در نظر گرفته شده است و نسبت به منظم بودن و حرفه ای بودن طرف و ترجمه درست قیمت 45 در نظر گرفته شده است .
لطفاً کسایی که در این زمینه فعالیت داشتند و حرفه ای هستند پیام بدهند .
به یک مترجم برای زیرنویس کردن و هماهنگ کردن سریال های ترکی به فارسی نیازمند هستیم
بابت هر سریال که حدود 120 دقیقه هست 40 الی 45 هزارتومان در نظر گرفته شده است و نسبت به منظم بودن و حرفه ای بودن طرف و ترجمه درست قیمت 45 در نظر گرفته شده است .
سلام من مترجم هستم 1سال سابقه کاری با ایدی @mopmop تلگرام در تماس باشیدبه یک مترجم برای زیرنویس کردن و هماهنگ کردن سریال های ترکی به فارسی نیازمند هستیم
سلام من مترجم نیازمندم.باسلام بنده پنج سال سابقه کاری زیرنویس نویسی زبان ترکی استانبولی و ترجمه مقالات دارم سرعت عمل ودقت بسیار زیادی دارم، منتظر پاسختون هستم باتشکر
[email protected]
سلام من مترجم نیازمندم.با سلام ... بنده در زمینه ترجمه و ساخت زیرنویس فارسی برای سریال های ترکیه ای، تجربه زیادی داشته ام. اگر تمایل داشتید ایمیل بزنید:
[email protected]
سلام من مترجم نیازمندم.اگر نیاز به مترجم ترکی بود بنده هم خوشحال میشم همکاری داشته باشم.
آدریس ایمیل [email protected]
دو تا نمونه از کارهام
خواب زمستانی
Kis uykusu
لینک زیرنویس
https://subscene.com/subtitles/winter-sleep/farsi_persian/1046048
رویای پروانه
Kelebegin ruyasi
لینک زیرنویس
https://subscene.com/subtitles/the-butterflys-dream/farsi_persian/825628
سلام من مترجم نیازمندم
من میتونم اگه بازم نیاز داریدبه یک مترجم برای زیرنویس کردن و هماهنگ کردن سریال های ترکی به فارسی نیازمند هستیم