• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به مترجم و هماهنگ کننده زیرنویس برای سریال های ترکی به فارسی

Glk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام بنده پنج سال سابقه کاری زیرنویس نویسی زبان ترکی استانبولی و ترجمه مقالات دارم سرعت عمل ودقت بسیار زیادی دارم، منتظر پاسختون هستم باتشکر
[email protected]

milad002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من توانایی ترجمه زبان ترکی به زیرنویس با فرمت ass رادارم دو سال قبل دو قسمت از سریال arkadasim hosgeldin رو ترجمه کردم مایل به همکاری باشما هستم

rezapad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ruhulla94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ... بنده در زمینه ترجمه و ساخت زیرنویس فارسی برای سریال های ترکیه ای، تجربه زیادی داشته ام. اگر تمایل داشتید ایمیل بزنید:
[email protected]

@mopmop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرض ادب. بنده به زبان ترکی استانبولی کاملا مسلط هستم. فقط اینکه فایلهای اصلی زیرنویس به صورت فایل متن موجوده یا کامل باید انجام بشه و هاهنگی با تصویر هم انجام بشه؟
سلام بیا پی وی تلگرام بیاید @mopmop من مترجم نیادمندم

@mopmop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به یک مترجم برای زیرنویس کردن و هماهنگ کردن سریال های ترکی به فارسی نیازمند هستیم

بابت هر سریال که حدود 120 دقیقه هست 40 الی 45 هزارتومان در نظر گرفته شده است و نسبت به منظم بودن و حرفه ای بودن طرف و ترجمه درست قیمت 45 در نظر گرفته شده است .

لطفاً کسایی که در این زمینه فعالیت داشتند و حرفه ای هستند پیام بدهند .

sahandbk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من آماده همکاری هستم . ترکی استانبولی مسلطم حتی تدریس هم کردم فکر میکنم به راحتی محض میتونم کار زیرنویس رو انجام بدم و حتی با حجم زیادش و اینکه باید کار با نرمافزار هماهنگی زیرنویس رو یاد بگیرم اونم انجام میدم در یک فرصت کوتاه اگر مایل به همکاری باشید.
اینم ایمیل [email protected]

@mopmop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به یک مترجم برای زیرنویس کردن و هماهنگ کردن سریال های ترکی به فارسی نیازمند هستیم

بابت هر سریال که حدود 120 دقیقه هست 40 الی 45 هزارتومان در نظر گرفته شده است و نسبت به منظم بودن و حرفه ای بودن طرف و ترجمه درست قیمت 45 در نظر گرفته شده است .

@mopmop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام من مترجم هستم 1سال سابقه کاری با ایدی @mopmop تلگرام در تماس باشید

@mopmop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام بنده پنج سال سابقه کاری زیرنویس نویسی زبان ترکی استانبولی و ترجمه مقالات دارم سرعت عمل ودقت بسیار زیادی دارم، منتظر پاسختون هستم باتشکر
[email protected]
سلام من مترجم نیازمندم.
09303130770
تلگرام هم دارم

@mopmop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

@mopmop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر نیاز به مترجم ترکی بود بنده هم خوشحال میشم همکاری داشته باشم.
آدریس ایمیل [email protected]
دو تا نمونه از کارهام

خواب زمستانی
Kis uykusu
لینک زیرنویس
https://subscene.com/subtitles/winter-sleep/farsi_persian/1046048

رویای پروانه
Kelebegin ruyasi
لینک زیرنویس
https://subscene.com/subtitles/the-butterflys-dream/farsi_persian/825628
سلام من مترجم نیازمندم.
09303130770
تلگرام هم دارم

nilo.syd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
بنده به مدت ده سال در ترکیه زندگی کردم و ب زبان و اصطلاحات ترکی کاملا مسلطم . اگر تمایل به همکاری داشتید لطفا ایمیل بزنید . ممنونم
[email protected]

omid2930

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من میتونم اگه بازم نیاز دارید

pourya.saadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز بنده چند ساله که تو استانبول زندگی میکنم و کاملا مسلط به زبان ترکی استانبولی هستم. اگه خواستین میتونم تست هم بدم با تشکر

بالا