• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به مشاوره برای خرید

Conrad...sps

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام به دوستان. من یه مشاوره لازم دارم...
من گوشیم w810 هست که نزدیک 3 سال پیش خریدم. میخوام گوشیمو عوض کنم. از مدل c905 سونی اریکسون خیلی خوشم اومده مخصوصاً به خاطر دوربینش. من با گوشیم فیلم نمیگیرم اما عکس زیاد میگیرم. میخواستم نظر شما رو بدونم در این مورد که این گوشی رو بگیرم یا یه دوربین عکاسی بگیرم. البته تا 2 یا 3 ماه دیگه قصد خرید ندارم اما میخوام بدونم نظر شما چیه ؟ ممنون میشم اگه جواب بدین.

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
پست رو به تاپیکی مستقل تبدیل کردم تا همه دوستان نظر بدن, بودجه مورد نظر رو هم بگید
تا 2-3 ماهه دیگه ممکن خیلی وضع/شرایط عوض بشه . حتی C905 شاید قیمت'ش کاهش شدیدی داشته باشه ( با توجه به اینکه دنبال عکاسی هستی )
به طور کلی باید دید نیاز شما برای عکس/عکس برداری در چه حدی هست. خود من دوربین یه Powershot A400 دارم 3.2 !! از n سال پیش که هنوز ازش راضی هستم و یجورایی نیاز نمیبینم که عوضش کنم . یعنی کارم رو راه مینداز . الان Camera Phone های کار راه انداز از حدود 170 تومان ( که K800/K770 باشن ) شروع میشه به بالا . بین 5 مگاپیکسلیها K850 و KE990 با قیمتی حدود 280.000 گزینه های ویژه ای به حساب میان

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
تشکر میکنم . راستش خودم خواستم یه تاپیک جدید بزنم اما گفتم شاید قبلاً باشه.

راستش من هر جا میرم موبایلمو باخودم میبرم ... همیشه هم در حال عکس گرفتنم. جدیداً دوربین موبایلم خراب شده نمیتونم باهاش عکس بگیرم.

تا 370 تومن امکان خرید دارم. البته اگه قرار به خرید c905 باشه باید یکی از دوستام از تهران برام بگیره چون برام مهمه که زبان فارسی داشته باشه. حالا به نظر شما c905 بهتره یا دوربین ؟؟

Last edited:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
تشکر میکنم . راستش خودم خواستم یه تاپیک جدید بزنم اما گفتم شاید قبلاً باشه.

راستش من هر جا میرم موبایلمو باخودم میبرم ... همیشه هم در حال عکس گرفتنم. جدیداً دوربین موبایلم خراب شده نمیتونم باهاش عکس بگیرم.

تا 370 تومن امکان خرید دارم. البته اگه قرار به خرید c905 باشه باید یکی از دوستام از تهران برام بگیره چون برام مهمه که زبان فارسی داشته باشه. حالا به نظر شما c905 بهتره یا دوربین ؟؟
خب من جای شما باشم یه دوربین عکاسی میگیرم که هم امکانات عکاسی بیشتری ارایه میده و هم بدون شک کیفیت بهتری در مقایسه با دوربین موبایل خواهد داشت.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوست عزیز بستگی داره به خودت
مثلا من باشم حتما گوشی میگیرم
به چند دلیل :
1- ضمن داشتن دوربین خوب از امکانات یه گوشی فوق العاده هم لذت میبرم
2- همیشه دوبین همراهم نیست ولی گوشی همراهمه و همیشه اماده عکس گرفتنم
3- گوشی های جدید خصوصا گوشی های سونی اریکسون امکانات دوربین گوشی واقعا بالاس و مثل یک دوربین دیجیتال میمونه

من قبلا از این گوشی که الان دارم یه کا 810 داشتم که دوربین 3.2 داشت
رفته بودیم شمال بیتشر از اینکه با دوربین 7 مگاپیکسلیم عکس بگیرم با این عکس گرفتم واقعا عکساش عالی در اومد طوری که به عنوان بگگراند توی مانیتور 19 اینچ استفاده میکنم بدون افت کیفیت
حالا چه برسه به سی 905 که 8 مگ دوربین داره
اونم یه گوشی کامل همرا با وای فای و ....

البته بازم میگم به خود شخص بستگی داره
ممکنه کسی بگه من حاضرم 1100 داشته باشم با یه دوربین حرفه ای

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
بابت نظراتتون ممنون.
pooya007 درسته دوربین عکاسی امکانات بیشتری داره اما به خاطر دوربین 8 مگاپیکسلی گوشی c905 که shervinrv گفت توی دوراهی موندم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بابت نظراتتون ممنون.
pooya007 درسته دوربین عکاسی امکانات بیشتری داره اما به خاطر دوربین 8 مگاپیکسلی گوشی c905 که shervinrv گفت توی دوراهی موندم.
این رو در نظر بگیرید که با اختلاف ه قیمت K850 و C905 ، میشه یه دوربین دیجیتال ه 8 مگاپیکسل خرید !! / البته شما هم که میگید 3 ~ 2 ماه دیگه قصد ه خرید دارید ... تا اون موقع اصلا بعید نیست قیمت C905 نصف شده باشه !!
در کل اگر الان قصد خرید دارید K850 واقعا عالی ه ...

( یکی از دوستانم یه K850 دست دوم داره برای فروش ، شاید خریدمش یا با گوشی ه خودم عوضش کردم ...
4743.gif
)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بابت نظراتتون ممنون.

درسته ...البته هر کس انتظاراتی از گوشی داره من به شخصه ترجیح میدم یه Canon پنج مگاپیکسلی حرفه ای جدا داشته باشم تا اینکه تو موبایلم دوربین 8 باشه ...دوربین موبایل هرقدر هم که قوی باشه به گرد دوربین حرفه ای نمیرسه

تنظیم سرعت شاتر و درجه گشادی دیافراگم و ... که مختص دوربین های حرفه ایه

به هر حال این نظر شماست که کدم رو انتخاب کنید:happy:

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
این رو در نظر بگیرید که با اختلاف ه قیمت K850 و C905 ، میشه یه دوربین دیجیتال ه 8 مگاپیکسل خرید !! / البته شما هم که میگید 3 ~ 2 ماه دیگه قصد ه خرید دارید ... تا اون موقع اصلا بعید نیست قیمت C905 نصف شده باشه !!
در کل اگر الان قصد خرید دارید K850 واقعا عالی ه ...

( یکی از دوستانم یه K850 دست دوم داره برای فروش ، شاید خریدمش یا با گوشی ه خودم عوضش کردم ...
4743.gif
)

ممنون اما اگه قرار به خریدن گوشی باشه فقط c905 میگیرم.

درسته ...البته هر کس انتظاراتی از گوشی داره من به شخصه ترجیح میدم یه Canon پنج مگاپیکسلی حرفه ای جدا داشته باشم تا اینکه تو موبایلم دوربین 8 باشه ...دوربین موبایل هرقدر هم که قوی باشه به گرد دوربین حرفه ای نمیرسه

تنظیم سرعت شاتر و درجه گشادی دیافراگم و ... که مختص دوربین های حرفه ایه

به هر حال این نظر شماست که کدم رو انتخاب کنید:happy:

بازم ممنون. فعلاً شک دارم. 2-3 ماه زودتر اقدام کردم که درست تصمیم بگیرم.

حالا قیمت یه دوربین عکاسی خوب و کوچیک چنده ؟؟ به نظر شما قیمت c905 تا 2-3 ماه دیگه چه قدر امکان داره پاین بیاد ؟؟؟

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
من این عکسو سال گذشته با گوشی خودم(w810) گرفتم. برای اینکه کیفیتشو ببینین وقتی روش کلیک کردین یه بار دیگه روش کلیک کنین.

این عکس هم با گوشی c905 گرفته شده که از تاپیک خودش برداشتم.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من این عکسو سال گذشته با گوشی خودم(w810) گرفتم. برای اینکه کیفیتشو ببینین وقتی روش کلیک کردین یه بار دیگه روش کلیک کنین.

این عکس هم با گوشی c905 گرفته شده که از تاپیک خودش برداشتم.

دوست عزیز من فکر نمیکنم این عکسها با سی 905 گرفته شده باشه یا حداقل با تنظیمات خیلی بدی گرفته شده
حجم عکسهای گرفته شده با این گوشی باید بالای 3 مگ باشه و رزولوشن 3264px × 2448px
شما به این عکس که با بهترین تنظیمات گرفته شده نگاه کنید
کیفیت فوق العادس
اون عکسی که شما گذاشتی در حد یک دوربین 1.3 مگاپیکسلی هست
شما این عکس رو ببین
http://www.mobilmania.cz/ShowFullTh...05684&width=750&height=500&title=DSC00021.JPG

Last edited:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

ممنون اما اگه قرار به خریدن گوشی باشه فقط c905 میگیرم.

بازم ممنون. فعلاً شک دارم. 2-3 ماه زودتر اقدام کردم که درست تصمیم بگیرم.

حالا قیمت یه دوربین عکاسی خوب و کوچیک چنده ؟؟ به نظر شما قیمت c905 تا 2-3 ماه دیگه چه قدر امکان داره پاین بیاد ؟؟؟
تا 2-3 ماه که با عرضه گوشیهای جدیدتر و.. قیمت C905 کلی پایینتر میاد در مورد دوربین دیجیتال من نمیتونم زیاد نطر بدم ولی با 250-300 تومن میشه یه دوربین خوب خرید.

من توصیه ام اینه که اگه تصمیم دارید گوشی با دوربین قوی بگیرید روی سمسانگ INNOV8 هم فکر کنید. سیستم عامل سیمبین (با ساپورت نرم افزاری بهتر و نرم افزارهای بیشتر) - Optical trackpad- حافظه 8 یا 16 گیگی (انتخابی)- صفحه نمایش با کیفیت تر و بزرگتر- ورودی هدفون 3.5 میلی متری -رم 128 و پردازنده قویتر و ... مزایای -مهمی هستن که C902 از وجودشون بی بهره اس!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
همونطور که دوستان اشاره کردن جدای بحث فنی, موضوع سلیقه ای هم هست . خیلی ها ترجیح میدن با گوشی کارشون رو انجام بدن و وسیله اضافی حمل نکنن . به هر حال در این رنج قیمت دوربینهای خیلی خوبی میشه خرید . شما اگر دقیق ببینی نیازت چی هست موضوع خیلی ساده تر میشه ( مثل مثالی که راجبه A400 زدم )
نمونه عکس های گرفته شده از گوشیهای مختلف هم در دسترس هست ( در گوگل Sample ها رو سرچ کنید پیدا میشن ) با یه مقایسه به نتیجه دلخواه میرسید

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوست عزیز من به شما I8510 INOV8 رو پیشنهاد میکنم ، قیمتش هم کمتر از سی 905 هست ، برنامه جی پی اس با نقشه ایران هم براش هست در حالی که سی 905 فقط گوگل مپ رو داره و هر بار باید از اینترنت نقشه ها رو بگیره ، سیستم عاملش هم سمبین هست و خیلی برنامه های زیادی رو ساپورت میکنه و کیفیت سیستم عاملش خیلی خیلی از سی 905 بالاتره !

درضمن حافظه داخلی 8 یا 16 گیگ هم داره .

صفحه نمایشش هم 2.8 اینچ هست و خیلی بزرگ وخوبه !

حالا بازم هر جوری که راحتی !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوست عزیز من به شما I8510 INOV8 رو پیشنهاد میکنم ، قیمتش هم کمتر از سی 905 هست ، برنامه جی پی اس با نقشه ایران هم براش هست در حالی که سی 905 فقط گوگل مپ رو داره و هر بار باید از اینترنت نقشه ها رو بگیره ، سیستم عاملش هم سمبین هست و خیلی برنامه های زیادی رو ساپورت میکنه و کیفیت سیستم عاملش خیلی خیلی از سی 905 بالاتره !

قیمت i8510 الان اونجا چنده؟!!!

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوست عزیز من فکر نمیکنم این عکسها با سی 905 گرفته شده باشه یا حداقل با تنظیمات خیلی بدی گرفته شده
حجم عکسهای گرفته شده با این گوشی باید بالای 3 مگ باشه و رزولوشن 3264px × 2448px
شما به این عکس که با بهترین تنظیمات گرفته شده نگاه کنید
کیفیت فوق العادس
اون عکسی که شما گذاشتی در حد یک دوربین 1.3 مگاپیکسلی هست
شما این عکس رو ببین
http://www.mobilmania.cz/ShowFullTh...05684&width=750&height=500&title=DSC00021.JPG

بله حق با شماست. همون طور که گفتم از تاپیک مربوط به این گوشی برداشتم. عکسی هم گذاشته بودین دیدم. کیفیتش هم عالی بود. این عکس هم با این گوشی گرفته شده که باز از تاپیک خودش برداشتم.

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
تا 2-3 ماه که با عرضه گوشیهای جدیدتر و.. قیمت C905 کلی پایینتر میاد در مورد دوربین دیجیتال من نمیتونم زیاد نطر بدم ولی با 250-300 تومن میشه یه دوربین خوب خرید.

من توصیه ام اینه که اگه تصمیم دارید گوشی با دوربین قوی بگیرید روی سمسانگ INNOV8 هم فکر کنید. سیستم عامل سیمبین (با ساپورت نرم افزاری بهتر و نرم افزارهای بیشتر) - Optical trackpad- حافظه 8 یا 16 گیگی (انتخابی)- صفحه نمایش با کیفیت تر و بزرگتر- ورودی هدفون 3.5 میلی متری -رم 128 و پردازنده قویتر و ... مزایای -مهمی هستن که C902 از وجودشون بی بهره اس!

ممنون اما اگه قرار باشه گوشیمو عوض کنم سونی اریکسون میگیرم. چون از اصلاً از سامسونگ راضی نیستم.
برای من 2 چیز گوشی خیلی مهمه. یکی دوربین قوی ، یکی هم حافظه بالا، سیستم عاملش هم برام زیاد اهمیت نداره چون روی همین گوشی خودم که فقط جاوا رو پشتیبانی میکنه خیلی نرم افزار ریختم که واقعاً به دردم میخوره.در کل سیستم عاملش برام اهمیتی نداره.

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
همونطور که دوستان اشاره کردن جدای بحث فنی, موضوع سلیقه ای هم هست . خیلی ها ترجیح میدن با گوشی کارشون رو انجام بدن و وسیله اضافی حمل نکنن . به هر حال در این رنج قیمت دوربینهای خیلی خوبی میشه خرید . شما اگر دقیق ببینی نیازت چی هست موضوع خیلی ساده تر میشه ( مثل مثالی که راجبه A400 زدم )
نمونه عکس های گرفته شده از گوشیهای مختلف هم در دسترس هست ( در گوگل Sample ها رو سرچ کنید پیدا میشن ) با یه مقایسه به نتیجه دلخواه میرسید

ممنون با راهنمایی دوستان کم کم دارم به نتیجه میرسم.

ممنون از تمام دوستان با کمک شما و نظراتتون به این نتیجه رسیدم که گوشی بهتر از دوربینه. از همه دوستان تشکر میکنم که راهنمایی کردن. فعلاً 2-3 ماه وقت دارم تا روی گوشی فکر کنم اما به احتمال زیاد همون c905 رو میگیرم. البته منتظرم تا قیمتش پایین بیاد. تا اون موقع احتمالاً گوشی های جدید هم میاد. باز هم از همه دوستان تشکر میکنم.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ممنون اما اگه قرار باشه گوشیمو عوض کنم سونی اریکسون میگیرم. چون از اصلاً از سامسونگ راضی نیستم.

خیلی ببخشید...ولی ممکنه بپرسم چی از این برند دیدین(تجربه ای داشتین)که میگین از سامسونگ راضی نیستم؟!!!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سام i8510 شدیدا پیشنهاد میشه . شک نکنید

بالا