سام i8510 شدیدا پیشنهاد میشه . شک نکنی
به..ببین کی اینجاست!!!!...خوبی؟....کجا بودی این همه وقت؟!!!....شما آی8510 گرفتی؟....من هم بین آی8510 و آی900 و جی900 گیر کردم!!!
سام i8510 شدیدا پیشنهاد میشه . شک نکنی
اگر این مدت وقت دارید که من هم نظرم C905 هست.از لحاظ دوربین واقعا خوب هست.قیمتش تا اون زمان به شدت پایین میاد.در حد 400 میاد.ممنون از تمام دوستان با کمک شما و نظراتتون به این نتیجه رسیدم که گوشی بهتر از دوربینه. از همه دوستان تشکر میکنم که راهنمایی کردن. فعلاً 2-3 ماه وقت دارم تا روی گوشی فکر کنم اما به احتمال زیاد همون c905 رو میگیرم. البته منتظرم تا قیمتش پایین بیاد. تا اون موقع احتمالاً گوشی های جدید هم میاد. باز هم از همه دوستان تشکر میکنم.
علی من جای تو باشم امنیا رو انتخاب میکنم (البته اگه پولش رو داشته باشی) به هرحال ویندوز موبایل یه مورد جالبه که تجربه اش خالی از لطف نیستبه..ببین کی اینجاست!!!!...خوبی؟....کجا بودی این همه وقت؟!!!....شما آی8510 گرفتی؟....من هم بین آی8510 و آی900 و جی900 گیر کردم!!!
خیلی ببخشید...ولی ممکنه بپرسم چی از این برند دیدین(تجربه ای داشتین)که میگین از سامسونگ راضی نیستم؟!!!
اگر این مدت وقت دارید که من هم نظرم C905 هست.از لحاظ دوربین واقعا خوب هست.قیمتش تا اون زمان به شدت پایین میاد.در حد 400 میاد.
همین حالا 570.000 هست.حدودا 50.000 تومان از inov8 قیمتش کمتر هست.
علی من جای تو باشم امنیا رو انتخاب میکنم (البته اگه پولش رو داشته باشی) به هرحال ویندوز موبایل یه مورد جالبه که تجربه اش خالی از لطف نیست
بله من قبلاً یه گوشی سامسونگ داشتم که اشکالات زیادی داشت، باتریش زود خالی میشد ، خود به خود خاموش میشد. خلاصه خیلی ایراد داشت. البته این ماجرا مال 4-5 سال پیشه شاید اون مدل مشکل داشته و مدلای جدید خیلی هم خوب باشن. البته اینو میتونم بگم من با تمام لوازم سامسونگ مشکل دارم. موبایل - تلوزیون - dvd.
به..ببین کی اینجاست!!!!...خوبی؟....کجا بودی این همه وقت؟!!!....شما آی8510 گرفتی؟....من هم بین آی8510 و آی900 و جی900 گیر کردم!!!
خودتون جواب خودتون رو دادین...ولی به نظر من غیر منصفانه و تعصبی نباید برخورد کرد!!!
ميگم اين العان 520 تومنه ؛ به نظرتون تا شب عيد ارزونتر ميشه يا گرونتر ؟
الان چه رنگهایی از این گوشی توی ایران هست ؟
وقتی زبان فارسی روی یه گوشی ریخته بشه کیفیت گوشی پایین میاد ؟؟ یا ربطی نداره ؟؟
یعنی چی دقیقا ؟! هیچ مشکلی پیش نمیاد, خیلی از این SE ها در منوی خودشون زبان فارسی هم موجود هست و نباشه هم میشه راحت اضافه کرد