• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به نویسنده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rightel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.به یدونه نویسنده برای فعالیت در یک وبلاگ اس ام اس در بلاگفا نیاز دارم.

شرایط:
1- در ارسال هر مطلب باید 5 تا برچسب مرتبط با اون مطلب بگذارید
2- اگر مطالب کپی پیست هستند ، حتما نوشته های لینک دار رو حذف کنید و به جای اون ها لینک وبلاگ منو بگذارید
3- نویسنده معتبر باشد و در روز بتواند حداقل 4 تا مطلب درج کند
4- به هیچ عنوان اس ام اس های ناجور نباید در وبلاگ قرار بگیرند و طوری نباشه که سایت مسدود بشه

لطفا قیمت درج مطالب اختصاصی و کپی پیست که مد نظرتون هست رو در پیام خصوصی اعلام کنید

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
حتی اگه شده از هاستینگ رایگان استفاده کنید (مثل سایت یو هاستینگ ) ولی از وبلاگ استفاده نکنید چون ممکنه
بعد از یه عمر تلاش و هزینه همه مطالبتون بپره و سایت وبلاگ دهنده هم هیچ مسولیتی رو قبول نمیکنه !
مخصوصا شمایی که میخواید به نوسنده پول بدید قبلش یه هاست بخرید که پول هاتون هدر نره .
موفق باشید

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
درست ، بلاگفا رو راحت فک پیج می کنند و فقط با یک کد هک میشه .

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
من هم نظر دوستان را قبول دارم بلاگفا برای سرمایه گذاری و کسب درآمد اصلا مناسب نیست . هاستینگ رایگان هم پیشنهاد نمی کنم . شما که سایتتون فضای زیادی نمی خواد می تونید یک هاستینگ ارزون قیمت براش پیدا کنید و سایت را راه اندازی کنید . سالی 20 - 30 تومن هزینه داره تقریبا !

rightel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم نظر دوستان را قبول دارم بلاگفا برای سرمایه گذاری و کسب درآمد اصلا مناسب نیست . هاستینگ رایگان هم پیشنهاد نمی کنم . شما که سایتتون فضای زیادی نمی خواد می تونید یک هاستینگ ارزون قیمت براش پیدا کنید و سایت را راه اندازی کنید . سالی 20 - 30 تومن هزینه داره تقریبا !

سلام
مشکلی با هزینه هاستینگ ندارم ! فقط مشکلم دامین هست که نمیدونم چه دامینی ثبت کنم و یا چه دامینی بخرم !!!
درضمن وبلاگم هم رشد بسیار خوبی داره و روز به روز داره بازدیدش زیاد میشه !

اگه من سایت بسازم و .... خیلی طول میکشه که معروف بشه و مطالبم سریع تو گوگل ایندکس بشه!
ولی این وبلاگی که تو بلاگفا دارم سریعا مطالبش تو گوگل ایندکس میشه و از نظر سئو حرف نداره!

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
در کوتاه مدت بله ولی در دراز مدت با کوچکترین آسیبی به مطالبتون ، بازدید کننده هاتون هم از بین میرن !

rightel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در کوتاه مدت بله ولی در دراز مدت با کوچکترین آسیبی به مطالبتون ، بازدید کننده هاتون هم از بین میرن !

یعنی از نظر شما به این بلاگفا اعتماد نکنم و برم وب سایت بسازم؟
مثلا بلاگفا چطوری وبلاگ منو میخواد مسدود کنه؟

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
کافیه با یه مورد از قوانینشن در تضاد باشی تا وبلاگت رو مسدود کنن .
یا اینکه اصلا چون وبلاگدهی مسئولیت 100 در 100 نگهداری اطلاعات رو نداره ،
اگه مطالب شما از هاردشون بپره تقصیر شماست نه اونها ! چون قبلا این رو در قوانینشون ذکر کردن احتمالا .

znl

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز اگر میخواید به راحتی صاحب سایت اختصاصی بشید به امضام مراجعه کنید

yaser9188

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من روزی بیست پست می زارم
قیمت از شما؟