• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به یک شریک مایه دار

mrdollar90

Registered User
لایک‌ها
0
اگر کسی خواست هایپ بزنه مشکل داشت یا بلد نبود با من تماس بگیره
ای دی = mrdollar90

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از vkamali :
یه کم آروم تر.چرا انقدر عصبانی می شی.یه کم اینجا بمونی عادت می کنی.از این جور خل و چلا اینجا زیاد داریم.:D
نه با اینا باید بدتر از این برخورد کرد.
واقعا شعور و فرهنگ فوروم رو ندارن فکر میکنن هر جایی باید تبلیغ کنن.

faras

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از vkamali :
در مورد دیتا سنتر که هنوز کارمون به اون جاها نرسیده.
در مورد خرج و مخارج هم باید بگم که:
اول حدود 400000 تومن خرج طراحی و ساخت سایت هست.
یه هاست و دوم ین هم باید بگیریم حدود ای 20 تومن.
ریسلر هم هنوز دنبالش نرفتم ببینم از کجا بگیریم.
و اما تبلبغات که خیلی خرج داره.که اصل کار هم تبلیغات هست.
سوالی بود درخدمتم.اگر بلت بود می گم...

اگر يه كار هاستينگ معمولي ميخواي راه بندازي بيا يه ري سلري بهت بدم برو صفا كن. ولي از من مي شنوي با يكي دو ميليون هم نميه كار هاست راه اندازي كرد و سود برد. دلائل :
1- شركتهاي بزرگ ايراني دارن اينكارو ميكنن
2- خريداران هاست كمتر به فقط سايت اطمينان دارند اونا ميخوان از يك شركت معتبر خريداري كنن اگه بشه حضوري
3- گرفتن سرور اختصاصي لينوكس و ويندوز براي كسي كه ميخواد كار هاستينگ اساسي بكنه لازمه حدودا ماهي 700 تومن هزينه پشتيباني و نگهداري سرور هستش . منظورم سرور خوبه نه الكي و ابتدايي
4- اين روزا هر كي از خواب بلند شده اومده با گرفتن يك ري سلري قسطي در كنار سايت يا وبلاگش يه كار هاستينگ هم راه انداخته و براي اينكه لا اقل يه پولي دستش بياد به كمترين قيمت هم هاست ميده مثلا يك گيگ 25 هزار تومندر سال! يا 500 مگ ماهي 3 تومن !

بنظر من بهتره پولتو يه جاي خوب سرمايه گذاري كني عزيزم

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
خب اگه خارجی باشه چی؟

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی فرقی نمیکنه تا اونجایی که من در این چند مدت با این جور کارها آشنا شدم اگر بخواهی زیر 4 یا 5 میلیون سرمایه گذاری کنی رو این کار بهتره نکنی
چون همانطور که یکی از دوستان گفت شرکتهای بزرگ با سرویس عالی دارن خدمات میدن و دارای جا و مکان هم هستند که اکثر مردم هم ترجیح میدن بصورت حضوری اینگونه کارها رو انجام بدن

با سرمایه کم و بدون داشتن سرور و غیره مرتب به مشکل برخورد می کنی

به عنوان مثال یکی از دوستان ما این کار رو به صورت نمایندگی یک شرکت خارجی شروع کرد هاست میفروخت بعد از مدتی هاست پاک می شد تا می خواست پیگیری کنه و غیره 1 ماه طول می کشید و مجبور بود پول مشتری رو پس بده در مورد فروش دامین تو 1 ماه گذشته که دیگه بدتر به خاطر تحریم های جدید چیزی حدود 40 دامین پاک شد که شد دردسری مضاعف
خلاصه اول خوب فکر کن برو حضوری با کسانی که تو این کار هستن مشورت کن بعد بیا سراغ این کار

ببخشید سرتون درد اوردم

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
از راهنماییتون ممنون.

luckychance

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان - من از اين سايت 3بار دريافت داشتم . دوره سرمايه گذاری 20 روزه و از 15 تا 50 درصد مبلغ سرمايه گذاری به پول اولیه اضافه میکنه و خودش به ایگولد میریزه - سايت تازه راه افتاده و بنظر میرسه حالا کارکنه -- فرصت رو از دست ندید در ضمن 10% هم پورسانت معرفی میده -- هرکی خواست فیشهاشو ببینه به من ايميل بزنه - آدرس سايت اينه topinvestore(کليک کنيد)

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از luckychance :
سلام دوستان - من از اين سايت 3بار دريافت داشتم . دوره سرمايه گذاری 20 روزه و از 15 تا 50 درصد مبلغ سرمايه گذاری به پول اولیه اضافه میکنه و خودش به ایگولد میریزه - سايت تازه راه افتاده و بنظر میرسه حالا کارکنه -- فرصت رو از دست ندید در ضمن 10% هم پورسانت معرفی میده -- هرکی خواست فیشهاشو ببینه به من ايميل بزنه - آدرس سايت اينه topinvestore(کليک کنيد)
حتما باید این جواب رو به شما داد؟
icon7.gif

مرتیکه بی همه چیز. اینجا مگر تاپیک تبلیغه که اومکی تبلیغ کردی. واقعا باید برای pt دعتونامه بزارن تا هر کسی نیاد وسط تاپیک دیگرون جیش کنه.

luckychance

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از vkamali :
حتما باید این جواب رو به شما داد؟
icon7.gif
حرف دهنتو بفهم . فروم جايی نيست که دهنتو واکنی و هرچی لايق خودته از دهانت بریزی بیرون

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
این حرف من نیست.حرف آقای Persianit هست.
آقای Persianit نظرتون چیه؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
در ضمن من که هنوز چیزی به شما نگفتم که داری جواب می دی

caspianit1001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ....آقا کسی هست که سایت hyip راه بیاندازه .

ID : purgatorystar

بالا