• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز فوری فوری به آرشیو موزیک ایرانی

ramezani2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من نیاز خیلی ضروری به آرشیو mp3 ایرانی برای یکی از دوستان تو خارج از کشور دارم . من با بعضی دوستان هم صحبت کردم ولی آرشیوشان ناقص است .فقط یکی خوب بود گفت آرشیو 300 گیگی داره ولی قیمت بالا میده .

هر کی آرشیو داره حتما تا سه چها رو دیگه برام پی ام بده تا با هم درباره قیمتش صحبت کنیم .

کمک کنید آبروم جلوی رفیقم رفته همه هماهنگی ها شده بود ولی یهو این دوست 300 گیگی زیرش زد و قیمت پرت گفت . من منتظرم .

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
من حدود 15 تا دی وی دی موزیک ایرانی دارم.بدک نیست.
مسعود فردمنش،بیژن مرتضوی،سیاوش،ابی،داریوش،حمیرا،هایده و ...
کامله.
خواستی یه پیغام بزار

karajdvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ramezani2006 :
سلام دوستان

من نیاز خیلی ضروری به آرشیو mp3 ایرانی برای یکی از دوستان تو خارج از کشور دارم . من با بعضی دوستان هم صحبت کردم ولی آرشیوشان ناقص است .فقط یکی خوب بود گفت آرشیو 300 گیگی داره ولی قیمت بالا میده .

هر کی آرشیو داره حتما تا سه چها رو دیگه برام پی ام بده تا با هم درباره قیمتش صحبت کنیم .

کمک کنید آبروم جلوی رفیقم رفته همه هماهنگی ها شده بود ولی یهو این دوست 300 گیگی زیرش زد و قیمت پرت گفت . من منتظرم .
سلام
آقا من تو کار ایرانی نیستما ولی یکی از دوستان آرشیو بسیار کاملی داره که 115 هزار تومن می فروشه.اگه خواستی میل بزن.
www.karajdvd.com
[email protected]

mrs183

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من قویترین آلبوم شوهای قدیمی گوگوش رو دارم و باز هم به دنبال شوهای قدیمی گوگوشم و هر شو که از گوگوش رو نداشته باشم حاضرم با عالیترین قیمت ازتون بخرم . با من تماس بگیرید.
[email protected]
09122001903

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان

با سلام:ارشیو من حدود 30 دی وی دی است یعنی 120-140 GB
این دوستی که 300 GB ایرانی داره من هر چی نداشتم رو میخرم!!!!!!!!!!!!!!

ramezani2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام:ارشیو من حدود 30 دی وی دی است یعنی 120-140 GB
این دوستی که 300 GB ایرانی داره من هر چی نداشتم رو میخرم!!!!!!!!!!!!!!

سلام رضا جان

این تاپیک برای خیلی وقت پیشه ولی این فرد که پیرمردی است ایرانیها رو آلبومی 500 به صورت mp3 و 700 به صورت audio می زند و آرشیو کاملی هم دارد طبق حرف خودش اکثر آثار musicboxla رو داره بنظر من خیلی گرون می ده برای کسانی که دنبال چند تا کار خاص باشن خوبه.

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
سلام رضا جان

این تاپیک برای خیلی وقت پیشه ولی این فرد که پیرمردی است ایرانیها رو آلبومی 500 به صورت mp3 و 700 به صورت audio می زند و آرشیو کاملی هم دارد طبق حرف خودش اکثر آثار musicboxla رو داره بنظر من خیلی گرون می ده برای کسانی که دنبال چند تا کار خاص باشن خوبه.

با سلام:ممنون از جوابتون
ممنون میشم لیست این اقا رو برای من بفرستید

بالا