• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیــــــازمند نویسنده با شرایط روبه رشد برای همکاری دراز مدت

mohizzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با درود .

• نیازمند دو الی سه نویسنده متعهد و دارای تجربه مکفی در نویسندگی هستیم.
  • کار بر روی سایت فیلم هست .
  • دست و پاشکسته با انگلیسی ارتباط داشته باشن. لازم به دانش خاصی نیست فقط طوری نباشه که نتونن ایشون فرق Black رو با White تشخیص بدن.
  • آپلود فایل و لینک دانلود نیاز نیست ! فقط موارد مورد نیاز رو مینویسن و عکس اضافه میکنن و تگ ! تمام ! لینک دانلود رو خواهیم داد. (در حال حاضر)
  • آموزش اضافه کردن عکس هم داده میشه براتون.
  • روزانه نیاز به ارسال پست هست . منابع و پست ها دقیقا گفته میشه و لازم به گشتن هم نیست .
  • کار حرفه ای و درست باشه به سرعت به مزایا اضافه میشه و دستمزد بالا میره تا رضایت جلب بشه برای همکاری مستمر
  • روزانه 10 تا 20 پست داده میشه برای کار . در ادامه یک حقوق کافی میشه برای نویسنده دائمی . از این بابت مشکلی نخواهین داشت مطمئنا.

نکته : خواهش دارم دوستانی که این کاره نیستن پیام ندن. بوده پیام دادن صحبت که کردیم یا وردپرس نمیدونستن چیه . یا تا حالا کار نکرده بودن . یا پست زدن بلد نبودن . تجربه دارین پیام بدین در غیر این صورت نه وقت ما رو بگیرین نه خودتون رو .

salam man barae enkar amade hastam enam
ID Yahoo :mamad_tatalo2003

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
برای من هم شرایط رو پخ کن

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
با این آقا کار نکنید
من یک هفته با ایشون کار کردم و حدودا روزی ده تا پست براش زدم .
بعد از یک هفته اومد گفت پست ها چند تا ایراد جزئی دارن و رفت و دیگه هم خبری نشد ازش .
نمیگم اسکمر هستن ولی به تعهدات خودشون هم پایبند نیستند و میبینید که فقط پست رو شروع کرده و دیگه
هم پیداش نشده .

بالا