• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هاردم ویندوز نگه نمیداره

pooya07

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
جند روز پیش سیستم سرعتش کند شدو یباره ریستارت شد و دیگه ویندوز بالا نیومد وقتی خواستم یه ویندوز جدید نسب کنم دیدم همه پارتیشنهام پاک شده و از هارد 500 گیگم 480گیگ مونده با چند تا نرم افزار پارتیشن بندی کردم اما وقتی ویندوز روش نصب میشه یا وسط نصب قفل میکرد یا وقتی نصب میشد بعد از خاموش و روشن شدن ویندوز بازم بالا نمی یومد بردم دادم تعمیرش کنن گفتن هارد سالمه و مادربرد و...همش سالمه نفهمیدن آخرش چه مرگشه هارد جدید هم روش انداختن بازهم ویندوز نگه نداشت؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه کسی راه حل این مشکل رو میدونه راهنمایی کنه

pooya07

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کسی در این مورد اطلاعی نداره؟؟؟؟

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
احتمال زیاد مشکل سخت افزاری داره.

pooya07

Registered User
لایک‌ها
1
چند جا بردم تست کردن حتی دو روزم هاردم تو دستگاه بود اما بازم مشکل اصلی همون ویندوزه

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
خیلی علت ها میتونه داشته باشه ولی همین که میگید ویندوز بعد نصب بالا نمیاد تا کجا پیش میره بعد بالا نمیاد ! ( اصلا ویندوز شناسایی میشه )
و اینکه میگید هنگام نصب ویندوز قفل میکنه یعنی خطای خاصی میده یا تو مرحله ی خاصی این اتفاق میوفته ( مثلا کپی شدن اطلاعات ) !
ولی در حالت کلی هم از هارد - مادربرد - رم - کابل های اتصال دهنده - سی دی ویندوز - درایو نوری و ...میتونه باشه

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
دیسک و ورژن ویندوزت را عوض کردی یا همه این تکرر نصب را با یک دیسک و یک ورژن انجام دادی؟

pooya07

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
خیلی علت ها میتونه داشته باشه ولی همین که میگید ویندوز بعد نصب بالا نمیاد تا کجا پیش میره بعد بالا نمیاد ! ( اصلا ویندوز شناسایی میشه )
و اینکه میگید هنگام نصب ویندوز قفل میکنه یعنی خطای خاصی میده یا تو مرحله ی خاصی این اتفاق میوفته ( مثلا کپی شدن اطلاعات ) !
ولی در حالت کلی هم از هارد - مادربرد - رم - کابل های اتصال دهنده - سی دی ویندوز - درایو نوری و ...میتونه باشه
سلام دوست عریز
وقتی ویندوز خودش ریستارت میکنه ودرر مرحله ریجیستر کردن و تنظیمات اولیه همیشه قفل میکنه .وحتی وقتی که خودم سیستم رو ریستارت میکنم دیکه هارد شناسایی نمیشه و باید یه بار خاموش کنم بعد روشن شد هارد رو نیشناسه .همه چیز سیستمم سالمه چون روی هارد دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت وقتیم هاردو به چند تا تعمیرکار نشون دادم با تستر گفتن سالمه اما این مشکلات رو روی سیستمهای دیگه هم امتحان کردم داشت
چند تا دیسک جدید هم خریدم اما ایراد از دیسک نیود
ممنونم

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام دوست عریز
وقتی ویندوز خودش ریستارت میکنه ودرر مرحله ریجیستر کردن و تنظیمات اولیه همیشه قفل میکنه .وحتی وقتی که خودم سیستم رو ریستارت میکنم دیکه هارد شناسایی نمیشه و باید یه بار خاموش کنم بعد روشن شد هارد رو نیشناسه .همه چیز سیستمم سالمه چون روی هارد دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت وقتیم هاردو به چند تا تعمیرکار نشون دادم با تستر گفتن سالمه اما این مشکلات رو روی سیستمهای دیگه هم امتحان کردم داشت
چند تا دیسک جدید هم خریدم اما ایراد از دیسک نیود
ممنونم
پس شما با یک هارد دیگه رو سیستم خودتون ویندوز نصب و بدون مشکل ویندوز رو نصب ازش استفاده کردید!؟
اگه اینطوره باشه پس صد در صد مشکل از هارد شماست !
احتمال اینکه spindle یا paltter هاردتون ضعیف یا معیوب شده باشه هست چون تو تست اولیه توسط افراد شاید همه چیز عادی باشه ولی موقع استفاده تقریبا طولانی مدت مثلا 1 ساعت به بالا به دلیل فشار و گرمای تولید شده مشکل خودشو نشون بده/

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزيز هاردتون چي هست . اگر سيگيت يا مكستور هست . با MAX BLAST 5 اين كار رو انجام دهيد . قبلش حتما يكبار ZERO FILL كنيد

pooya07

Registered User
لایک‌ها
1
پس شما با یک هارد دیگه رو سیستم خودتون ویندوز نصب و بدون مشکل ویندوز رو نصب ازش استفاده کردید!؟
اگه اینطوره باشه پس صد در صد مشکل از هارد شماست !
احتمال اینکه spindle یا paltter هاردتون ضعیف یا معیوب شده باشه هست چون تو تست اولیه توسط افراد شاید همه چیز عادی باشه ولی موقع استفاده تقریبا طولانی مدت مثلا 1 ساعت به بالا به دلیل فشار و گرمای تولید شده مشکل خودشو نشون بده/

سلام جناب عرفان عزیز خیلی مننون بابت توجهتون ومعذرت بابت تاخیر در جواب
فکر کنم حق با شماست چون وقتی به چند تعمیر کار دادم گفت تست کردم هاردت سالمه و اشکال از جایی دیگه است اما من با یه هارد قدیمی که انداختم روی سیستمم الان به خوبی داره کار میکنه وفعلا بازم دادم دست یکی دیگه:wacko:
یه سوال در صورتی کهنظر شما درست باشه و spindle یا paltter هارد خراب باشه تعمر میشه؟ چجوریاست؟

pooya07

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزيز هاردتون چي هست . اگر سيگيت يا مكستور هست . با MAX BLAST 5 اين كار رو انجام دهيد . قبلش حتما يكبار ZERO FILL كنيد

ممنون دوست عزیز فعلا که هاردم رفته تعمیرگاه حتما اگه درست نشد اینکارم میکنم هاردم هم مكستور هست
با تشکر

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام جناب عرفان عزیز خیلی مننون بابت توجهتون ومعذرت بابت تاخیر در جواب
فکر کنم حق با شماست چون وقتی به چند تعمیر کار دادم گفت تست کردم هاردت سالمه و اشکال از جایی دیگه است اما من با یه هارد قدیمی که انداختم روی سیستمم الان به خوبی داره کار میکنه وفعلا بازم دادم دست یکی دیگه:wacko:
یه سوال در صورتی کهنظر شما درست باشه و spindle یا paltter هارد خراب باشه تعمر میشه؟ چجوریاست؟
اولین کاری که باید کنید ببرید بدید یک جای معتبر که کار تخصصیشون تعمیرات هارد باشه چون تشخیص خودش خیلی مهم هست
اون زمانی که هارد 500 گیگ 60 تومن بود تا 25 تومن تعویضش خرج بیشتر نداشت
ولی الان که شده 170 تومن به نظر 40 تا 50 تومن تضمینی براتون درست کنن ارزش داره

بالا