ممنون!به نقل از neecheh :سلام
ميخواهي اكسترنال بگيري؟ خوش به حالت.من كه اينقد پول ندارم
اما از روي حسوديم شده ميگم نخر.به نظر من نميارزه اين همه پول بيشتر بدي واسه يه هارد اكسترنال.من چند وقت پيش يه وسترن ديدم 160 گيگ با 2 مگ حافظه فكر كنم 300 :blink: البته دقيق يادم نيست چي گفت.اما هر چي گفت برق از سرم پريد :wacko: ادم حيفه اينقدر پول واسه يه هارد با 2 مگ حافظه بده نه؟؟؟
البته اين مال من و امثال من بود.يه چيز ديگم اينكه من دقيقآ نميدونم چه مزيتهاي ديگه اي نسبت به اينترنالا دارن
به خاطر همين اين يه نظر كاملآ شخصي بود (كسي اينجا نظر منو پرسيد؟! :blink: شما نپرسيدي؟؟ :blink: )
به هر حال هاردي جون مياد از كف درت مياره خفن!
از همين جا به هاردي خان سلام عرض ميكنم :blush:
:blink: :blink:به نقل از knowhow :گرونیش که گرونه. فقط Case یک هارد External حدود 100.000 تومان قیمتش است.
و فکر کنم بعد بتونی توی اون کیس هر هارد عادیی بگذاری و حملش کنی.
به نقل از fotocopyy ::blink: :blink:
هدف من از خريد هارد اکسترنال اينه که چند وقت ديگه ميخوام برم جايي و ميخوام از هارد يه بنده خدايي يه سري اطلاعات در حدود 100 مگ بردارم و به هيچ وجه نميشه به داخل کيسش دست زد چون گارانتي داره و يارو خيلي حساسه و...
منم نميتونم کيسم رو اونجا ببرم! گفتم هارد اکسترنال بگيرم که گرونه!
پس به نظر شما چيکار کنم؟
شرمنده سوتي شد :blush: :wacko:به نقل از neecheh :بابا واسه 100 مگ ميخواهي يه اكستر بخري :blink: بابا بچه پولدار
يه رايتر بخر با يه دونه سيدي فك كنم با 40 تام بشه.بعد كه رايت ردي رايتر رو همون جا خاك كن يا دوست داشتي بده به من.از حالا بت بگم من از ياماها خوشم مياد :blush: :blink: :lol:
منم نميتونم کيسم رو اونجا ببرم! گفتم هارد اکسترنال بگيرم که گرونه!
پس به نظر شما چيکار کنم؟
آره ولي من 100 گيگ نياز دارم نه 100 مگ!به نقل از ataasgari :ميتوني يك فلش ديسك بگيري... 128 مگ اش حدود 80 90 تومانه ... سريع هم هست ...
هدف من از خريد هارد اکسترنال اينه که چند وقت ديگه ميخوام برم جايي و ميخوام از هارد يه بنده خدايي يه سري اطلاعات در حدود 100 مگ بردارم و به هيچ وجه نميشه به داخل کيسش دست زد چون گارانتي داره و يارو خيلي حساسه و...
آقا شرمنده اشتباه شد:به نقل از ataasgari :نوشتي 100 مگ ! يه نگاهي بنداز!
به نقل از fotocopyy :آقا شرمنده اشتباه شد:
من 100 گيگ نياز دارم! کسي ميتونه کمک کنه؟
خوبه؟
به نقل از arh_ch :دوست عزيز
من بلاخره مشكلم حل شد
يه توصيه دارم بهت
من يك هارد 80 گيگ خريدم بعد هم يك پك تبديل اكسترنال كه در اومد 40000 تومن و شما باهاش ميتوني هاردهاي 20 تا 120 گيگ را بصورت USB به كامپيوتر وصل كني