دوست عزیز این وسترن تو بازار خیلی کم گیر میاد من همون موقع که رفتم اینو بخرم کل بازار رو زیرو رو کردم وسترن گیرم نیومد ......
هر کی هم داشت یا 200 به بالا رو داشت یا قیمت رو خیلی گرون می گفت ........
چنده؟........به نقل از pay :واقعیتش اینه که از نظر کارایی تفاوت چندانی بین مارک های مختلف وجود نداره و انتخاب یک مارک تا حدودی به سلیقه شخصی هم بستگی داره.البته من توصیه می کنم فعلا کسی مکستور نخرین . دلیلش هم اینه که همون طور که همه می دونن سیگینت مکستور رو خریده و به مرور تا نیمه دوم این سال اسم مکستور برای همیشه از بازار خارج میشه
الیته یه استثنا وجود داره و اون هم وسترن رپتور هستش که فعلا تنها هارد ده هزاردور تولید شده بریا کامپیوتر های خونگی هسنتش .اگه کسی پولش رو داشته باشه ارزش خریدن داره
به نقل از artin :به این majidonline واسه آپلود کردن عکس اصلا نمیشه اطمینان کرد
:hmm:
فکر میکنم این اتفاق در مواردی اتفاق می افته که سایز فایل ، از سایز کلاستر کوچکتر باشه ، درسته ؟به نقل از artin :البته این که میگم ماله سایز خیلی پایینه ! که تو این دور و زمونه پیدا نمیشه![]()
به نقل از artin :والا اطلاعات که ندارم یه سری شنیدهاست !
به نقل از afshin_electronic :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
يادمه رفتم مغازه ي طرف يه هارد 160 مكستور 8 مگ بافر دور بالا سفارش دادم ... گفت كه بايد از تهران برات گير بيارم .. خلاصه گفت فردا بيا ... فرداش رفتم ... طرف با كلي معضرت و شرمندگي و خجالت يه هارد 160 وسترن 8 مگ بافر دور بالا گذاشت روي ميز ....
كلي معضرت خواهي كرد كه نتونسته بود مكستور برام گير بياره ...
ولي حالا خيلي خوشحالم كه اينطوري شد....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
قربانت .به نقل از artin :باشه
بزار اگه وقت بشه یه چند خط مقاله براش جور کنم حتما این تاپیک رو می زنم که تخصصی راجبش بحث بشه