• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
الان وضعيت قيمت هارد تو بازار چتوريه؟
قيمت ها تثبيت شده يا نوسانيه؟
به نظر شما واسه خريد هارد يه كم ديگه صبر كنم بهتره يا الان بخرم؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
قيمت هارد تقريبا ثابت هست . در مقابل قطعاتي مثل cpu amd تغييري آنچناني نكردند .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید دستکتاپ من از زور پر بودن دو تا هارد فزرتیش داره منفجر می شه.
البته کل سیستم 5 سال قدیمی هست و احتمالا سال دیگه در فکر آپگرید کلی سیستم باشم.
حالا می خواستم بدونم که برای یک هارد دیسک که بعدا هم بشه به عنوان حداقل یک بک آپ درایو در دستگاه آینده م ازش استفاده کنم چی رو پیشنهاد می کنید.
حجم ش برام مهم نیست ، مثلا از 300کمتر نباشه. 500 یا 400 به نظرم خیلی بهتره
الان مادر بورد من فقط آی دی ای رو ساپورت می کنه ، در ضمن ، به دلایلی نمی تونم یو اس بی 2 شو فعال کنم.
ولی فکر کنم همه استاندارد ها رو می شه با مبدل به هم وصل کرد.مثلا ساتا بخریم و مبدل خروجی برایش بگیریم.

اگر ممکنه با ذکر قیمت یه چند تا پیشنهاد بدید.در ضمن بگویید که مقدار بافر و سرعت انتقال داده ش در حالتی که از پورت خودش استفاده بشه چقدره

ممنون از شما

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
كوچيك تر هم بنويسي قابل خوندن هست ! وسترن ديجيتال بهتر هست

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
كوچيك تر هم بنويسي قابل خوندن هست ! وسترن ديجيتال بهتر هست

ممنون از راهنمایت .

در مورد کوچیک نوشتن هم سعی میکنم از اون مینیمم فضایی که واسه 1 پیغام میده استفاده کنم . اما اگه متنم طولانی باشه فونتو ریز تر میکنم تا از حد معمول بزرگتر نشه و پیج رو اشغال نکنه.

و این که سایت 7 سایز رو واسه فونت گذاشته به معنی اینه که کاربر ها میتونند استفاده کنند.

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
در مورد سرعت هارد سامسونگ یا چیزای دیگش هر کی میدونه مطلب بذاره.من 2 تا از دوستام samsung دارن و اصلا صدا نمیده !مال من که مکستوره خیلی صدا میده ! western digital هم شنیدم از کسایی که صدا بده ولی خوب مثله مکستور شایع نیست .حالا میخاستم ببینم این سامسونگ ها که صدا هم نمیدن آیا سرعتشون خوبه؟

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
من می خوام برای یه لپتاپ با عمر 3-3.5 سال که پنتیوم 4 2.2 هست یه هارد اکسترنال 320 گیگ (وسترن یا سیگیت)بگیرم.
فقط مطمئن نیستم که یه همچین هاردی رو ساپرت کنه.
می خواستم اگه از دوستان کسی با همچین موردی سر و کار داشته منو راهنمایی کنه.
با تشکر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
هاردهاي اكسترنال داراي اينترفيس USB هست . شما يك هارد معمولي بخر و يك باكس اكسترنال كه قيمت باكس 30 تا 40 تومن هست . اينطوري به صرفه تر هست

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
هاردهاي اكسترنال داراي اينترفيس USB هست . شما يك هارد معمولي بخر و يك باكس اكسترنال كه قيمت باكس 30 تا 40 تومن هست . اينطوري به صرفه تر هست
می دونم که یه هارد اینترنال+باکس کمی ارزونتر از یه هارد اکسترنال در می یاد.ولی شاید هارد اکسترنال باکس مطمئن تری داشته باشه به نسبت این باکس های ارزون قیمت.
ولی در هر صورت آیا هر هاردی با هر ظرفیتی رو اگه با اینترفیس USB به PC یا Laptop وصل کنیم ، قطعا Detect میشه و اگه کامپیوتر کمی قدیمی هم باشه با خیال راحت میشه یه هاردUSB ظرفیت بالا براش خرید و استفاده کرد؟

ma_christian

Registered User
لایک‌ها
2
کلا کسی می تواند اطلاعاتی از قیمت هارد های مختلف با مشخصات مختلف قرار بدهد؟

اگر کسی می تواند ممنون میشویم.

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
کلا کسی می تواند اطلاعاتی از قیمت هارد های مختلف با مشخصات مختلف قرار بدهد؟

اگر کسی می تواند ممنون میشویم.

قیمت رو که توی سایت http://www.rayansaba.com خودت میتونی در بیاری که البته اکثر اوقات قیمت بازار کمی ارزون تر هست.

اما از نظر کیفیت به این آدرسی که پایین میزارم سر بزن . چون اکثرا دنبال هارد 320GB هستند و اکثر دوستان مارک western digital رو پیشنهاد میکنند من توی اون آدرسی که گذاشتم western digital Caviar SE16 320 GB رو توی نمودار هاش قرمز کردم تا بتونی مقایسه کنی .

در زمینه هارد 320 اولین پیشنهاد خود من Seagate Barracuda 320GB 7200.10 هست که توی این نموداره نیست بعدش هم hitachi deskstar t7k500 320GB اما در 2 صورت هارد western digital Caviar SE16 320 GB رو بخر :

1. اگه اهل گیم هستی ( چون این برند بهترین جواب رو واسه گیم داده )
2. اگه دوست داری هاردت بی سرو صدا باشه .

در غیر این صورت واسه خرید هارد 320 اون 2 تا پیشنهاد بالایی رو بخر که خیلی از western digital Caviar SE16 320 GB بهتر اند.

اگر هم چیزی بجز هارد 320 میخواهی میتوانی از همین آدرس کمک بگیری :

http://www.hardware.info/en-UK/productdb/ZGZnmmZmyQ/bGNkZ5iUmJfK/viewbenchmarks/PCMark05__HDD_score

فقط اون نوار بالایی رو تغییر بده تا بتونی ویژگی های مختلف رو با هم مقایسه کنی.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوستان به دلايل مختلف فقط وسترن ديجيتال و سامسونگ بگيريد.

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان به دلايل مختلف فقط وسترن ديجيتال و سامسونگ بگيريد.

اگه لطف کنی و دلایل رو هم بگی خیلی خوبه امید جان.

من واسه هارد 320 . seagate va hitachi پیشنهاد دادم دلایلم رو هم ذکر کردم .
شما هم منابعی که ازشون تست گرفتی رو بنویس شاید نظر خود منم عوض بشه .

اما چون در این زمینه هارد چند شب متوالی دنبال مطلب بودم و چندین منبع رو مطالعه کردم دلم نیومد این همه زحمت رو در اختیار دوستان قرار ندم.

اینم یه رفرنس دیگه که western digital رو با seagate مقایسه کرده : ( و دقیقا همون 2 تا مدل رو هم مقایسه کرده یعنی 320 16 مگ بافر )

http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2803&p=6

اینم آخرین جمله مقاله :

we are going to declare the Seagate our winner on a technical knockout.

ترجمه اش هم این میشه :

ما قصد داریم اعلام کنیم که هارد seagate در رقابت تکنیکی برنده است .
.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
جائي سيگيت ديدي؟ من كه هارد سيگيت ساتا نديدم اگر منظور diamondmax21 هست . كه شديدا اشتباه ميكني. وسترن اكسس تايم بهتري داره. نحوه قرار گرفتن بردش به بهترين شكل هست . سامسونگ هم نتايج خوبي جديدا بدست آورده. ولي هيچ review جاي تجربه رو نميگيره

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
جائي سيگيت ديدي؟ من كه هارد سيگيت ساتا نديدم اگر منظور diamondmax21 هست . كه شديدا اشتباه ميكني. وسترن اكسس تايم بهتري داره. نحوه قرار گرفتن بردش به بهترين شكل هست . سامسونگ هم نتايج خوبي جديدا بدست آورده. ولي هيچ review جاي تجربه رو نميگيره

توی سایت http://www.rayansaba.com میتونی هر 2 مدلی که در موردش صحبت کردم رو ببینی و واسه خرید سفارش بدی .

توی بازار هم بگردی مطمئن باش پیدا میکنی .

در ضمن من از شما خواستم رفرنس بدی و الا هیچ کاری نداره منم به خلق الله بگم برین فلان قطعه رو بخرین بعد هم اگه یکی در اومد چیزی گفت بگم تجربی گفتم.

در زمینه وسترن 320 هم خودم گفتم توی همون مقاله ای هم که لینک دادم توی آخرین صفحه اش نوشته وسترن واسه گیم نتایج بهتری داده اما واسه سایر استفاده ها seagate بهتر بوده.

هنوزم ازتون خواهش میکنم بگردین و یه رفرنس موثق پیدا کنید.

بعضی وقتها هم بد نیست جملاتی مثل نمیدونم یا حق با شما است رو استفاده کنیم .( که امیدوارم فکر نکنید قصد نصیحت داشتم من اینو کلی گفتم )

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما نصيحت رو بذاريد براي خودتون .من نزديك 10 سال سابقه كار دارم. تو صفحات قبل هم هر كدوم از دوستان وسترن يا سامسونگ خريده راضي هست . كسي كه ميتونه مشاوره خريد بده كه خودش اطلاعات كاملي داشته . شما كه تا 3 روز پيش دنبال مشورت براي خريد سيستم بوديد. برخورد كاربراني مثل شما باعث شده افراد متخصص از اينجا رفتن. از كلمه نصحيت خيلي بدم اومد. لطفا وقتي حرف تايپ ميكني بدون با بزرگتر از خودت چه رفتاري داشته باشي

http://www.hdtune.com/testresults.html

http://www.overclockersclub.com/reviews/seagate-wd-320gb-hdd.php

بالا