آقا پیام خصوصیت که هنوز نرسیده به ما !
/
این قضیه وایرلس چیه ؟ من میخوام از این به عنوان کارت شبکه استفاده کنم برا سیستمی که PCI خالی نداره که کارت شبکه معمولی بزنم !
ممنون
شما سرعت تون خیلی بالاست
3 دقیقه بعد پاسخ دادید.
ok شد.
آقا پیام خصوصیت که هنوز نرسیده به ما !
/
این قضیه وایرلس چیه ؟ من میخوام از این به عنوان کارت شبکه استفاده کنم برا سیستمی که PCI خالی نداره که کارت شبکه معمولی بزنم !
ممنون
سلام
motherboard ASUS M2A-VM
74500 تومان
Ram 1 Gig Patriot bus 800
19500 تومان
HDD western 160 sata2 internal
42500 تومان
HDD hitachi 160Sata2 internal
-------
HDD western 250Sata2 internal
46500 تومان
cpu Athlon X2 4800
نیست
مین با چیپ 780 هم موجود نداریم
ممنون
مهندس ممنون که جواب دادی.
من می خواستم سیستمم رو آپگرید کنم ولی الآن که قیمتا رو دیدم شوکه شد. من حساب قیمت 2-3 ماه پیش رو کرده بودم و گفتم قاعدتا ارزونتر شده ولی حالا می بینم که گرونتر شده!:wacko:دلیل خاصی داشته که قیمتا اینقدر بالا رفته؟
با این حساب به نظر شما دست نگه دارم بهتر نیست؟
مرسی.
عزیز شما خودتون قیمت بازار تهران را بگیرید ببینید با قیمت های ما چقدر اختلاف دارند؟؟؟
ممنون
من که چیزی نگفت عزیزاستاد عزیز مثل اینکه من منظورم رو بد رسوندم!!!منظورم این بود که قیمتها چرا نسبت به یکی دو ماه قبل اینقدر بالا رفته؟ آخه من چند ماه قبل می خواستم سیستمم رو آپدیت کنم ولی دست نگه داشتم تا قطعات ارزونتر بشه ولی حالا می بینم که گرونتر شده!:wacko: به نظر شما این وضعیت موقتیه یا نه؟
![]()
سلام من این هارد رو میخوام سامسونگ 640 گیگ از دوستان شنیدم این هارد در بازار موجوده برخلاف وسترن .
اگه تونستی اینا رو یه قیمت بگیر
مرسی
9600Gt inno3d
hdd 320 mb 16 mb buffer seagate
hdd 500 32 mb buffer seagate va western
اقا یه قیمته جدیده 500 gig external وسترن 3.5 اینچی رو با 320 passport بده
می خواستم بدونم تا 100 تومن هارد اکسترنال چی خوبه (حجم بالا قیمت خوب )
cpu intell 8500 6 mb catch dual core چنده؟
سلام ببخشید دیر شدسلام
آقا صادق گل ...یک سوال میکنم اگر دیدم قیمتت از قیمت من پائین تر دیگه وللت نمیکنمخودم اومدم تهران یکی گرفتم قیمت رو اینقدر چلوندیم شد خشک
قیمت مانیتور 17 اینچ LG W1752S توجه کنید که واید میباشد
راستی یک سوال بسیار مهم:: بهترین فلش مموری 4 گیگ که همه تائیدش کرده باشند..کدامست؟؟ خودم یکی کینگ استون 4 Travel گرفتم از آشغال هم بدتر..فایل توش میریزی در میاری جا میزنی فایلات پریده...دو هفته هم نشد به پت پت افتاد؟ یکی میگفت Transcend (درست نوشتم) ترجیحا تا سقف 20 تومان
در ضمن میتونید گیم برای ما گیر بیارید..از نوع PS2...چون اینجا گیر نمیاد...خواهشا اگر بتونید...ممنون تونم( جون من نه نگید این مورد رو به بچه شهرستانی) یک Pm اگر منو یادتون باشه 1 ماه پیش به شما دادم........Deja Vu
با سلام
لطفا قیمت پاور 800 به بالا با مارکهای زیر رو بفرمائید
Acbel
Cooler Master
OCZ
Green
در ضمن قیمت دی وی دی خام تی گیت پرینتبل رو هم برای تعداد 500 تا مرحمت کنید
ممنون