• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد 200 خریدم ولی 130 گیگه !

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
متاسفانه بلد نیستم ! ولی سی دی ویندوز رو بگذارم برم توی قسمت نصب بلدم ... از اونجا برم حله ؟

نه عزيزم

ببين من در شكل بهت نشون مي دم .

اول ميروي به قسمتي كه در شكل اول مشخص است .

بعد از روي شكل دوم متوجه مي شوي كه به كجا مراجعه كني

بعد هارد جديدت را اول delete مي كني و بعد دوباره fdisk و فرمت مي كني . خيلي راحت است .

من فعلا آنلابن هستم . اگر مشكلي بود حتما بنويس .

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
idle هست فکر کنم از این سیمای قدیمی بهش می خوره
سلام شما چه طوری میگی درست نشد اون70gb رو که به صورت درایو نشون نمیده به صورت فضای خالی اونم در ویندوز نشون نمیده باید در پارتشین مجیک یا با سی دی ویندوز xp بوت کنی تا اون فضا رو پارتیشن بندی کنی

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
این کار رو هم انجام دادم ولی جواب نداد ، اصلا چرا توی ست آپ (بایوس) مینویسته 200 گیگ ولی اینجا 130 گیگ ؟

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
سلام شما چه طوری میگی درست نشد اون70gb رو که به صورت درایو نشون نمیده به صورت فضای خالی اونم در ویندوز نشون نمیده باید در پارتشین مجیک یا با سی دی ویندوز xp بوت کنی تا اون فضا رو پارتیشن بندی کنی
میدونم دوست عزیز ، همینکار رو هم کردم ولی اصلا اون فضای خالی وجود نداره ، نیست که نیست . :(

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
بله ، روی بدنه نوشته 200

اول با ویندوز ایکس پی ، ولی بعدش با پارتیشن مجیک یکم تغییرش دادم ببینم میشه یا نه

اون بایوس که گفتید کجاست ؟
خودمم دارم از تعجب می میرم

آقا فهمیدم مشکلت چیه !

بار آخرت باشه از partition Magic استفاده میکنی ! هارد رو خراب میکنه شدید !

با یک low level format که چیز رو درست کنه چطوری ؟

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
احتمالا مشکل شما از یه جای دیگه آب می خوره ! مدل مادر یردشما چی هستش؟ اگه اشتباه نکنم بعضی از مادربرد های قدیمی حداکثر تا 127 گیگ هارد رو ساپورت می کردن. تو سایت سازنده مادر برد نگاه کنین ببینین چیزی دستگیرتون میشه یا نه. ممکنه اگه مشکل از مادربرد باشه با آپگرید بایوس حل بشه (یا اگه یه محدودیت سخت افزاری باشه هیچ کاریش نمیشه کرد)

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
من که مطمئنم پارتیشن مجیک کار خودش رو کرده

1000 بار به این مشکل برخوردم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
يك بار با برنامه مكس بلاست 4 يك بار zero fill quick انجام بديد . تا مشكلش حل بشه

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
احتمالا مشکل شما از یه جای دیگه آب می خوره ! مدل مادر یردشما چی هستش؟ اگه اشتباه نکنم بعضی از مادربرد های قدیمی حداکثر تا 127 گیگ هارد رو ساپورت می کردن. تو سایت سازنده مادر برد نگاه کنین ببینین چیزی دستگیرتون میشه یا نه. ممکنه اگه مشکل از مادربرد باشه با آپگرید بایوس حل بشه (یا اگه یه محدودیت سخت افزاری باشه هیچ کاریش نمیشه کرد)
شایدم مشکلش این باشه ، چون مادر بوردم قدیمیه .

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
اینکه 63 مگابایته ! من نمی تونم دانلود کنم دیگه راهی نداره؟

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
در رابطه هارد دیسک میخواستم بگم که پارتیشن بندی ایراد داره باید از دو باره پارتیشن بندی کنی میتونی توسط برنامه های تحت ویندوز این کار را انجام بدیکه راحت تر باشی اما اگه جواب نداد دیگه...
کامپیوتر من هم این مشکل رو داشت اما با پارتیشن بندی درست شد .

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه 63 مگابایته ! من نمی تونم دانلود کنم دیگه راهی نداره؟
دوست من فکر کنم حق با اون دوستمونه مادربردت ساپورت نمی کنه که باید بایوس مادربرد رو آپدیت کنی شما اسم مادربردتو بگو تا شیوه آپدیت کردن اونو بگم مطمئن باش لازم نیست 60 مگ دانلود کنی
موفق باشی به این لینک هم سر بزن و سوال خودتو مطرح کن :http://www.shahrsakhtafzar.com/forum

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
دوست من فکر کنم حق با اون دوستمونه مادربردت ساپورت نمی کنه که باید بایوس مادربرد رو آپدیت کنی شما اسم مادربردتو بگو تا شیوه آپدیت کردن اونو بگم مطمئن باش لازم نیست 60 مگ دانلود کنی
موفق باشی به این لینک هم سر بزن و سوال خودتو مطرح کن :http://www.shahrsakhtafzar.com/forum
مرسی ، مادر بوردم گیگا بایته :) بقیه چیزاش رو نمیدونم فقط میدونم گیگا بایته . دفترچه اش گم شده متاسفانه .

چی کار باید بکنم ؟

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه ، باید برم روی مادربورد ببینم ، میبینم خبرشو میدم
فقط مواظب باش اگر برق خونتون وسط کار بره باید ببری گارانتی مادربرد رو
راستی نگفتی مدل مادربردت چیه ؟