• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد CRC ERROR

amin60k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یکی از پارتیشن های من مشکل داره و ویندوز نمی تونه واردش بشه !
با بعضی نرم افزارا اونو چک کردم CRC Error میده با partion magic و disk checker درستش کردم ولی باز مشکل دار میشه
میشه بدون low level format اونو درست کرد؟ اصلا مشکل جدیه؟

kayvan.azarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یکی از پارتیشن های من مشکل داره و ویندوز نمی تونه واردش بشه !
با بعضی نرم افزارا اونو چک کردم CRC Error میده با partion magic و disk checker درستش کردم ولی باز مشکل دار میشه
میشه بدون low level format اونو درست کرد؟ اصلا مشکل جدیه؟

هر اطلاعاتي كه ذخيره مي شه و يا رد وبدل ميشه توي همه انواع واقسام ارتباطات يه قواعد و قوانيني داره كه پيشرفت اين قوانين باعث ميشه اطلاعات راحتتر صحتش صابت بشه مثل جمله آسمان كج شد خب با قواعد زبان فارس و شناخت شما از زبان فارسي ميدونيد يه همچين جمله اي غلط و بي معني است حالا همين قوانين در مورد اطلاعات ثبت شده در مديا هاي مختلف هم حكمراني ميكنه CRC هم يه دسته از اين قوانينه منبعش هم از بوت مستر و اطلاعات پارتيشن Tabel هست . اگه خواستي خودت رفعش كني بگو تا كمكت كنم اگه هم نخواستي كه ...

amin60k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیوان جان ممنون از توضیحت. منم هنوز از درس انتقال داده یک چیزایی در مورد نحوه تشخیص خطا تو این روش یک چیزایی یادمه چیزی که میخوام نحوه رفع اونه!
ممنون میشم اگه کمکم کنی

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بببين از نرمافزار symantec norton disk doctor استفاده كن ببين مشكل رو ميتونه حل كنه

kayvan.azarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اول بهتره با MH HDD كار كني و بعداز ران كردن نرم افزار گزينه Repair&Chek بزني

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
برنامه ndd نورتون يا همون disk doctor يكي از قديمي ترين و بهترين نرمافزارهاي براي رفع عيب مشكلات هارد هست .

kayvan.azarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله درسته و ازنرم افزاري كه من گفتم راحتتره ولي قابليتهاي اين نرم افزار رو نداره من خودم هم از Ndd خيلي استفاده كردم

amin60k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیوان عزیز نام کامل نرم افزاری که میگی چیه؟

kayvan.azarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همينه اسمش و ميتوني تو پك هاي Recover اطلاعات پيدا كني اگه پيدا نكردي Upload ميكنم بردار

amin60k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیوان عزیز متاسفانه Symantic Doctor Dick کمکی نکرد اگه ممکنه HDD رو برام Upload کن بی زحمت!
بازم از دوستان ممنونم

بالا