hwt
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 15,954
- لایکها
- 2,415
هارد ه ربطی به بالا بردن سرعت داره ؟
بستگی داره تعریف شما از سرعت چی باشه.
هارد ه ربطی به بالا بردن سرعت داره ؟
اگر منظورتون نرخ انتقال هست خوب شما باید در نظر بگیرید انتقال مبدا و مقصد نرخ جابجایی اش و سرعتش چطوریاست.من حس می کنم سرعت انتقال اطلاعات بیشتر باشه..
همون عملیات وپی و....
وگرنه روی سرعت خود سیستم و پردازش عملا نباید تاثیری داشته باشه..
صحبت هاى اين دوستمونو من ساده تر مى گم
ببين حد.اكثر كارايي ssd زمانيه كه با يه ssd ديگه تبادل ديتا داشته باشه. حالا كار شما جوريه كه انتقال اطلاعات رو به گوشى انجام مي دين كه اينترفيسش usb2 هست كه نرخ انتقال داده حد اكثر 45 مگابايته
مرسی از همه دوستانصحبت هاى اين دوستمونو من ساده تر مى گم
ببين حد.اكثر كارايي ssd زمانيه كه با يه ssd ديگه تبادل ديتا داشته باشه. حالا كار شما جوريه كه انتقال اطلاعات رو به گوشى انجام مي دين كه اينترفيسش usb2 هست كه نرخ انتقال داده حد اكثر 45 مگابايته
اطلاعات از طريق درگاه usb از هارد شما به گوشى منتقل مى شه حالا سرعت انتقال به 3 تا چيز مربوط مى شه:
سرعت هارد.سرعت درگاه و سرعت حافطه گوشى. در نتيجه ماكزيموم سرعتى كه شما خواهى گرفت مى شه مينيموم سرعت اين سه تا كه در بهترين حالت مى شه 30 مگابايت در ثانيه در حالى كه ريد هارد شما در حال حاظر حدود 80 مگابايت در ثانيه است
ممنون خیلی خوب توضیح دادین مرسی
ريد هارد شما در حال حاظر حدود 80 مگابايت در ثانيه است فقط این رو متوجه نشدم یعنی چی ؟
دو سوال دیگه هم دشاتم سرعت usb ? از مون شرطی که گفتین..
و این که خوب چه عواملی باعث میشه سرعت بیشتر و بهتر بشه..؟
این چه سرعتی هست ؟ یعنی باید چه طوری باشه ؟
الان شما جواب منو دادی ؟
من یه بار دیگه سوالات خودم رو میگم مرسی
شما گفتین سه عامل هست برای سرعت بالاتر
صبحت از usb کردین این usb رو باز می کنید منظورتون چی بود ؟
فرض : وقتی از گوشی داریم کپی می کنیم به سیستم یا از برعکس سرعت از خود سیستم به سیستم پایین تره ؟
ممنون ئس باید ورين usb جدید تر باشه تا بهتر بشه انتاقال داد درسته ؟