شما هم شرکت داده شدین...لطفا بنده را هم شرکت دهيد. متشکرم.
تو مجید آنلاین اینجور تاپیا را میبندن، کلاس فرومو میاره پایین. اینجا صاحب نداره؟
شما اگه مشکل داري با اين جا مي تونيد همون مجيد آنلاين تشريف داشته باشيد
لطفاً شما در اين نوع بحث ها که براتون دشوار هست شرکت نکنيد و صورت مسئله رو زير سوال نبريد
اين بنده خدايي که اينجا اين عيدي رو معين کرده يه هدفي داشته و خواسته کار خيري بکنه شما اومدي دنبال کلاس ؟؟
اين جا هم مديريت و ادمين خوبي داره که مثل خيلي از سايت هاي ديگه دنبال بهانه هاي بني اسرائيلي و زير دم مورچه اي نيستند و فکر کنم رده سني افراد در اين انجمن ها خيلي بالاتر از انجمن هاي مشابه در اين زمينه باشه
به هر حال شما از هر چي خوشت نيومد مشکل رو با خودت حل کن و خودت رو اصلاح کن دنبال اصلاح کردن يک مجموعه نباش که به هيچ نتيجه اي نخواهي رسيد
از دست من هم ناراحت نباش چون از دست شما ناراحت نشدم فقط پاسخ به سوالتون بود
يا حق
من هم یکی دیگه
منم شرکت می کنم پیلیز :blush:
به به چه تاپيكي
منم هستم:lol:
فکر کنم ایشون از شما خیلی اینوری ترن.یه نگاه به تعداد پستهاش بندازین و بعد به خودتون.فقط اواتارش خیلی ضایست(شرمنده)شما اگه مشکل داري با اين جا مي تونيد همون مجيد آنلاين تشريف داشته باشيد
لطفاً شما در اين نوع بحث ها که براتون دشوار هست شرکت نکنيد و صورت مسئله رو زير سوال نبريد
اين بنده خدايي که اينجا اين عيدي رو معين کرده يه هدفي داشته و خواسته کار خيري بکنه شما اومدي دنبال کلاس ؟؟
اين جا هم مديريت و ادمين خوبي داره که مثل خيلي از سايت هاي ديگه دنبال بهانه هاي بني اسرائيلي و زير دم مورچه اي نيستند و فکر کنم رده سني افراد در اين انجمن ها خيلي بالاتر از انجمن هاي مشابه در اين زمينه باشه
به هر حال شما از هر چي خوشت نيومد مشکل رو با خودت حل کن و خودت رو اصلاح کن دنبال اصلاح کردن يک مجموعه نباش که به هيچ نتيجه اي نخواهي رسيد
از دست من هم ناراحت نباش چون از دست شما ناراحت نشدم فقط پاسخ به سوالتون بود
يا حق
فکر کنم ایشون از شما خیلی اینوری ترن.یه نگاه به تعداد پستهاش بندازین و بعد به خودتون.فقط اواتارش خیلی ضایست(شرمنده)
سلام منم می خواهم
اسم شما هم برای قرعه کشی هاست ثبت شد... :happy:من با اینکه هفته هست Host و Domain جدید گرفتم، باز هم میخوام.
:happy:
اسم همه دوستان ثبت شد...به قول گوگل : یا بخت و یا اقبال .... جناب بی زحمت اسم منم به لیست اضافه کن..