سلام
دوست عزیز,
سرویس منیج شده یا با اصطلاح مدیریت شده به سرویسی می گویند که تیم پشتیبانی سرور کلیه مسئولیت مربوط به کانفیگ کردن سرور و تامین امنیت و تهیه نسخه پشتیبان از سرور و ... را به صورت دائمی بر عهده گیرند که شرکت ما در گذشته چنین خدماتی را ارائه نمی داد اما هم اکنون این خدمات را هم برای سرویس VPS و Dedicated Server برای مشتریان گرامی ارائه می کنیم.
سلام
بله, متاسفانه زمانیکه افتخار خدمت به شما را داشتیم متاسفانه بدترین وضعیت آپتایم بر سرور ها حکمفرما بود که خوشبختانه این مشکل کاملا برطرف شده است و تیم پشتیبانی جدیدی استخدام کرده ایم که در صورت بروز کوچکترین مشکلی سریعا رسیدگی خواهند کرد.
از اینکه با وجود خدمات نه چندان خوب گذشته همچنان به ما محبت دارید از شما متشکرم.
من خصلت های عجیبی دارم، یکیش اینه که توو خرید و فروش، مهمترین اصل برام مسئولیت پذیری هست !
چیزی که توو هاست و خدمات شما دیدم، عدم گفتن حتی 1 کلمه دروغ بود ! حتی با وجودی که من به عدم رضایتم از آپ تایم اشاره نکردم، اومدین و صادقانه مشکل رو نوشتین ! پذیرفتن مسئولیت همه چیز واقعا برام ایده آل بود
من توو تمام لحظاتی که اونجا بودم حتی 1 کلمه دروغ ندیدم و هر ثانیه تا پرسیدم دلیل و مشکل رو شنیدم ! نه مثل 99% هاستهای ایرانی که ایرادات خنده دار رو برای بهانه ردیف می کنن ! (خطت قطعه یا ... ! )
بعد از 1.5 ماه بدون کسر حتی 1 ریال، کل هزینه پرداخت شدم برگشت داده شد
اینها انقدر روو من اثر می گذاره که با اطمینان باز هم از اینجا سرویس بگیرم