• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هاست کاملا رایگان

wline

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

نخیر اصلا به مشکلات اخیر ربطی نداشته

گفته بودیم که اکانتهای غیرفعال از سرورحذف میشوند.+اکانتهایی که .ir هستن. ولی دلیل حذف اکانت شما غیرفعال بودن اون بود.

با تشکر مدیریت تهران وارز

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اکانت رو برای تست سرویس تون گرفته بودم که خوب با 300 مگ پهنای باندش نمی شد آنچنان کاری کرد
صحیح این بود پیغام می دادن که غیر فعال کردین !

البته من دیگه به هیچ وجه هاست وارز نخواهم گرفت، این هاستها معمولا توو کشور هایی که هنوز قانون کامل ندارن ولی امکانات بالا دارن ایجاد میشن. در حقیقت یکی می ره برای خونش خط پهنای باند بالا می گیره و چند تا PC ! حالا اگر وقتی داره می خوابه پاش بخوره سیم برق یکی از PC ها از برق در بیاد، تا فردا که بیدار شه و PM هاش رو چک کنه سرور دان میشه !

و 100 البته نوع برخورد شما توو تاپیک mihanhosting ( هر قدر هم بد باشند) من رو از هر فعالیت با شما منع می کنه :blush: ( این رو به عنوان انتقاد و فقط به عنوان دوست گفتم )

wline

Registered User
لایک‌ها
0
اکانت رو برای تست سرویس تون گرفته بودم که خوب با 300 مگ پهنای باندش نمی شد آنچنان کاری کرد
صحیح این بود پیغام می دادن که غیر فعال کردین !

البته من دیگه به هیچ وجه هاست وارز نخواهم گرفت، این هاستها معمولا توو کشور هایی که هنوز قانون کامل ندارن ولی امکانات بالا دارن ایجاد میشن. در حقیقت یکی می ره برای خونش خط پهنای باند بالا می گیره و چند تا PC ! حالا اگر وقتی داره می خوابه پاش بخوره سیم برق یکی از PC ها از برق در بیاد، تا فردا که بیدار شه و PM هاش رو چک کنه سرور دان میشه !

و 100 البته نوع برخورد شما توو تاپیک mihanhosting ( هر قدر هم بد باشند) من رو از هر فعالیت با شما منع می کنه :blush: ( این رو به عنوان انتقاد و فقط به عنوان دوست گفتم )

با سلام

در مورد قسمت اول باید بگم که توی چند صفحه قبل گفته بودیم که اکانتهای غیرفعال حذف میشوند پس جای هیج گونه بحثی نیست!

در مورد قسمت دوم هم شما خواسته یا ناخواسته دارین بی احترامی میکنن! من فکر میکنم شما اصلا از بهتره از دنیای اینترنت خداحافظی کنید. چون هنوز فرق بین دیتاسنتر و سرور رو با اینترنت خانگی و کامپیوتر شخصی (Personal Computer ) یا به قول خودتون PC رو نمیدونید و همین شکلی برای عوض کردن محیط یه چیزی پروندین!

من توی اون تایپیک به عنوان مدیریت تهران وارز پست ندادم. به عنوان کسی که با اون آقا آشنایی داشته پست دادم و هدفمم فقط کمک کردن بود و بس. من نگفتم اونا بد هستن گفتم اون آقا کسی هست که تا آخر یه کاری رو انجام نمیده یعنی نصف و نیمه رها میکنه!

در مورد کار کردن با ما یا نکردن هم بستگی به خودتون داره. ما الانش هم روی همین سرویس های رایگان کاربر داریم و مهم این هست که کابران سرویس رایگان ما از نحوه سرویس دادن ما راضی هستن.

در مورد شما هم بگم من پستهای شما رو تو تایپیک پی سی سون خوندم و به خاطر اون حرفها و کلمات ماهم از سرویس دادن به شما ( چه رایگان و چه پولی) منع میکنه!

موفق باشید
مدیریت تهران وارز

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من متوجه این جمله شما برای اینکه می خوام جو رو عوض کنم نشدم ! یعنی من به 100 مگ هاست با 300 مگ پهنای باند نیاز داشتم و الان که اون رو از دست دادم . دارم غرض ورزی می کنم ؟ خوب اگر این طور بود که با ایمیل جدید و بدون اینکه خودم رو لو بدم الان که باز دارین سرویس جدید می دادین نیازم رو رفع می کردم !

1گیگ فضا با 100 گیگ پهنای باند روی میهن هاست دارم
1گیگ فضا با 700 گیگ پهنای باند روی مشهد هاست دارم و اددآن وپارک دومین نامحدود
500 مگ فضا با 35 گیگ پهنای باند روی زنپلاس دارم با 5 اددان و پاک
200 مگ فضا برای یک سرویس و 100 مگ دیگه برای سرویس دومم روی آذررسا دارم هر کدوم پهنای باند نا محدود و ادد آن و پاک نامحدود !

من فقط تجربه ام رو برای بقیه نوشتم.
جالب اینحاست همه میگن من حرف بد تووی تاپیک پی سی سون نوشتم. اما هیچ کس نمی گه کئ.م حرف بد بوده :lol:

در کل معذرت می خوام توو تاپیکتون پست زدم، موفق باشید !

با سلام

در مورد قسمت اول باید بگم که توی چند صفحه قبل گفته بودیم که اکانتهای غیرفعال حذف میشوند پس جای هیج گونه بحثی نیست!

در مورد قسمت دوم هم شما خواسته یا ناخواسته دارین بی احترامی میکنن! من فکر میکنم شما اصلا از بهتره از دنیای اینترنت خداحافظی کنید. چون هنوز فرق بین دیتاسنتر و سرور رو با اینترنت خانگی و کامپیوتر شخصی (Personal Computer ) یا به قول خودتون PC رو نمیدونید و همین شکلی برای عوض کردن محیط یه چیزی پروندین!

من توی اون تایپیک به عنوان مدیریت تهران وارز پست ندادم. به عنوان کسی که با اون آقا آشنایی داشته پست دادم و هدفمم فقط کمک کردن بود و بس. من نگفتم اونا بد هستن گفتم اون آقا کسی هست که تا آخر یه کاری رو انجام نمیده یعنی نصف و نیمه رها میکنه!

در مورد کار کردن با ما یا نکردن هم بستگی به خودتون داره. ما الانش هم روی همین سرویس های رایگان کاربر داریم و مهم این هست که کابران سرویس رایگان ما از نحوه سرویس دادن ما راضی هستن.

در مورد شما هم بگم من پستهای شما رو تو تایپیک پی سی سون خوندم و به خاطر اون حرفها و کلمات ماهم از سرویس دادن به شما ( چه رایگان و چه پولی) منع میکنه!

موفق باشید
مدیریت تهران وارز

wline

Registered User
لایک‌ها
0
من متوجه این جمله شما برای اینکه می خوام جو رو عوض کنم نشدم ! یعنی من به 100 مگ هاست با 300 مگ پهنای باند نیاز داشتم و الان که اون رو از دست دادم . دارم غرض ورزی می کنم ؟ خوب اگر این طور بود که با ایمیل جدید و بدون اینکه خودم رو لو بدم الان که باز دارین سرویس جدید می دادین نیازم رو رفع می کردم !

1گیگ فضا با 100 گیگ پهنای باند روی میهن هاست دارم
1گیگ فضا با 700 گیگ پهنای باند روی مشهد هاست دارم و اددآن وپارک دومین نامحدود
500 مگ فضا با 35 گیگ پهنای باند روی زنپلاس دارم با 5 اددان و پاک
200 مگ فضا برای یک سرویس و 100 مگ دیگه برای سرویس دومم روی آذررسا دارم هر کدوم پهنای باند نا محدود و ادد آن و پاک نامحدود !

من فقط تجربه ام رو برای بقیه نوشتم.
جالب اینحاست همه میگن من حرف بد تووی تاپیک پی سی سون نوشتم. اما هیچ کس نمی گه کئ.م حرف بد بوده :lol:

در کل معذرت می خوام توو تاپیکتون پست زدم، موفق باشید !

در مورد ثبت نام سرویس جدید هم بگم تمام آی پی ها چک میشن! شاید آی پیت رو عوض کنی ولی مگه میتونی نام دامنتون رو عوض کنی؟! مگر اینکه یه دامنه دیگه داشته باشید!

برای ما مهم نیست شما چقدر هاست داری یا از کجا داری. مهم این هست که خلاف قوانین مارو انجام دادین.
برای همین سرویستون پاک شد.

مرسی از اینکه تجربتون رو برای بقیه نوشتید!
خواهش میکنم!

موفق باشید!
مدیریت تهران وارز

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق

wline

Registered User
لایک‌ها
0
شما که قبلا گفته بودین با .IR مشکلی نیست.:blink:

بله درسته ولی برای مشکلی که برای سی پنل به وجود اومد( مشکل تحریم نبود) تشخیص داده شد که دامنه .ir فعلا نداشته باشیم.

باز هم از بروز این مشکل از شما پوزش میخواهیم.

موفق باشید
مدیریت تهران وارز

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
شما که قبلا گفته بودین با .IR مشکلی نیست.:blink:

New Account InformationSunday, March 22, 2009 5:39 PM
From: "TehranWarez Inc" <[email protected]>Add sender to ContactsTo:
امروز 03 April هست، یعنی 11 روزه هاست رو گرفتم:) . 4 روزه نمی تونستم برم هاست :) یعنی سر هفته نشده هاست بسته شده :) در حالی که چند جایی گفته بودم عیده و مسافرتم ! دیروز که پستشون در مورد دان رو دیدم، گفتم شاید سر اون بوده، صبح که زدن راه افتاد باز تست کردم و دیدم نه،ظاهرا پاک شده ! اومدم فقط پرسیدم :)
شما اگر متوجه میشدین مفهوم فعالیت این بود که من بیام اینجا در حالی که مسافرت بودم و نتونستم تستی کنم، بگم به به ! عجب هاست خوبی ، چه پشتیبانی بالایی :blush:

اینجا محل کار ایشونه و دارن با قیمتهایی بالاتر از هاست های ویرز موجود توو همین انجمن فروش می کنن، حق دارن وقتی یکی میاد ساز مخالف می زنه عصبانی بشن و این برخورد رو با من بکنن، اشتباه از من بود که معذرت می خوام. نگران هاستتون نباشین، اون جمله رو فقط برای اینکه 2 مدرک به من بدن گفتن

wline

Registered User
لایک‌ها
0
New Account InformationSunday, March 22, 2009 5:39 PM
From: "TehranWarez Inc" <[email protected]>Add sender to ContactsTo:
امروز 03 April هست، یعنی 11 روزه هاست رو گرفتم:) . 4 روزه نمی تونستم برم هاست :) یعنی سر هفته نشده هاست بسته شده :) در حالی که چند جایی گفته بودم عیده و مسافرتم ! دیروز که پستشون در مورد دان رو دیدم، گفتم شاید سر اون بوده، صبح که زدن راه افتاد باز تست کردم و دیدم نه،ظاهرا پاک شده ! اومدم فقط پرسیدم :)
شما اگر متوجه میشدین مفهوم فعالیت این بود که من بیام اینجا در حالی که مسافرت بودم و نتونستم تستی کنم، بگم به به ! عجب هاست خوبی ، چه پشتیبانی بالایی :blush:

اینجا محل کار ایشونه و دارن با قیمتهایی بالاتر از هاست های ویرز موجود توو همین انجمن فروش می کنن، حق دارن وقتی یکی میاد ساز مخالف می زنه عصبانی بشن و این برخورد رو با من بکنن، اشتباه از من بود که معذرت می خوام. نگران هاستتون نباشین، اون جمله رو فقط برای اینکه 2 مدرک به من بدن گفتن

دوست عزیز منظور از فعالیت اصلا اون چیزی نیست که شما فکر میکنید. فعالیت یعنی از فضای رایگانی که گرفتید استفاده کنید نه اینکه بزارید خاک بخوره! شاید یکی دیگه به اون نیاز داشته باشه و ....
نمونه یکی از هاستهای فعال رایگان ما

www.bazispot.com

من محل کارم اینترنت هست. شما برین از همون جایی که هاست وارز( شما هنوز بلد نیستید وارز رو بنویسید نوشتید ویرز) با قیمتهای کمتر میدن هاست تهیه کنید. مگه کسی شما رو مجبور کرده که بیایین از ما هاست بگیرین؟!:blink:

موفق باشید

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب بعله متاسفانه اکانت بنده هم نابود شد!!!
موفق باشید با این سرویس دهی.......

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام، من بعنوان يه بيطرف ميگم که اين کار شما صحيح نبوده و بايد مثل سرويس دهنده هاي ديگه شما از قبل از طريق ايميل به کاربراتون اخطار ميدادين!

wline

Registered User
لایک‌ها
0
سلام، من بعنوان يه بيطرف ميگم که اين کار شما صحيح نبوده و بايد مثل سرويس دهنده هاي ديگه شما از قبل از طريق ايميل به کاربراتون اخطار ميدادين!

با سلام

حرف شما کاملا درست هست. ولی من توی همین تایپیک گفتم که اکانت ها غیرفعال از روی سرور پاک میشن. اگه اعلام نمیکردیم همه حرفهای دوستان درست بود ولی اعلام کردیم!

ولی مثل این که دوستان فکر کردن شوخی میکنیم!

بالا