• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هایپ

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آره هایپ مال خودشه...

نه اتفاقا تازه وارد شده. البته آشنایی داشته با سیستم ها.

برداشته!

--

حقیقت اینه که من براش همه کارهاشو کردم...
اسکریپت خریدم...دامین و هاست و ... SSL هم خودش گرفت و ... مانیتورینگ خودش پول داد...
الانم 4 میلیون و خورده ای گرفته.
یه تومن هم داده به من برم براش لپ تاپ بخرم...:blink:
منم میخوااااااااااااااااام! به منم یاد بدید :( : (((((((((((((((((((

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
به نظر من پولی که توی هایپ در میاد اصلا هم حروم و دزدی نیست !
هم یک سری قانون داره و هم توافقنامه که قبل از سرمایه گذاری توش شما باید اون ها رو بخونی ، حالا نمی خونی مشکل خودتونه !
چندین بار توش ذکر شده که:
You are investing at your own risk and you agree that a past performance is not an explicit guarantee for the same future performance
... خوب دیگه اینکه معلومه ...
پول درآوردن با آگاهی طرف مقابل به عدم برگشت پول ایرادی نداره که !!
و باز هم از قوانین هایپ :
Can I lose money?
There is a risk involved with investing in all high yield investment programs. However, there are a few simple ways that can help you to reduce the risk of losing more than you can afford to. First, align your investments with your financial goals, in other words, keep the money you may need for the short-term out of more aggressive investments, reserving those investment funds for the money you intend to raise over the long-term. It's very important for you to know that we are real traders and that we invest members' funds on major investments.

پس به نظر من بهتره واقع بین باشیم
اونایی که توی هایپ سرمایه گذاری می کنن میدونن که این برنامه دیر یا زود جمع میشه و دارن با قبول ریسک، پولشون رو توی اون سیستم وارد می کنن که ممکنه فردا نباشه ، شایدم تا چند سال بعد باشه و سود بده ...
اونی که توی هایپ سرمایه گذاری می کنه میخواد هرچه زودتر پولش بیشتر و چند برابر بشه واسه همین هم ریسکش رو می پذیره
من خودم با سرمایه گذاری توی هایپ و سرف هم سود کردم هم ضرر اما سودم اونقدری بوده که ضررم به چشم نیاد
یادمه پارسال توی یه سرف 1000 دلار گذاشتم بعد از 14 روز 1400 دلار برداشتم و دیگه اینوست نکردم که بعد از 4 روز اون برنامه تعطیل شد ، خوب من اگه طمع می کردم و دوباره پول می ذاشتم همش میشد ضرر ...
پس ....
با نگاهی به آینده ، درست مصرف کنیم !

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اهان من فکر کردم میگی توی هایپ پول گذاشته، برده :دی
/
کلا بنظر من (نظر شخصی) اینجور پول درآوردن کلاه برداری و دزدی بیش نیست حالا هرچقدر هم قبلش هشدار داده باشن... ;)

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
درسته که اون حاجی که میاد سرمایه گذاری میکنه، اون قرار داد رو امضا میکنه اما دو تا چیز هست اینجا:
1. 70-80% اونایی که اون قرارداد رو تیک میزنن اصلا نمیدونن اون چی هست.
2. اگر شما در صفحه ی اول هایپتون به وضوح بنویسید که پونزی هستید و با توجه به اینکه توی قرارداد هم نوشتید پولتون ممکنه بپره، راه نجاتی برای توجیه اینکار از لحاظ شرعی وجود داره.

پ.ن: بابا تورو خدا بیخیال شید این ره 500 سالرو یه شبه رفتن. ادم وجدان درد میگیره بدنها! خود دانید.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
کلا بنظر من (نظر شخصی) اینجور پول درآوردن کلاه برداری و دزدی بیش نیست حالا هرچقدر هم قبلش هشدار داده باشن...
الان خیلی ها دارن پول در میارن از ماله اینو اون بدون اینکه به طرف هم بگن ، هیچ اسمی هم روش نمیذارن و همه هم حلال می دونن این کار رو !
1. 70-80% اونایی که اون قرارداد رو تیک میزنن اصلا نمیدونن اون چی هست.
2. اگر شما در صفحه ی اول هایپتون به وضوح بنویسید که پونزی هستید و با توجه به اینکه توی قرارداد هم نوشتید پولتون ممکنه بپره، راه نجاتی برای توجیه اینکار از لحاظ شرعی وجود داره.
این اصلا توجیه پذیر نیست که نمی خونه !!!!
خوب بره بخونه ، مشکل ادمین هایپ که نیست ، مشکل خود طرف هست که تا یه درصد درشت می بینه پول تو چشاش برق میزنه و دیگه هیچ جارو نمی بینه!
اصلا هم لزومی نداره به صورت واضح و درشت توی صفحه اول نوشته بشه به دو دلیل :
1. هرچیزی و هر کاری قانون داره که به نام "قوانین و مقررات" به فارسی و به انگلیسی"Rules" در جاهای دیگه شهرت داره ، این قوانین و مقررات هیچ گاه و هیچ گاه حتی در معتبر ترین سیستم های دنیا هم خیلی تابلو جلوی چشم شما نیست و توی یک سری مثلا برگ جدا نوشته شده که باید (تاکید می کنم باید) شما اون رو بخونی و با قبول اونها کاری رو که می خوای انجام بدی ، خوب اگه شما این رو نمی خونی مشکل از جای دیگس !!
2. 99% افرادی که توی کار هایپ فعالیت دارن می دونن که هایپ ها و سرف ها از راه پونزی پول رو در جریان میندازن
پس ...
با نگاهی به آینده ، درست مصرف کنیم !!

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
این اصلا توجیه پذیر نیست که نمی خونه !!!!
خوب بره بخونه ، مشکل ادمین هایپ که نیست ، مشکل خود طرف هست که تا یه درصد درشت می بینه پول تو چشاش برق میزنه و دیگه هیچ جارو نمی بینه!

خوب تقصیر کار شما(ی نوعی !) هستی که درصدی میزنی که نمیتونی بدی. پس این شد اولین دروغ

اصلا هم لزومی نداره به صورت واضح و درشت توی صفحه اول نوشته بشه به دو دلیل :

ببخشید پس شما پی مینویسید؟ درامد ما از فارکس هست؟ درامد ما از سرمایه گذاری در املاک بدست می یاد؟ شما اگر میخواید یخورده این کار توجیه پذیر باشه باید حقیقت رو در صفحه ی اول بنویسید که همون هست که گفتم، یعنی پونزی بودن.اگر غیر از این بزنید هم باز هم دروغه دیگریست!

مهمتر ار همه شما که اعتقاد دارید تو اون قرار داد نوشته شده پولتون ممکنه بپره، باید اطلاعات صحیح هم بدید تا اون طرف بر اساس اون تصمیم گیری کنه و سرمایه گذاری کنه، اما صرف اینکه شما اطلاعات غلط بدی و بعد بگی من تو قرار داد گفتم فلان، این فقط یه کلاه شرعیه ;)

منم یکروزی میخواستم خودم رو توجیه کنم و دست به این کار کثیف بزنم، اما خداروشکر این کارو نکردم و خدا کمکم کرد که از راه دیگه ای که کاملا شرعی هم هست و ربطی به هایپو سورفو اینا نداره درامد دارم.
نگذاریم پول چشمامون ببنده و برامون تصمیم بگیره، بیاید خودمون چشمامونو بندیم که ما برا اون تصمیم بگیریم، وگرنه این پول خواهد بود که بر ما حکومت حواهد کرد ;)

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همه بخونن تجربه 3 سال من تو این کار
من خودم 3 سال تو کار هایپ و اتوسرف و پی تو کلیک و ... بودم مدیر یک سایت مانیتورینگ بودم که اون اواخر داشتم از تبلیغات سایت پول در می یوردم تا اینکه ایگولد بسته شد و ایرانو تحریم کرد.کلا تجربه خوبی بود برنامه نویسی تا حدی یاد گرفتم اشنایی با زدن سایت و کلا وقتی بحث های اینجوری شکل می گیره می دونم کل قضیه چیه و تا اخر عمرامم اینو فقط به عنوان یه تجربه بی ضرر البته نه از لحاظ مالی کلا بی ضرر مثل چیزای دیگه نیست ! تنها ضرری که دادم وقتم بود که این تجربه شاید یه روزی ارزش این وقتو بخره نه مثل فلانی تو فامیل که وضع مالی خفن دارن اومدن 20 میلیون تو سایت های هرمی و ... سرمایه دادن تو فامیل فقط مایه خنده شدن چون دارن پولشونو می بازن و مثل معتاد ها به هر دری می زنن تا عضو بگیرن.در گل به همه پیشنهاد می کنم لااقل 1 سال وقتتونو بزارین تو این کارا و زیاد سرمایه گزاری نکنید در حدی که بفمین ماهیت قضیه چیه.
سایتهایی هستن که واقعا به شما سود می دن ولی احتمال تحریم اون سایت و حتی دزدیدن سودتون از طرف مملکت بدین مثل معموله هایی که همشونو توقیف می کنن که پول زحمت مردم بوده که تو این سایت ها فعالیت کردن.در کل خیلی راه ها هست که می شه از اینترنت در امد داشت هایپ مثل قمار و تفریح بش نگاه کن.حال هم میده/البته هوش تو هم توش ماثره و مثل قمار همش ریسک نیست
زدن سای و گرفتن پول از تبلیغات کلیکی اون زمان بهترین روش درامد بود .ولی اگه سایتت فیلتر شد .اینم راه داره کلا دنیای بزرگیه.تاپیک های قدیمی پی تی مگه پاک شده کلا تاپیک های مربوط به 2-3 سال پیشو بخون

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خوب تقصیر کار شما(ی نوعی !) هستی که درصدی میزنی که نمیتونی بدی. پس این شد اولین دروغ
نه عزیزم دروغی درکار نیست !
اونی که درصد درشت میده زودتر میره و اونی که کم میده بیشتر میمونه ، پس کسی دروغ نگفته ،توی هیچ هایپی هم شما نمی بینی که نوشته باشه ما تا آخر عمرتون بهتون سود میدیم (مگر هایپ های درپیت که دیگه معلومه چی به چیه و روی بحث اونا نیستن)

بخشید پس شما پی مینویسید؟ درامد ما از فارکس هست؟ درامد ما از سرمایه گذاری در املاک بدست می یاد؟
همتر ار همه شما که اعتقاد دارید تو اون قرار داد نوشته شده پولتون ممکنه بپره، باید اطلاعات صحیح هم بدید تا اون طرف بر اساس اون تصمیم گیری کنه و سرمایه گذاری کنه، اما صرف اینکه شما اطلاعات غلط بدی و بعد بگی من تو قرار داد گفتم فلان، این فقط یه کلاه شرعیه
فکر نمی کنم توی دنیای تجارت الکترونیک نیازی باشه که طرف بگه من منبع درآمدم از کجاست !!
شما هم نمیای به طور دقیق بگی که داری توی اینترنت از چه راهی پول درمیاری ...
شما میگی پونزی هست ؟ خوب باشه ، ایرادش چیه ؟
این ماهیت و از خواص جداناپذیر هایت و سرف هست ...

همین الان برای خود من بیشتر از 10 بار پیش اومده که توی اینترنت ضرر کردم (کل کارها رو میگم نه فقط این کار) ...
کسانی بودن توی همین فروم که از خیلی ها به بهونه کردیت کارت ، پیپال و .... پول گرفتن و زدن به چاک (از خود من 90 دلار خوردن توی همین فروم!!)، هیچ کدوم هم اولش نگفتن که ممکن هست ما پولتون رو بخوریم ، منبع این پول ها هم معلوم نبوده !
بازم صد رحمت به هایپ که میگه ممکنه پول بپره !
اگه اسم اینکار کلاه برداریه و از نظر شما کار کثیفیه ، از نظر من حداقل با شرافت تر از دزدی هایی هست که داره هر روز توی بخش بازارچه این فروم و فروم های دیگه رخ میده و هیچ کسی هم نمیاد اینجوری در موردشون حرف بزنه ...
خیلی ها هستن دارن از ناواردی یک عده دیگه سو استفاده می کنن ... این شرافت هست به نظر شما ؟
در قبال انجام کاری که شاید 20 هزار تومان هم ارزش نداشته باشه 100 هزار تومان میگیرن .. من که شرافت و تمیزی توی این کار نمی بینم ، اما حداقل واسه من روشن هست که سرمایه گذاری توی هایپ ها واسه 90 درصد از افراد سرمایه گذار با اطلاع قبلی از قوانین و مقررات حاکم بر اینجور سرمایه گذاری یعنی High Yield Investment Program همراه با ریسک بالا هست ...
الان همین برنامه های هرمی که دارن خودشون رو سرویس می کنن که ما هرمی نیستیم و امثال اونا رو قبلا هم بارها دیده بودیم که مردم رو چجوری به خاک سیاه نشوندن ، اما کسی نمیاد بگه اینا پولشون شرعی نیست و واسه خودشون هم تشکیلات دارن!

نگذاریم پول چشمامون ببنده و برامون تصمیم بگیره، بیاید خودمون چشمامونو بندیم که ما برا اون تصمیم بگیریم، وگرنه این پول خواهد بود که بر ما حکومت حواهد کرد
والسلام دیگه هم بحث نمی کنم چون آدمی نمی بینم که بیاد منطقی جواب من رو بده و فقط داریم چیزهایی که بهمون گفتن رو طوطی وار میریزیم بیرون و سعی داریم بدون توجیه منطقی دیگران حرف هایی میزنیم که مثلا احساساتی باشه و بقیه تحت تاثیر قرار بگیرن

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
داداش اگه میخوای بزنی تو کار و تو این موندی که حلال یا حرامه 100 % حرومه
یا میخوای مطمئن شی توش پول هست یا نه که باید خراب این کار باشی الان تا پول در بیاری
سومن ریسک راه اندازی هایپ الان بیشتر از فارکس شده ولی شما میتونی 2000 3000 تا چند ماهه کار کنی
یه چیزی هم تهش در بیاری:)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
داداش اگه میخوای بزنی تو کار و تو این موندی که حلال یا حرامه 100 % حرومه
الان شما نقشتون چیه ؟
1. عالم
2. مجتهد
3. منتقد
4. دهنده فتوا
5. دانا