خوب تقصیر کار شما(ی نوعی !) هستی که درصدی میزنی که نمیتونی بدی. پس این شد اولین دروغ
نه عزیزم دروغی درکار نیست !
اونی که درصد درشت میده زودتر میره و اونی که کم میده بیشتر میمونه ، پس کسی دروغ نگفته ،توی هیچ هایپی هم شما نمی بینی که نوشته باشه ما تا آخر عمرتون بهتون سود میدیم (مگر هایپ های درپیت که دیگه معلومه چی به چیه و روی بحث اونا نیستن)
بخشید پس شما پی مینویسید؟ درامد ما از فارکس هست؟ درامد ما از سرمایه گذاری در املاک بدست می یاد؟
همتر ار همه شما که اعتقاد دارید تو اون قرار داد نوشته شده پولتون ممکنه بپره، باید اطلاعات صحیح هم بدید تا اون طرف بر اساس اون تصمیم گیری کنه و سرمایه گذاری کنه، اما صرف اینکه شما اطلاعات غلط بدی و بعد بگی من تو قرار داد گفتم فلان، این فقط یه کلاه شرعیه
فکر نمی کنم توی دنیای تجارت الکترونیک نیازی باشه که طرف بگه من منبع درآمدم از کجاست !!
شما هم نمیای به طور دقیق بگی که داری توی اینترنت از چه راهی پول درمیاری ...
شما میگی پونزی هست ؟ خوب باشه ، ایرادش چیه ؟
این ماهیت و از خواص جداناپذیر هایت و سرف هست ...
همین الان برای خود من بیشتر از 10 بار پیش اومده که توی اینترنت ضرر کردم (کل کارها رو میگم نه فقط این کار) ...
کسانی بودن توی همین فروم که از خیلی ها به بهونه کردیت کارت ، پیپال و .... پول گرفتن و زدن به چاک (از خود من 90 دلار خوردن توی همین فروم!!)، هیچ کدوم هم اولش نگفتن که ممکن هست ما پولتون رو بخوریم ، منبع این پول ها هم معلوم نبوده !
بازم صد رحمت به هایپ که میگه ممکنه پول بپره !
اگه اسم اینکار کلاه برداریه و از نظر شما کار کثیفیه ، از نظر من حداقل با شرافت تر از دزدی هایی هست که داره هر روز توی بخش بازارچه این فروم و فروم های دیگه رخ میده و هیچ کسی هم نمیاد اینجوری در موردشون حرف بزنه ...
خیلی ها هستن دارن از ناواردی یک عده دیگه سو استفاده می کنن ... این شرافت هست به نظر شما ؟
در قبال انجام کاری که شاید 20 هزار تومان هم ارزش نداشته باشه 100 هزار تومان میگیرن .. من که شرافت و تمیزی توی این کار نمی بینم ، اما حداقل واسه من روشن هست که سرمایه گذاری توی هایپ ها واسه 90 درصد از افراد سرمایه گذار با اطلاع قبلی از قوانین و مقررات حاکم بر اینجور سرمایه گذاری یعنی High Yield Investment Program همراه با ریسک بالا هست ...
الان همین برنامه های هرمی که دارن خودشون رو سرویس می کنن که ما هرمی نیستیم و امثال اونا رو قبلا هم بارها دیده بودیم که مردم رو چجوری به خاک سیاه نشوندن ، اما کسی نمیاد بگه اینا پولشون شرعی نیست و واسه خودشون هم تشکیلات دارن!
نگذاریم پول چشمامون ببنده و برامون تصمیم بگیره، بیاید خودمون چشمامونو بندیم که ما برا اون تصمیم بگیریم، وگرنه این پول خواهد بود که بر ما حکومت حواهد کرد
والسلام دیگه هم بحث نمی کنم چون آدمی نمی بینم که بیاد منطقی جواب من رو بده و فقط داریم چیزهایی که بهمون گفتن رو طوطی وار میریزیم بیرون و سعی داریم بدون توجیه منطقی دیگران حرف هایی میزنیم که مثلا احساساتی باشه و بقیه تحت تاثیر قرار بگیرن