شوما نويسنده هستيد؟امروز هم همینجوره ، یه مشکلی پیش اومده احساس می کنم
شوما نويسنده هستيد؟امروز هم همینجوره ، یه مشکلی پیش اومده احساس می کنم
شوما نويسنده هستيد؟
نه نويسنده سايت منظورم بودبنده بله کتاب های بنده رو نخوندید
بله فهمیدم ولیکن خیر نویسنده نیستمنه نويسنده سايت منظورم بود![]()
3.3 فقط برای همون سایت خودتون هست ، سایت جدید اضافه کنید با تعرفه جدید هست .همچنین اصلا سایت جدید تایید نمیشهیوزر "های کلیک" میفروشیم
هر آی پی 3.30 تومانقیمت اکانت 2 میلیون اودلار!:general607:
![]()
برا سایت های جدید(اگه تایید بشه)تعرفه چقدر هست؟3.3 فقط برای همون سایت خودتون هست ، سایت جدید اضافه کنید با تعرفه جدید هست .همچنین اصلا سایت جدید تایید نمیشه
الان هم که ظاهرا مدیر نیست و وضعیت های کلیک معلقه
25 ریالبرا سایت های جدید(اگه تایید بشه)تعرفه چقدر هست؟
میخوای بن کنی؟@!فکر می کنم از الان همه چیز درست شده. آمار روزهایی هم دوستان گفتند اضافه کردم. باز اگه مشکلی بود بهم بگید.
@alalalk71 مرسی از اطلاع رسانیت.
@barool بله خودم اسکریپت نوشتم.
@siavashx یه کم درگیر کارها بودم، تا آخر امشب میفرستم واست.
@ALIREZA567 چه یوزری دقیقا میگی؟
فکر می کنم از الان همه چیز درست شده. آمار روزهایی هم دوستان گفتند اضافه کردم. باز اگه مشکلی بود بهم بگید.
@alalalk71 مرسی از اطلاع رسانیت.
@barool بله خودم اسکریپت نوشتم.
@siavashx یه کم درگیر کارها بودم، تا آخر امشب میفرستم واست.
@ALIREZA567 چه یوزری دقیقا میگی؟
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 1364 Field 'apply_time' doesn't have a default value' in /srv/www/htdocs/hiclick/library/Zend/Db/Statement/Pdo.php:228 Stack trace: #0 /srv/www/htdocs/hiclick/library/Zend/Db/Statement/Pdo.php(228): PDOStatement->execute(Array) #1 /srv/www/htdocs/hiclick/library/Zend/Db/Statement.php(300): Zend_Db_Statement_Pdo->_execute(Array) #2 /srv/www/htdocs/hiclick/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array) #3 /srv/www/htdocs/hiclick/library/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `po...', Array) #4 /srv/www/htdocs/hiclick/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(575): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('INSERT INTO `po...', Array) #5 /srv/www/htdocs/hiclick/panel/pony.php(56): Zend_Db_Adapter_Abstract->insert('pony', Array) #6 {main} Next exception 'Zend_Db_Statement_Exception' with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 1364 Field 'apply_time' doesn't have a defa in /srv/www/htdocs/hiclick/library/Zend/Db/Statement/Pdo.php on line 234