به نقل از teboy65 :
ممنون از لطفتون من يك مدل ميخوام كه دوربين ديجيتال داشته باشه قابليت نصب سيم كارت هم و بقيه چيزهل رو من وارد نيستم مثلا درباره سي پي يو و رم و اين جور چيز هاش چيزي بلد نيستم در ضمن قيمت هم زير 650
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد.
سلام . وقتي ميگيد سيم كارت بخوره ، عملا اون سه تا مدل Asus رو كنار گذاشتيد . شركت هاي مختلفي هستند كه گوشي موبايل توليد مي كنند .
شركت هايي مثل HP (كه فعلا دو مدل گوشي داره) ، HTC ( كه شركتهايي مثل imate , qtek , Dopod , ... گوشي هاي توليدي اين شركت رو با نام هاي خودشون به بازار عرضه مي كنن) و شركتهاي مثل Everex , Eten , ..... . Asus و بعضي شركتها هم تك وتوك موبايل توليد كرده اند . اما 3 دستگاهي كه شما نوشتيد هيچ كدامشون از سري موبايل (يعني تلفن همراه) نيستند .
من سوال مي كنم شما جواب بديد . چون اگر نيازهاتون مشخص نشه ، علاوه بر اين كه خرج الكي كرده ايد ، از تمامي امكانات دستگاه هم نمي توانيد استفاده كنيد .
1- اندازه دستگاه براتون مهمه يا نه ؟ البته يه سري سوالات ديگه هم متناسب با اين سوال مطرح ميشه . مثلا سبكي دستگاه براتون مهمه يا نه ؟ يا بزرگي اندازه صفحه نمايش دستگاه براتون مهمه ؟
2 - رزولوشن دوربين چقدر باشه ؟
3 - با دستگاه قراره چيكار بكنيد ؟ اين سوال مسخره نيست ها ! يادمه يكي اومده بود داشت ويترين فروشگاهي رو نگاه مي كرد ، قيمت imate qtek 9090 رو پرسيد . اون زمان اين دستگاه تازه اومده بود . بهش گفتم كه برا چي مي خواهي اين دستگاه رو بخري ؟ دقيق يادم نيست چي گفت ولي يادمه كه كاملا منظورش اين بود كه براي خلق الله كلاس بذاره . قدرت PocketPC اگرچه شايد همانند ديگر موبايلها ، روي CPU قدرتمند ، RAM بالا ، LCD بزرگ و حتي دوربين خوب هست ، اما بزرگترين مزيتش داشتن سيستم عامله ويندوزه . و همين امر اين دستگاه رو بسيار Extensible كرده .
اگر شما به دنبال دستگاهي مي گرديد كه بتونيد آهنگ گوش كنيد ، موبايل هم باشه ، و از همه مهمتر دوربين خوبي داشته باشه ، چرا مي خواهيد يك PocketPC بخريد ؟ دوربين دستگاهي مثل SE K750 بسيار بهتر از دوربين اغلب PocketPC PE هست . كيفيت صداي بسيار خوبي هم داره . قيمتش هم خيلي كمتر از يك PocketPC PE هست . پس باز هم مي گم ببينيد خواسته هاتون چيه .
موفق باشيد .