• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هجوم ملت برای خرید ماشین

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
جدا ملت جالبی داریم
کل پیش فروشه 5 ماهه ایرانخودرو هم پر شده :D
جالبه جدا:eek:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
من موندم شماها چرا انقدر خود درگیر هسیتن؟
از اونطورف توی تاپیک "سرمایه گذاری و تحلیل بازار ارز" میگید بهترین راه برای حفظ ارزش سرمایه خرید ماشین و ملکه
از این طرف کسایی که میرن با خرید ماشین ارزش سرمایشون رو حفظ میکنن سرزنش میکنید!!

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
جدا ملت جالبی داریم
کل پیش فروشه 5 ماهه ایرانخودرو هم پر شده :D
جالبه جدا:eek:

آره دقیقااا ... ایتجاش بیشتر جالبتره ک شما ک مدعی هستین خودتون اونجا چیکار میکردید ؟!!!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
از اونطورف توی تاپیک "سرمایه گذاری و تحلیل بازار ارز" میگید بهترین راه برای حفظ ارزش سرمایه خرید ماشین و ملکه
از این طرف کسایی که میرن با خرید ماشین ارزش سرمایشون رو حفظ میکنن سرزنش میکنید!!

من همچین حرفی زدم ؟ :)

داود تازگیا داری باقلوا میشی

شدم

آره دقیقااا ... ایتجاش بیشتر جالبتره ک شما ک مدعی هستین خودتون اونجا چیکار میکردید ؟!!!

بابت خبر ها رفته بودم سایت رو چک کنم
فعلا پول ندارم
اون موقع هم پول داشتم برای اینکه مثلا همراهی کرده باشم نخریدم :D
تاپیکش هست :D

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole

با خرید ماشین ارزش سرمایه حفظ کنن؟

هر کی امروز همچین حرفی بزنه یه ابله بیش نیست.

دولت و کارخونه ها به تمامی سرمایه گذاران و مردمی که پولشونو در اختیار اینا گذاشته بودن با سود ناچیز که چرخ کارخونه ـشون بچرخه و مردمم یه سودی بکنن، خیانت کرده و برای هر ریال تفاوت قیمت کارخونه و بازار آزاد، کیسه دوختن و اونم میخوان برای خودشون.

مردم بدبخت به یه مشت دزد دولتی اعتماد کرده و پولشونو با سود 9 و 15 درصد گذاشتن در اختیار کارخونه ها که مثلاً 5 ماه دیگه ماشینو بگیرن چند میلیون سود کنن...

از اونور دولت با موافقت با آزادسازی قیمت خودرو، قیمت همه ماشینا رو آزاد گذاشت از این به بعد کارخونه ها بر اساس قیمت بازار و دلار تعیین کرده و فقط 5 درصد زیر قیمت بازار بدن! یعنی فقط 5 درصد سود برای مردم بدبختی که توی این کارخونه ها سرمایه ـشونو گذاشتن، باقی گذاشتن.

بازارم دست خود کارخونه هاس و موقع عرضه ماشینا که میشه، برای بالا بردن قیمت، با دسیسه عواملشون توی بازار و توقف عرضه برای یه مدت، یهو قیمت رو 10 میلیون میبرن بالا که مشتریا رو دم آخر به شدت بچاپن!

حالائم که کیسه جدید دولت برای همون 5 درصد تفاوت بازار دوخته :

کارخونه به قیمت بازار بده، اون 5 درصدو یه بخشیشو بده به دولت؛ همه دارن میخورن چرا دولت نخوره؟ :confused:

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
با خرید ماشین ارزش سرمایه حفظ کنن؟

هر کی امروز همچین حرفی بزنه یه ابله بیش نیست.

دولت و کارخونه ها به تمامی سرمایه گذاران و مردمی که پولشونو در اختیار اینا گذاشته بودن با سود ناچیز که چرخ کارخونه ـشون بچرخه و مردمم یه سودی بکنن، خیانت کرده و برای هر ریال تفاوت قیمت کارخونه و بازار آزاد، کیسه دوختن و اونم میخوان برای خودشون.

مردم بدبخت به یه مشت دزد دولتی اعتماد کرده و پولشونو با سود 9 و 15 درصد گذاشتن در اختیار کارخونه ها که مثلاً 5 ماه دیگه ماشینو بگیرن چند میلیون سود کنن...

از اونور دولت با موافقت با آزادسازی قیمت خودرو، قیمت همه ماشینا رو آزاد گذاشت از این به بعد کارخونه ها بر اساس قیمت بازار و دلار تعیین کرده و فقط 5 درصد زیر قیمت بازار بدن! یعنی فقط 5 درصد سود برای مردم بدبختی که توی این کارخونه ها سرمایه ـشونو گذاشتن، باقی گذاشتن.

بازارم دست خود کارخونه هاس و موقع عرضه ماشینا که میشه، برای بالا بردن قیمت، با دسیسه عواملشون توی بازار و توقف عرضه برای یه مدت، یهو قیمت رو 10 میلیون میبرن بالا که مشتریا رو دم آخر به شدت بچاپن!

حالائم که کیسه جدید دولت برای همون 5 درصد تفاوت بازار دوخته :

کارخونه به قیمت بازار بده، اون 5 درصدو یه بخشیشو بده به دولت؛ همه دارن میخورن چرا دولت نخوره؟ :confused:

آقا مگه قانونش این نیست که وقتی مثلا ۵ ماه پیش ماشین ثبت نام کنی به همون قیمت ۵ ماه پیش بدن؟برای اونایی که قبلا ثبت نام کردن که قیمت های جدید
اثری نداره؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
مثود آخر مگان خریدی ؟

2 تا ثبت نام کردم. با این رفتار و وضعیتی که دولت و کارخونه ها به وجود آوردن، میخواستم انصراف بدم ولی دیدم 2 ماه طول میکشه پولو پس بدن.

گذاشتم بمونه آخر بگیرم بفروشم گور بابای ضرر... **** تو همه ـشون...

مگان 30 تومنی شده 85 تومن؛ یه ال لگنم دارم تو نوبت که اونم ری دن شده 36 تومن...

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
هرچی میکشیم از این ملت جوگیر میکشیم!

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من دیروز جایی باید میرفتم تو خیابون بستن راهپیمایی افتادیم و چه دهنی از ما صاف شد تا از کوچه پس کوچه راهی پیدا شد بعد هم کلی بد و بیراه.
ولی بعد از مدتی گفتم قرار بر دموکراسی و احترام به اکثریت باشه وقتی همه جامعه تو راهپیمایی بودن با هر وضع و تیپی من این وسط جوش چیو میزنم؟! یا کسای دیگه . مملکت برای ایناس.
تو خرید ماشین هم هی بگین که ملت جوگیر خرن گاون و یا نفهمن . . . آقا مال خودشونه شما چی میگید این وسط؟ اعصاب بقیه رو بهم میریزید؟

بالا