• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هجوم ملت برای خرید ماشین

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
vasy9ezu.jpg

بععععععععععع بع

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
پس از کاهش قیمت به قول خودشون ایا کسی اطلاعی از هجوم برای خرید داره ؟

saman008

Registered User
لایک‌ها
26
پس از کاهش قیمت به قول خودشون ایا کسی اطلاعی از هجوم برای خرید داره ؟
کدوم کاهش قیمت؟امیدوار بودیم ورشکست شن تا یه کم بخندیم ولی انگار بازم ملت حماسه ساز لیست های پیش فروش رو پر کردن !!:eh:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
گرانتر هم شده

1- ماشین یورو 4 نیست ، این 1 تومان روش
2- ایربگ 2 تا باید داشته باشه ، اینم 1 تومان
شیرین 2 تومان می یاد روش تا تابستان

هیچ آپشنی نداره ، فردا دیدی در هم جزو آپشن حساب شد شاخ در نیارید :D

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
با این ارزش بالای ریال ، ارزون تر از این نمیشه

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
اوني كه ماشين ميخواد برا مصرف شخصي
قطعا الان بخره به نفعشه....

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
گرانتر هم شده

1- ماشین یورو 4 نیست ، این 1 تومان روش
2- ایربگ 2 تا باید داشته باشه ، اینم 1 تومان
شیرین 2 تومان می یاد روش تا تابستان

هیچ آپشنی نداره ، فردا دیدی در هم جزو آپشن حساب شد شاخ در نیارید :D

دادا موتور شو آپشن حساب نکن دروپنجره وترمزو... طوری نیست:lol:

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
خدایی جوونیمون تلف شد تو این مملکت .

دو ساله قسطی پراید خریدم - چون مجبور به خرید بودم - هنوز قسطاش تموم نشده . ماشین لگن خدایی لگن بهتر از پرایده . هر روز با جونم بازی می کنم سوارش می شم .

تو خیابون های ایران نگاه کنی 90 درصد ماشین ها مثل هم هستند - پرابد ، پژوه ، سمند - این یعنی فقر و اقتصاد خراب و مریض یک مملکت. چرا نباید شکل شمایل ماشین ها عوض شن مثل کارخونه های ماشین سازی کشور های دیگه ؟ دیگه شده عقده برامون به یه ماشین خارجی دست بزنیم .

//

از اون طرف دزدی هم زیاد تر شده .. همسایمون یه گوسفند خریده بود ، واسه قربونی ، کمتر از 1 روز تو حیاط خونشون دزدیدن .. در حالیکه تو 2 سال پیش گوسفند رو 24 ساعته تو خیابون میراشتی هم کسی نمی برد .

===
واقعا برای خودم و تمام جوون ها متاسفم که مجبوریم این چنین زندگی کنیم .. همه عقده ای ، جوون ها بیکار ، افزایش دزدی ، فحشا ، نه شادی ای ، نه سفری ، ... چی بگم دیگه . دلم خون شده .
داره 30 سالم میشه نمی تونم حتی به ازدواج فکر کنم..
خدایا جهنم کجاست دیگه .... کمی هم به این ملت نگاه کن.. آخه مگه چیمون از کسایی که تو اروپاه یا امریکا ، کانادا ، کره ، ژاپن و ... زندگی می کنند کمتره .اگه بهشتی هم باشه مال هموناست.

ببخشید دلمون پر بود..1 ساله ماردم رو می خوام با هواپیما ببرم مشهد نمی تونم .. حقوق 2 ماهم باید بزارم که کل زندگیم می لنگه.. فقط 10 درصد ایرانی دارن از این قضایا سود می برن ..

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326

دو ساله قسطی پراید خریدم - چون مجبور به خرید بودم - هنوز قسطاش تموم نشده . ماشین لگن خدایی لگن بهتر از پرایده . هر روز با جونم بازی می کنم سوارش می شم .

تو خیابون های ایران نگاه کنی 90 درصد ماشین ها مثل هم هستند - پرابد ، پژوه ، سمند - این یعنی فقر و اقتصاد خراب و مریض یک مملکت. چرا نباید شکل شمایل ماشین ها عوض شن مثل کارخونه های ماشین سازی کشور های دیگه ؟ دیگه شده عقده برامون به یه ماشین خارجی دست بزنیم .

//

از اون طرف دزدی هم زیاد تر شده .. همسایمون یه گوسفند خریده بود ، واسه قربونی ، کمتر از 1 روز تو حیاط خونشون دزدیدن .. در حالیکه تو 2 سال پیش گوسفند رو 24 ساعته تو خیابون میراشتی هم کسی نمی برد .

===
واقعا برای خودم و تمام جوون ها متاسفم که مجبوریم این چنین زندگی کنیم .. همه عقده ای ، جوون ها بیکار ، افزایش دزدی ، فحشا ، نه شادی ای ، نه سفری ، ... چی بگم دیگه . دلم خون شده .
خدایا جهنم کجاست دیگه .... کمی هم به این ملت نگاه کن.. آخه مگه چیمون از کسایی که تو اروپاه یا امریکا ، کانادا ، کره ، ژاپن و ... زندگی می کنند کمتره .اگه بهشتی هم باشه مال هموناست.

ببخشید دلمون پر بود..1 ساله ماردم رو می خوام با هواپیما ببرم مشهد نمی تونم .. حقوق 2 ماهم باید بزارم که کل زندگیم می لنگه.. فقط 10 درصد ایرانی دارن از این قضایا سود می برن ..
افسرده بودم افسرده ام کردی :(

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57

//

===

اخ اخ اخ تحت تاثیر قرار گرفت.
2.3 سال دیگه به این وضعمون غبطه میخوریم.

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
اخ اخ اخ تحت تاثیر قرار گرفت.
2.3 سال دیگه به این وضعمون غبطه میخوریم.

افسرده بودم افسرده ام کردی :(

واقعیت محضه .

------------------

اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به طور رسمی توسط وزارت کشور اعلام شد.

همچنین صلاحیت اکبر هاشمی رفسنجانی و اسفندیار رحیم مشایی برای انتخابات ریاست جمهوری 92 تایید نشد.

به گزارش عصر ایران ، براساس بیانیه وزارت کشور، اسامی 8 کاندیدای نهایی تایید صلاحیت شده برای انتخابات ریاست جمهوری اینده به این شرح است:

1- سعید جلیلی فرزند محمدحسن

2- غلامعلی حدادعادل فرزند رضا

3- محسن رضایی فرزند نجف

4- حسن روحانی فرزند اسدالله

5- محمدرضا عارف فرزند میرزا احمد

6- سیدمحمد غرضی فرزند سیدرضا

7- محمدباقر قالیباف فرزند حسین

8- علی‌اکبر ولایتی فرزند علی‌اصغر

جالبه کسی که 8 سال رئیس جمهور بوده و رئیس فعلی مجمع تشخیص مصلحت **** برای ریاست جمهوری صلاحیت نداره ..یعنی به 8 سال ریاست جموهری و ریئس بودن کنونی در مجمع تشخیص مصلخت **** ایشون هم باید شک کرد

بالا