• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هجوم ملت برای خرید ماشین

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان الان وضعیت ماشین چه جوری هاست؟ من کارکردش رو میخواستم !الان خریدوفروش میشه؟؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

برنج کامفیروزی پریزوز خریدیم 4400 حالا امروز شده 5250

خداوکیل اینا ربطی به دلار اصن ؟

دست خودشونه وجدانی . این برنجا که تازه هندی بود میخواستن توزیع کنند کو ؟

آقا اونو ولش کن تخمه افتابگردون و بگو آخه چه ربطی به دلار داشت که از ۶ تومن بهترینش شد ۱۵ تومن اشغالترینش؟! :blink:

یه زمانی‌ ۳ کیلو تخمه می‌گرفتم ضیافتی به پا بود الان یه ساله تخمه آفتاب نخوردم! :hmm:

لعنت

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آقا اونو ولش کن تخمه افتابگردون و بگو آخه چه ربطی به دلار داشت که از ۶ تومن بهترینش شد ۱۵ تومن اشغالترینش؟! :blink:

یه زمانی‌ ۳ کیلو تخمه می‌گرفتم ضیافتی به پا بود الان یه ساله تخمه آفتاب نخوردم! :hmm:

لعنت

داداش مملکت گه مال نشنیدی ؟ اون اسمش ایران هست
منم تخمه گران شد دیگه نخریدم
آدامس هم دیگه نمی خرم
خیلی چیزها رو حذف کردم

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
زندگی تو ایران اسلامی مزیت های زیادی داره.
مثلا هروقت حوصله م سر میره میام توی کوچه و خیابون گوسفندها و الاغهایی که در حال چرا هستن تماشا می کنم.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
داداش مملکت گه مال نشنیدی ؟ اون اسمش ایران هست
منم تخمه گران شد دیگه نخریدم
آدامس هم دیگه نمی خرم
خیلی چیزها رو حذف کردم

گفتی‌ آدامس آخرین باری که خریدم اصلا یادم نیس!

آقا این مام نیوآ بود ۳ تومن شد ۵ ،۷،۸،الان فک میکنی‌ چنده؟! ۱۲۵۰۰!! :eek:

روی آوردیم به مامِ ایرانی‌ ساویز ۳۳۰۰!

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
فکر نکنم بعد انتخابات دیگه چیزی تو ایران پیدا بشه که مردم توان خریدشو داشته باشن

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
گفتی‌ آدامس آخرین باری که خریدم اصلا یادم نیس!

آقا این مام نیوآ بود ۳ تومن شد ۵ ،۷،۸،الان فک میکنی‌ چنده؟! ۱۲۵۰۰!! :eek:

روی آوردیم به مامِ ایرانی‌ ساویز ۳۳۰۰!

زاج بگیر ، بهتر هست
طبیعی هم هست
برو عطاری بگیر
مفته

masoudbrg

Registered User
لایک‌ها
7
خود کرده را تدبیر نیست لین تاپیکا فقط رو اعصاب را میره

adin111

Registered User
لایک‌ها
109
بابا چیکار کنیم دلمون میخواد یه ماشین داشته باشیم کارامونو باهاش کنیم یه مسافرتی چیزی... ایرانیا یدونه مشغولیتشون ماشین اونم اینجوری گرون شده!!

saman008

Registered User
لایک‌ها
26
زندگی تو ایران اسلامی مزیت های زیادی داره.
مثلا هروقت حوصله م سر میره میام توی کوچه و خیابون گوسفندها و الاغهایی که در حال چرا هستن تماشا می کنم.
حالا شما که همه رو گوسفند می دونی خودت رو هم حساب می کنی یا نه؟اگر حساب نمی کنی بگو تا حالا چی کار کردی مثلا؟

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
حالا شما که همه رو گوسفند می دونی خودت رو هم حساب می کنی یا نه؟اگر حساب نمی کنی بگو تا حالا چی کار کردی مثلا؟

خیلی راحت هر چیزی که ملت هجوم می برن من با اینکه نیاز داشته باشم یا نمی رم دنبالش یا اجازه می دم اوضاع مناسب تر شه بعد میرم.
2سال پیش می تونستم با پولم پراید بخرم ولی زیر بار زور نرفتم . اتوبوس واحد و دوچرخه رو واسه همین کار ساختن.
وقتی از خیابون رد می شم می بینم ملت واسه یه نذری توی سروکله ی هم می زنن یه چیزی بارشون می کنم و رد می شم :D
حوصله ی تایپ ندارم اینا رو توی خواب و بیداری نوشتم خواستی صبح یه صد مورد از کارهای مثبتی که انجام می دم ولی اکثر مردم نه, برات پخ کنم :cool:

پ.ن واقعا می بخشید که به این حیوون دوست داشتنی و مفید توهین کردم

saman008

Registered User
لایک‌ها
26
خیلی راحت هر چیزی که ملت هجوم می برن من با اینکه نیاز داشته باشم یا نمی رم دنبالش یا اجازه می دم اوضاع مناسب تر شه بعد میرم.
2سال پیش می تونستم با پولم پراید بخرم ولی زیر بار زور نرفتم . اتوبوس واحد و دوچرخه رو واسه همین کار ساختن.
وقتی از خیابون رد می شم می بینم ملت واسه یه نذری توی سروکله ی هم می زنن یه چیزی بارشون می کنم و رد می شم :D
حوصله ی تایپ ندارم اینا رو توی خواب و بیداری نوشتم خواستی صبح یه صد مورد از کارهای مثبتی که انجام می دم ولی اکثر مردم نه, برات پخ کنم :cool:

پ.ن واقعا می بخشید که به این حیوون دوست داشتنی و مفید توهین کردم
داداش خبر نداری اونهایی که توی ارزونی خریدن رو با این که من و شما مسخرشون می کنیم .ولی اتفاقا این افراد خیلی هم زرنگ تشریف دارن .ماییم که ساده لوحیم.
اگه میشه یک مورد از مواردی رو که جنابتان صبر کردید تا اوضاع مساعد بشه بعد بخرید رو بگید تا ما هم بفهمیم دچار چه خسران عظیمی شدیم
حالا شما 2 سال پیشنخریدید الان باید 2 برابر پول بدید .در حالی که در امدتون تقریبا ثابت مونده باشه
من وقتی می بینم ملت برای نذری صف کشیدن فقط رد میشم .همین .بقیش به من ربطی نداره
پ.ن خواهش می کنم شما هم که از خودمون بودی .

Last edited:

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
داداش خبر نداری اونهایی که توی ارزونی خریدن رو با این که من و شما مسخرشون می کنیم .ولی اتفاقا این افراد خیلی هم زرنگ تشریف دارن .ماییم که ساده لوحیم.
اگه میشه یک مورد از مواردی رو که جنابتان صبر کردید تا اوضاع مساعد بشه بعد بخرید رو بگید تا ما هم بفهمیم دچار چه خسران عظیمی شدیم
حالا شما 2 سال پیشنخریدید الان باید 2 برابر پول بدید .در حالی که در امدتون تقریبا ثابت مونده باشه

چند سال پیش شایع شد أب شهر آلوده شده و مردم هجوم بردن به أب معدنی ها! هر کسی اندازه یک سالش خرید! سوپری ها یهو نامردا قیمت و تا ۳ برابر
بردن بالا! یهو أب معدنی کمیاب شد!
دقیقا شبیه همین اتفاق تو یه کشور اروپایی افتاد! مردم از مقدار معمولی که خرید میکردن کمتر خریدن تا به همه برسه!!
اینه فرق گوسفند و ادم! اولین قدم قبول واقعیت هست!باید قبول کنیم کارمون مشکل داره و به حساب زرنگی نذاریم تا بعد فکر اصلاحش بوفتیم!
تا ادم هایی مثل تو این کار هارو زرنگی میدونن این مملکت درست بشو نیست!من که خوشبختانه کارا اقامتم چند ماه دیگه درست میشه از این خرابشده میرم!

saman008

Registered User
لایک‌ها
26
چند سال پیش شایع شد أب شهر آلوده شده و مردم هجوم بردن به أب معدنی ها! هر کسی اندازه یک سالش خرید! سوپری ها یهو نامردا قیمت و تا ۳ برابر
بردن بالا! یهو أب معدنی کمیاب شد!
دقیقا شبیه همین اتفاق تو یه کشور اروپایی افتاد! مردم از مقدار معمولی که خرید میکردن کمتر خریدن تا به همه برسه!!
اینه فرق گوسفند و ادم! اولین قدم قبول واقعیت هست!باید قبول کنیم کارمون مشکل داره و به حساب زرنگی نذاریم تا بعد فکر اصلاحش بوفتیم!
تا ادم هایی مثل تو این کار هارو زرنگی میدونن این مملکت درست بشو نیست!من که خوشبختانه کارا اقامتم چند ماه دیگه درست میشه از این خرابشده میرم!
مردم بدوی در چنین مواردی دست به خشونت می زنن درست مثل مردم مصر
مردم با فر هنگ نمی خرن تا ارزون بشه .مثل مردم عربستان
و مردم احساساتی برای خرید هجوم می برن .مثل مردم ایران
شما حرفتون درسته ولی مشکل اینه که اینجا همه چیز با هم گرون و کمیاب می شه. یه روز روغن نیست ، یه روز مرغ ، یه روز برنج ، تا فردا چه شود خدا داند!!

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

شاید بعضی ها بگن زرنگی بوده.
وقتی مملکت خر تر خر میشه خیلی جاهای دیگه هم می شه از این نوع به اصطلاح زرنگی رو انجام داد.
ولی آخرش دودش به چشم همه میره
شاید نفهمن اون آرامش روانی جامعه وقتی به هم بخوره روی زندگی و آرامش فردی تک تک افراد جامعه اثر می ذاره.
این ملت خیلی مواهب رو توی این دوره از دست داده ولی خودش بی خبره.
پ.ن عمرن :D

saman008

Registered User
لایک‌ها
26
شاید بعضی ها بگن زرنگی بوده.
وقتی مملکت خر تر خر میشه خیلی جاهای دیگه هم می شه از این نوع به اصطلاح زرنگی رو انجام داد.
ولی آخرش دودش به چشم همه میره
شاید نفهمن اون آرامش روانی جامعه وقتی به هم بخوره روی زندگی و آرامش فردی تک تک افراد جامعه اثر می ذاره.
این ملت خیلی مواهب رو توی این دوره از دست داده ولی خودش بی خبره.
پ.ن عمرن :D
تایید می شه
پ.ن: چرا هستی

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
مردم بدوی در چنین مواردی دست به خشونت می زنن درست مثل مردم مصر
مردم با فر هنگ نمی خرن تا ارزون بشه .مثل مردم عربستان
و مردم احساساتی برای خرید هجوم می برن .مثل مردم ایران
شما حرفتون درسته ولی مشکل اینه که اینجا همه چیز با هم گرون و کمیاب می شه. یه روز روغن نیست ، یه روز مرغ ، یه روز برنج ، تا فردا چه شود خدا داند!!

به هر حال همه تو یک قایقیم که متاسفانه داره غرق میشه! دودشم تو چشم هممون میره حتی من که باید کشورم و به خاطرش ترک کنم!

بالا