• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هجوم ملت برای خرید ماشین

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
ننگم تو خيابون كه ميرم به مردم نگاه كنم ... تو خيابون يه مشت حيوو ن كثثيف ميبينم .

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
پس چرا کار برادر مسلمونمون بشار اسد تموم نمیشه؟60هزارتا تروریستو تاحالا سقط کرده :D
ظلم ازین بیشتر؟
به این قشنگی داره حکومت میکنه که:D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

تقصير اين مردم سوريه ست بس که تعدادشون زياده.
تموم نمي شن:cool:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
ننگم تو خيابون كه ميرم به مردم نگاه كنم ... تو خيابون يه مشت حيوو ن كثثيف ميبينم .

این ملت یه روز بخوان حرکتی بکنن برای شکم ــِشون خواهد بود . اون روز هست که داوطلبانه عضو بسیج یا نیروی انتطامی میشم و نسل بشر این مدلی رو منقرض میکنم :evil2:

تقصير اين مردم سوريه ست بس که تعدادشون زياده.
تموم نمي شن:cool:

به زودی رکورد می زنیم تموم میشن :D

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
مرسی مرسی الان تو پوست خودم نمیگنجم!

پوستتو ارتقا بده به ورژن 2 . جا میشی .

یادم رفت بپرسم : عاغا که نماینده خود خداست . مطمئنی نماینده امام علی شوما نیستی ؟ تعارف نکن

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
پوستتو ارتقا بده به ورژن 2 . جا میشی .

یادم رفت بپرسم : عاغا که نماینده خود خداست . مطمئنی نماینده امام علی شوما نیستی ؟ تعارف نکن
لینک دانلودشو بدید لطفا
پس از خود عاغا بپرسید من بی تقصیرم

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
حرفتون درسته.
حالا مثلا قبل از اين تحفه بياد خيلي مملکت خوبي داشتيم.
درسته وضع يه کم بهتر بود ولي اون موقع هم مردم کژدار و مريض زندگي مي کردن ولي الان مرده ي متحرک هستن:cool:
مثلا دلار 1000 تومن بود خيلي پولمون ارزش داشت؟ .واسه مملکتي که پر از ثروتهاي خداداديه ارزش پول مليش بايد يک ده هزارم آمريکا باشه؟چرا نبايد برابر يا حتي بالاتر از دلار باشه؟
مثلا اون موقع يه کارگر راحت مي تونست يه لگنِ پرايد بخره؟
کار از ريشه عيب داره
مردم مرده متحرک هستن؟!
شما یه سر برو نمایندگی های فروش خوردو، بنگاه های املاک، نه اصلا همین سوپر مارکت ها و فروشگاه هایی مثل شهروند یا هایپراستار ببین چه خبره؟
ملت از این وضعیت اقتصادی سودهایی کردن که هیچ جای دنیا نمی تونستن. فکر کردی چقدر آدم تو این مملکت هست که میتونه بره خارج از کشور زندگی کنه؟
چرا نمیرن؟ واسه اینکه هیچ جایی نمی تونن مثل اینجا پول مفت به جیب بزنن.
چه تعدادی از مردم کارمند و کارگرند؟ تازه از همین تعداد هم بیشتر از نصفشون به شغل های کاذب و دلالی مشغولن.
قیمت مسکن از پارسال تا الان دو برابر شده، خودرو بیشتر از دو برابر! تا خریدار نباشه قیمت ها بالا میره؟ برای سکه پیش فروش به قیمت یک میلیون تومن سر و دست میشکنیم! انگار یادمون رفته همین سه سال پیش 250 هزار تومن بود؟
ریشه ای که شما میگی همین مردمند. مردمی که واسه چهار تا حرف مفت و اراجیف مثل گله گوسفند دنبال طرف راه میفتن و زنده باد و مرده باد میگن.
مسئولین این مملکت همه ایرانی اند و پدر و مادرشون هم ایرانی بوده همین جا بزرگ شدن و تربیت شدن.
قیمت خودرو برای چی گرون شد؟ "قیمت حاشیه بازار" که بر اساس اون قیمت گذاری کردن رو کی تعیین کرد؟؟ 206 رو کی به قیمت 40 میلیون خرید؟ کی برای مرغ 7000 تومنی صف کیلومتری میکشید و یقه جر میداد؟
حالا میخوایم بگیم ما ملت اصلا مقصر نیستیم و همش آقایون و مسئولین رو مقصر بدونیم!!

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
درسته وضع يه کم بهتر بود ولي اون موقع هم مردم کژدار و مريض زندگي مي کردن ولي الان مرده ي متحرک هستن

کژدار و مریز درسته .
مریز = نریز

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من هم دقیقا همین حال رو دارم. انگار دارم با حیوانات زندگی می کنم. یه مشت خوک که تو طویله دونی از سر و کول هم بالا میرن. از چند روز گذشته واقعا این حسم تشدید شده. حالم دیگه از این ملت بهم میخوره.
مردم فقط بلدن غر بزنن ولی تو گزارش های "حسینی بای" خوب نمایش اجرا میکنن و بابت حماقت ها و دلقک بازی های خودشون کیف می کنن و میخندن. واقعا نمیدونم بعد از گرفتن این گزارش ها بهشون پولی چیزی هم میدن یا دوربین هیپنوتیزمشون میکنه؟ بابا مگه اینا همین مردمی نیستن که همش دارن بد و بیراه میگن؟ خوب بی شرف یا اونوری باش یا اینوری.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
من هم دقیقا همین حال رو دارم. انگار دارم با حیوانات زندگی می کنم. یه مشت خوک که تو طویله دونی از سر و کول هم بالا میرن. از چند روز گذشته واقعا این حسم تشدید شده. حالم دیگه از این ملت بهم میخوره.
مردم فقط بلدن غر بزنن ولی تو گزارش های "حسینی بای" خوب نمایش اجرا میکنن و بابت حماقت ها و دلقک بازی های خودشون کیف می کنن و میخندن. واقعا نمیدونم بعد از گرفتن این گزارش ها بهشون پولی چیزی هم میدن یا دوربین هیپنوتیزمشون میکنه؟ بابا مگه اینا همین مردمی نیستن که همش دارن بد و بیراه میگن؟ خوب بی شرف یا اونوری باش یا اینوری.

به خدا ما شرف نداریم ! یکم غیرت نداریم ! همش تو فاز اینیم که ما تمدن داشتیم چنین بودیم چنان بودیم
آفرین به شرف مردم سوریه که این همه مدت دست از هدفشون نکشیدن ، ببین عرب ملخ خور خودش رو چجوری کشید بالا و ما با این همه تمدن الان نادان هایی بیش نیستیم که فقط به فکر اینیم که هم وطن مون رو زیر پامون له کنیم واسه اینکه 2 زار بیشتر پول در بیاریم

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
به خدا ما شرف نداریم ! یکم غیرت نداریم ! همش تو فاز اینیم که ما تمدن داشتیم چنین بودیم چنان بودیم
آفرین به شرف مردم سوریه که این همه مدت دست از هدفشون نکشیدن ، ببین عرب ملخ خور خودش رو چجوری کشید بالا و ما با این همه تمدن الان نادان هایی بیش نیستیم که فقط به فکر اینیم که هم وطن مون رو زیر پامون له کنیم واسه اینکه 2 زار بیشتر پول در بیاریم

رحمت به اون شیری که خوردی!
واقعا خوب گفتی
عربایی که اینا هی میگن فلان شدن و .... الان کمتر از گالاردو سوار نمیشن حالا من تو کفم که باهزار غرض و طلب بتونم یه پراید بخرم!
که مطمئنم همونم عمرا نمیتونم بخرم
مشکل مااینه که یه قشر کوته فکر و بی مغز داریم تو کشور که فکر نمیکننی بودن و چی شدن
اونایی که به نون شبشون موندن ولی بازم زر میزنن که حمایت از کار و سرمایه ایرانی!
اون احمقایی که دارن میمیرن ولی میگن تحریما اثر نداره!
مردم دارن فلج میشن ولی باز جوک میگن و میخندن به ریش هم
آخه تا کی؟!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
رحمت به اون شیری که خوردی!
واقعا خوب گفتی
عربایی که اینا هی میگن فلان شدن و .... الان کمتر از گالاردو سوار نمیشن حالا من تو کفم که باهزار غرض و طلب بتونم یه پراید بخرم!
که مطمئنم همونم عمرا نمیتونم بخرم
مشکل مااینه که یه قشر کوته فکر و بی مغز داریم تو کشور که فکر نمیکننی بودن و چی شدن
اونایی که به نون شبشون موندن ولی بازم زر میزنن که حمایت از کار و سرمایه ایرانی!
اون احمقایی که دارن میمیرن ولی میگن تحریما اثر نداره!
مردم دارن فلج میشن ولی باز جوک میگن و میخندن به ریش هم
آخه تا کی؟!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

دقیقا
چند وقت پیش ها دوستم تعریف میکرد رفته بوده نون فانتزی نون بخره میگفت 2 تاپسر جون که کارگر بودن داشتن با هم بحث میکردن که با این پول بهمون یه نصف نون میدن یا نه
دوستم گوش وا میسه ببینه اینا دقیقا دارن چی میگن خلاصه میفهمه اینا 500 تومن دارن ، میخوان نون بخرن روشونم نمیشه برن تو :( این دوست من میره تو نون وایی براشون 10 نون میگیره
با یک کیلو کیک یزدی و میاد بیرون میده به این دوتا جوون ، واسه اینکه غرورشون هم نشکنه میگه این نذریِ ، میگفت شادی توی چشماشون حلقه میزد !
توی اون جمعی که داشت تعریف میکرد یکی از دوستان برگشت گفت به ما چه ؟؟! میخواستن کارگر نشن ! مردم ما همچین آدم هایی هستن ! فکر نمیکنن که 100 تومن گرونی نون ممکنه باعث بشه خیلی ها
همون رو هم نداشته باشن برای خوردن !
یارو حاضر نیست 4 روز شیر نخره که قیمت ارزون شه بعد ما به فکر اینیم که ملت ماشین نخرن که قیمتش بیاد پایین
کاش میفهمیدم این چه حسیه که وقتی به پول و مقام میرسی اونی که بودی رو فراموش میکنی

«ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم: خداوند اوضاع و احوال هیچ ملتی را دگرگون نمیسازد، مگر این که آن مردم خود اعمال و اخلاق خویش را تغییر دهند.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دقیقا
چند وقت پیش ها دوستم تعریف میکرد رفته بوده نون فانتزی نون بخره میگفت 2 تاپسر جون که کارگر بودن داشتن با هم بحث میکردن که با این پول بهمون یه نصف نون میدن یا نه
دوستم گوش وا میسه ببینه اینا دقیقا دارن چی میگن خلاصه میفهمه اینا 500 تومن دارن ، میخوان نون بخرن روشونم نمیشه برن تو :( این دوست من میره تو نون وایی براشون 10 نون میگیره
با یک کیلو کیک یزدی و میاد بیرون میده به این دوتا جوون ، واسه اینکه غرورشون هم نشکنه میگه این نذریِ ، میگفت شادی توی چشماشون حلقه میزد !
توی اون جمعی که داشت تعریف میکرد یکی از دوستان برگشت گفت به ما چه ؟؟! میخواستن کارگر نشن ! مردم ما همچین آدم هایی هستن ! فکر نمیکنن که 100 تومن گرونی نون ممکنه باعث بشه خیلی ها
یارو حاضر نیست 4 روز شیر نخره که قیمت ارزون شه بعد ما به فکر اینیم که ملت ماشین نخرن که قیمتش بیاد پایین
کاش میفهمیدم این چه حسیه که وقتی به پول و مقام میرسی اونی که بودی رو فراموش میکنی

«ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم: خداوند اوضاع و احوال هیچ ملتی را دگرگون نمیسازد، مگر این که آن مردم خود اعمال و اخلاق خویش را تغییر دهند.
یارو زنگ زده بود بی بی سی ..میگفت از وقتی گرونی ها بیشتر شده کمتر با همسرم میریم رستوران!! :lol:
این هم مثل خیلی خای دیگه فشار اقتصادی رو تو کمتر رستوران رفتن و کمتر سفر رفتن و این چیزا دیده!! :lol:

بخدا باید ببینی چه کسایی تسلیم این حس میشن..کسایی که همیشه مثل و من و شما از هیمن حرفا ی قشنگ میزدن!!
تازه با چه سِمَتی؟!! ادمین گیم سرور شدن...ادمین "بروکی.." شدن ..ادمین نیمباز شدن:lol:
باید باشی و ببینی و دهنت یه متر باز بشه!!:lol:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
دقیقا

جالب بود ولي ناراحت کننده
خوشم مياد که خدا توي دنيا رسواشون کرده درسته تروخشک باهم مي سوزن ولي بايد بفهمن که از بدذاتي و خودخواهي فقط به خودشون ضربه ميزنن.
تفکرشون اينه که من يه لقمه نون بهم مي رسه گور باباي بقيه.

خداکاري مي کنه همون يه لقمه هم بهت نرسه

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
یارو زنگ زده بود بی بی سی ..میگفت از وقتی گرونی ها بیشتر شده کمتر با همسرم میریم رستوران!! :lol:
این هم مثل خیلی خای دیگه فشار اقتصادی رو تو کمتر رستوران رفتن و کمتر سفر رفتن و این چیزا دیده!! :lol:

بخدا باید ببینی چه کسایی تسلیم این حس میشن..کسایی که همیشه مثل و من و شما از هیمن حرفا ی قشنگ میزدن!!
تازه با چه سِمَتی؟!! ادمین گیم سرور شدن...ادمین "بروکی.." شدن ..ادمین نیمباز شدن:lol:
باید باشی و ببینی و دهنت یه متر باز بشه!!:lol:

تورو قرعان ببین با کیا شدیم 75 میلیون

این قدرت موندم چی داره ؟! به خدا عقل رو هم زایل میکنه !
چرا آخه ؟ این واسه من سواله

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
جالب بود ولي ناراحت کننده
خوشم مياد که خدا توي دنيا رسواشون کرده درسته تروخشک باهم مي سوزن ولي بايد بفهمن که از بدذاتي و خودخواهي فقط به خودشون ضربه ميزنن.
تفکرشون اينه که من يه لقمه نون بهم مي رسه گور باباي بقيه.

خداکاري مي کنه همون يه لقمه هم بهت نرسه

من به یه چیزی خیلی شدید اعتقاد دارم اونم اینه که توی همین دنیا جواب همه کارهای خوب و بدی که کردی رو پس میدی و ایکاش اون موقع یادت باشه که این دقیقا جواب کدوم کارت بوده

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

برنج کامفیروزی پریزوز خریدیم 4400 حالا امروز شده 5250

خداوکیل اینا ربطی به دلار اصن ؟

دست خودشونه وجدانی . این برنجا که تازه هندی بود میخواستن توزیع کنند کو ؟

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

برنج کامفیروزی پریزوز خریدیم 4400 حالا امروز شده 5250

خداوکیل اینا ربطی به دلار اصن ؟

دست خودشونه وجدانی . این برنجا که تازه هندی بود میخواستن توزیع کنند کو ؟

الان معلوم شده کل مملکت به دلار ربط داره ... حتی دسته بیل و زین اسب هم به دلار ربط داره............. خودکفایی زرشک

بالا