• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هدف از تحصیل در خارج کشور

چرا می خوای تو خارج ادامه تحصیل بدی؟

• صرفا زندگی تو خارج برام مهمه

Votes: 9 45.0%
  • اعتباری که افراد خارج تحصیل کرده داخل کشور دارن

Votes: 9 45.0%
  • کمک هزینه هایی که بابت تحقیقات به دانشجو ها میدن (کسب درآمد تو زمینه ی مورد علاقه

Votes: 6 30.0%
  • آینده شغلی اونور امن تره

Votes: 12 60.0%
  • امکانات دانشگاهی بهتر: استاد،آزمایشگاه و غیره

Votes: 10 50.0%

• Total voters
    20

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
من یه خواهش دارم تاپیک در مورد نحوه ی پذیرش در کشورهایی مثل مالزی و... هست اینجا صرفا" در مورد کلیت موضوع صحبت کنیم.

می گم چه طوره اول از تفاوتها شروع کنیم چیزایی که تو جامعه ی دانشگاهی ما دیده نمیشه:

1- برای خود من grant هایی که استادا برای طرحهای پژوهشی می گیرن و به دانشجوهاشون هم حق الزحمت می دن چیزیه که هنوز جا نیفتاده و این برای خود من هم پیش اومده که نهایتشم punlication مربوط به اون تحقیق به اسم استاد منتشر میشه!

البته پول رو میگیرن (حالا نسبت به خارج کمتره یا نه بحث دیگه ایه) منتهی معمولا" چیزی به دانشجو نمیرسه و خرج سیر و سفر خود استادا میشه!

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
متاسفانه اینجا علم ارزشی نداره که بخواهند به خاطرش هزینه ای هم بکنند !
البته سیاست وزارت علوم به شکلیه که روی یک سری علوم خاص خوب سرمایه گذاری میکنه و بقیه باید برن غاز بچرونن !
الان نفت و علوم هسته ای خوب رو بورس هستند اما متاسفانه علمی مثل فن آوری اطلاعات ...

arash_1942

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای تحصیلات تکمیلی و اینکه در ایران ما در دانشگاه ها دروس 60 تا 70 سال پیش رو برامون تدریس میکنند

بالا