• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر دو روز 120 درصد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

taak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط اينكاره ها ميدونند من چي مي گم:

اين سايت 6 روزه كه باز شده و احتمالا تا دو هفته ديگه باز باشه شاید هم بیشتر . چون پول پس انداز شما هم با سود خودتان برگردانده می شود. یعنی پس انداز شما همینطوری نمی ماند و هر روز 60 در صد به آن سود بخورد. برای همین باز نسبتا به بعضی سایتهای دیگر با بهرهء خیلی بالا بهتره .

در این دور روز روزي 60 در صد سود به سرمايه تان ميده و مينيموم آن 1 دلار هستش و ماکزیمم آن 1000 دلار.

همانطور که گفتم دورهء آن 2 روزست.
هر روز هم ميتوانيد پول خود را برداشت كنيد. خوب نيست؟

پرداخت آن آني و فوري به ايگولد مي باشد . يعني هر گاه خواستيد كه پول خود را برداشت كنيد فورا به ايگولد انتقال مي دهد

فقط استخاره نكنيد. فورا بجنبيد كه تعلل باعث شك بيشتر و حسرت مي شود

من هر دو دريافتم را انجام دادم. منتها با 2 دلار شروع كردم كه ببينم آيا واقعا پرداخت دارد . ديدم كه واقعا دارد

حالا دل رو زدم به دريا مي خوام پول بيشتري بزارم. ده دلار (ای کاش 2 روز پیش می گذاشتم) :rolleyes:

خوبي دو روز اينه كه زياد دلشوره نداري براي سايت كه آيا تا مثلا 1 ماه ديگه اين سات هست يا نه. بلكه فورا به نتيجه مي رسي

اين سايت هم اكنون در وضعيت پرداخت قرار دارد

پس بجنبيد تا دير نشده

http://www.panamahyip.com/?ref=taak

taak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :

خوب براي همين ميگم بجنبيد ديگه :cool:

من براي تست 2 دلار گذاشتم و نتيجش رو گرفتم . و بعدش فورا 10 دلار نيز گذاشتم. احتمال اينكه در مدت يكي دو روز بره خيلي كمتره.
هميشه يه مقدار پول كم را اول براي احتياط بايد گذاشت و نتيجش رو گرفت و بعد پول درشت تر رو گذاشت ولي نبايد پول خيلي درشت باشه.

اين هم نمونه فيشاش:
attachment.php

فایل های ضمیمه

• 2.bmp
    267.1 KB · نمایش ها: 105

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از taak :
خوب براي همين ميگم بجنبيد ديگه :cool:

من براي تست 2 دلار گذاشتم و نتيجش رو گرفتم . و بعدش فورا 10 دلار نيز گذاشتم. احتمال اينكه در مدت يكي دو روز بره خيلي كمتره.
هميشه يه مقدار پول كم را اول براي احتياط بايد گذاشت و نتيجش رو گرفت و بعد پول درشت تر رو گذاشت ولي نبايد پول خيلي درشت باشه.

اين هم نمونه فيشاش:
attachment.php
اين سايت forum یا rating نداره که اعضا بتونن برن نظرشونو بگن واسه همين معلوم نيست كه اگه سود 2 دلار رو داد سود 100 دلار رو هم بده چون اينا اكثرا اينطوري هستن و واسه مبالغ پايين سود ميدن كه اعتماد طرف جلب بشه و وقتي يه مبلغ زيادي سرمايه گذاري كرد ديگه از سود خبري نيست طرف هم دستش به جایی بند نیست که بیاد بگه اینا کلاهبردارن. اگه میبنی که تو یه سایت یا حتی 10 تا سایت مانیتورینگ هم واسش زدن paying بدون که اینا معمولا حق صاحب سایتهای مانیتورینگ رو میدن ولی با اعضا اینطوری برخورد نمیکنن.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از mostafa_gm :
اين سايت forum یا rating نداره که اعضا بتونن برن نظرشونو بگن واسه همين معلوم نيست كه اگه سود 2 دلار رو داد سود 100 دلار رو هم بده چون اينا اكثرا اينطوري هستن و واسه مبالغ پايين سود ميدن كه اعتماد طرف جلب بشه و وقتي يه مبلغ زيادي سرمايه گذاري كرد ديگه از سود خبري نيست طرف هم دستش به جایی بند نیست که بیاد بگه اینا کلاهبردارن. اگه میبنی که تو یه سایت یا حتی 10 تا سایت مانیتورینگ هم واسش زدن paying بدون که اینا معمولا حق صاحب سایتهای مانیتورینگ رو میدن ولی با اعضا اینطوری برخورد نمیکنن.
تائيد ميشه.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
تاييد ميشه

taak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همانطور كه گفتم من 10 دلار ديگه گذاشتم و همين الان سود اولش رو گرفتم:

attachment.php

به هر حال هر كسي مي داند كه 90 در صد اين گونه سايتها قلابي هستند ولي لا اقل در طي دو هفته ي اول سود را به مشتري خود مي دهند. و شما بايد از همين فرصتها استفاده كنيد. من كه فعلا دارم استفاده مي كنم . شما هم اگر اهل اين كار هستيد بايد ريسك پذير نيز باشيد چون در اين كار چاره اي جز ريسك نيست.
يادتون باشه فقط اگر اهل ريسك هستيد طرف هايپ بيايد. اگر آدمي هستيد كه مي خواهيد از طريق معمول سود در بياريد اصلا طرف اينگونه سايتها نياييد براي خودتون خيلي بهتره.

http://www.panamahyip.com/?ref=taak

يه سايت ديگه هم بهتون معرفي مي كنم كه هر سه ساعت سود به شما مي ده. يعني هشت بار پرداخت در طول روز. و پرداختها آني است .
اين سايت يواش يواش خود را به سمت سايتهاي قابل اطمينان مي برد . فروم هم دارد و همچنين ريتينگ. و روز به روز هم نمره ي آن نزد سايتهاي مونيتورينگ بيشتر مي شود.
در ضمن از قسمت رفرال آن هم خوب پولي بدست مياريد.(10 درصد) حداقل پرداختي 5 دلار است

http://www.opps-club.com/?taak

فایل های ضمیمه

• panama.jpg
    panama.jpg
    14.8 KB · نمایش ها: 79

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
البته حرف شما درست که بايد ريسک پذير باشيم ولي نميدونم شما چند وقته اينکارو شروع کردي. مطمئنم نظرت کم کم عوض ميشه البته اينم حق باشماست که 2 هفته اول پول ميدن ولي ميدوني چيه يه نمه آدم به دلش نميشينه وقتي ميفهمه پول بقيه رو ميدن به ما. البته من خودم تو يکيشون الان پول گزاشتما:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا