ببین مهندس شما اگر زیر مجموعه کسی بشی ضرری برات نداره یعنی اینطوری نیست که از حساب زیر مجموعه شما کم بشه و به حساب شما ریخته بشه.زیر مجموعه شما برای هر تبلیغ 1 سنت میگیرن و سایت چون شما کسی رو معرفی کردی و برای تشویق برای اعضای عادی نصف قیمت کلیک زیر مجموعه و برای اعضای آپکرید شده کل قیمت کلیک یعنی هر کلیک 1 سنت به حساب شما ریخته میشه
بله شما باید حتما هر روز 4 کلیک انجام دهید تا پولی که از زیر مجموعه شما به دست میاد به حساب شما ریخته بشه.شما اگر امروز 4 کلیک انجام دهید،فردا زیر مجموعه شما در صورت کلیک به حساب شما واریز میشود و اگر فردا کلیک نکنید برای پس فردا پولی از زیر مجموعه کیر شما نمیاد این هم به این دلیل هستش که اعضای سایت همیشه فعال باشند
سوالی بود در خدمتم
حمید جان ممنون از اینکه جواب میدی.
اگه زیر مجموعه من یه زیر مجموعه برا خودش بیاره هر دوشون زیر مجموعه من حساب میشن؟
یا من باید مستقیم برا خودم زیرمجوعه پیدا کنم؟
اگه باید مستقیم پیدا کنم که فایده ای نداره و درآمد زیادی نصیب من نمیشه و اگه هم زیر مجموعه زیر مجموعه من ،زیر مجموعه من حساب بشه که درآمد زیادی نصیب من میشه! (این برا سایت می ارزه؟ چون در این صورت ریشه درخت سود زیادی میکنه)
مثلا من الان زیر مجموعه شما شدم:
من میتونم حداکثر تو 3 روز 20 تا زیر مجموعه پیدا کنم
پس من الان 20 تا زیر مجموعه دارم:
این 20 تایی که من میشناسم حداقل 5 تا زیر مجموعه پیدا میکنن(فامیل و آشناهای هر کسی حداقل 5 نفر میشن دیگه)!
حالا اون 5 نفرم حداقل 3 تا و اون 3 تا 2 تا و اون 2 تا یک زیر مجموعه میارن،یعنی:
20
+
5*20
+
3*5*20
+
2*3*5*20
+
1*2*3*5*20
=
1620
یعنی اینا تعداد زیر مجموعه های من میشه؟!
یا همون 20 نفر اولی که خودم آوردم؟
اگه 1620 تاشون زیر مجموعه من شن و روزی 4 سنت بگیرن با توجه به اینکه نصفیش به من میرسه:
3240=2*1620
یعنی من روزی 32.4 دلار درآمدم میشه؟!
اگه آره که بسم الله شروع کنم به جمع کردن زیر مجوعه.
بعد با این پولی که به دست میارم میتونم کلی زیرمجموعه بخرم و درآمد خودم رو به چندصد دلار در روز برسونم که!
میشه یکی منو روشن کنه؟ و اگه جاییو اشتباه حساب کردم بگه؟
باتشکر