• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هر روز 1 دلار ، این یعنی کست درامد اینترنتی

e90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من حدود سه ماهه که تو سایت نئوباکس عضو هستم و حدود هفتاد هشتاد تا زیر مجموعه کرایه ای تو این سایت دارم و روزانه چیزی حدود 0.8 تا 1 دلار از سایت درامد دارم و دارم به سرعت پیشرفت می کنم ، اگه بخواید من همه جوره راهنمایی تون می کنم که در سایت نئوباکس به بهترین شکل فعالیت کنید و سریع پیشرفت کنید . با ایدی neobuxx3 با من در تماس باشید .
برای دریافت اطلاعات بیشتر به این ادرس برید : http://neobux3.blogfa.com/post-3.aspx

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزی $ 1 درامد خیلی‌ خوبی‌ هست که ما از یک سایت کسب می‌کنیم ولی‌ فکر نمیکنم زیاد باشه چون در ماه می‌شه ۳۰ هزار تومان و این حتی هزینهٔ اینترنت و وقتی‌ که میگذاریم نمی‌شه.

به نظر من زمانی‌ که درامد ما برسه به روزی $ 10 اون موقع هست که می‌شه گفت درآمد چشم گیری داریم که اون هم مستلزم داشتن 500-600 زیر مجموعه با کلیک هر روز هستش. که البته اون هم ازش کلی‌ مبلغ مثل Autopay و هزینه‌های دیگه کم می‌شه.

به هر حال شما خیلی‌ خوب پیشرفت کردی که به اینجا رسیدی و امیدوارم به مراتب به بهترینها برسی‌ دوست من.

Mehr.iman

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من حدود سه ماهه که تو سایت نئوباکس عضو هستم و حدود هفتاد هشتاد تا زیر مجموعه کرایه ای تو این سایت دارم و روزانه چیزی حدود 0.8 تا 1 دلار از سایت درامد دارم و دارم به سرعت پیشرفت می کنم ، اگه بخواید من همه جوره راهنمایی تون می کنم که در سایت نئوباکس به بهترین شکل فعالیت کنید و سریع پیشرفت کنید . با ایدی neobuxx3 با من در تماس باشید .
برای دریافت اطلاعات بیشتر به این ادرس برید : http://neobux3.blogfa.com/post-3.aspx

سلام
شما برای به دست آوردن این 1 دلار در روز چقد وقت صرف میکنید؟
برای زیر مجموعه شدن باید هزینه ای پرداخت بشه؟
منظورم اینه که کسی چیزی از دست نمیده؟
ممنون

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام
شما برای به دست آوردن این 1 دلار در روز چقد وقت صرف میکنید؟
برای زیر مجموعه شدن باید هزینه ای پرداخت بشه؟
منظورم اینه که کسی چیزی از دست نمیده؟
ممنون

ببین مهندس شما روزی 4 تا کلیک 30 ثانیه ای انجام میدی نهایتا 5 دقیقه میشه 4 سنت هر روز میگیری وقتی حسابت به 75 سنت رسید 3 تا زیر مجموعه اجاره میکنی یعنی هر کدوم 25 سنت که اونها هرچی کلیک کنن نصف قیمت کلیلهاشون مال شماست و شما فقط همون روزانه 4 تا کلیک رو انجام میدی

یه نگاه به www.hamidshahrsaz.blogfa.com بنداز و تو سایتهی معتبری که معرفی کردم عضو شو.
سوالی هم داشتی در خدمتم

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
جناب
طبق محاسبات من یک استاندارد با 70 80 تا زیر مجموعه فقط با Avg 3.5 یا بالاتر می تونه روزانه 1$ در بیاره
در حالی که AVG خیلی کمتر از این حرفاست و معمولا بین .9 تا 1و5 برای زیر 300 تا رف و بین .7 تا 1 برای بین 300 تا 700 رف و بین .6 تا .8 برای مقادیر بالاتر رف هست
الان یه Ultimate با 4199 رف به زور روزی 2$ در میاره!!!

شما بیا بگو چجوری 1$ روزانه درامد داری و اینقدر سریع پیشرفت می کنی!؟
من خودم با وجود AVG 1.6 که رقم مناسبی برای 86 رف هست روزانه کمتر از 10 سنت در میارم

چجوری حساب کردی!؟

Mehr.iman

Registered User
لایک‌ها
1
ببین مهندس شما روزی 4 تا کلیک 30 ثانیه ای انجام میدی نهایتا 5 دقیقه میشه 4 سنت هر روز میگیری وقتی حسابت به 75 سنت رسید 3 تا زیر مجموعه اجاره میکنی یعنی هر کدوم 25 سنت که اونها هرچی کلیک کنن نصف قیمت کلیلهاشون مال شماست و شما فقط همون روزانه 4 تا کلیک رو انجام میدی

یه نگاه به www.hamidshahrsaz.blogfa.com بنداز و تو سایتهی معتبری که معرفی کردم عضو شو.
سوالی هم داشتی در خدمتم

یه سوال: شما گفتی نصف پول زیر مجموعه ها مال ما میشه؟
یعنی اونها به جای اینکه روزی 4 سنت بگریرن 2 سنت میگیرن؟2سنتشونم میاد به حساب ما؟
نمیشه مستقیم تو این سایت ثبت نام کرد و اصلا زیر مجموعه کسی نشد تا همه پول به حساب خودمون ریخته شه؟

توی وبلاگتون یه جا گفتید:
ممکن است بپرسید چرا وقتی ۱۰۰۰ زیرمجموعه دارید باز هم باید روزی ۴ سنت کلیک کنید. جواب اینجاست که اگر شما روزی ۴ کلیکتان را انجام ندهید، روز بعد هیچ درآمدی از زیرمجموعه هایتان به شما نمی رسد که این کار برای فعال ماندن تمام اعضای سایت هست.
یعنی هر جا باشیم حتما باید بیایم تو این سایت و روزی 4 تا کلیلک کنیم؟
(خب شاید یه روز دسترسی به نت نداشته باشیم!،اونوقت تکلیف چیه؟)
ببخشید من خیلی خوب متوجه نشدم اگه میشه یه توضیح کامل بدید.
ممنون

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
ببین مهندس شما اگر زیر مجموعه کسی بشی ضرری برات نداره یعنی اینطوری نیست که از حساب زیر مجموعه شما کم بشه و به حساب شما ریخته بشه.زیر مجموعه شما برای هر تبلیغ 1 سنت میگیرن و سایت چون شما کسی رو معرفی کردی و برای تشویق برای اعضای عادی نصف قیمت کلیک زیر مجموعه و برای اعضای آپکرید شده کل قیمت کلیک یعنی هر کلیک 1 سنت به حساب شما ریخته میشه

بله شما باید حتما هر روز 4 کلیک انجام دهید تا پولی که از زیر مجموعه شما به دست میاد به حساب شما ریخته بشه.شما اگر امروز 4 کلیک انجام دهید،فردا زیر مجموعه شما در صورت کلیک به حساب شما واریز میشود و اگر فردا کلیک نکنید برای پس فردا پولی از زیر مجموعه کیر شما نمیاد این هم به این دلیل هستش که اعضای سایت همیشه فعال باشند
سوالی بود در خدمتم

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب
طبق محاسبات من یک استاندارد با 70 80 تا زیر مجموعه فقط با Avg 3.5 یا بالاتر می تونه روزانه 1$ در بیاره
در حالی که AVG خیلی کمتر از این حرفاست و معمولا بین .9 تا 1و5 برای زیر 300 تا رف و بین .7 تا 1 برای بین 300 تا 700 رف و بین .6 تا .8 برای مقادیر بالاتر رف هست
الان یه Ultimate با 4199 رف به زور روزی 2$ در میاره!!!

شما بیا بگو چجوری 1$ روزانه درامد داری و اینقدر سریع پیشرفت می کنی!؟
من خودم با وجود AVG 1.6 که رقم مناسبی برای 86 رف هست روزانه کمتر از 10 سنت در میارم

چجوری حساب کردی!؟

خوب اگر اینطوری که شما میگی‌ باشه و با داشتن حتی ۴۰۰۰ تا زیر مجموعه اینقدر درامد کم هست پس چه کاریه که آدم اصلا اینجا کار کنه؟

به نظر من دوستان یه راهی‌ ارائه بدن که با کمترین هزینه بیشترین سود رو داشته باشیم. فکر می‌کنم اینطوری بهتر و با صرف تر باشه.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
راهش هست
ادمش نیست

به تاپیک کسب درامد از طریق ptp مراجعه کنید

Mehr.iman

Registered User
لایک‌ها
1
ببین مهندس شما اگر زیر مجموعه کسی بشی ضرری برات نداره یعنی اینطوری نیست که از حساب زیر مجموعه شما کم بشه و به حساب شما ریخته بشه.زیر مجموعه شما برای هر تبلیغ 1 سنت میگیرن و سایت چون شما کسی رو معرفی کردی و برای تشویق برای اعضای عادی نصف قیمت کلیک زیر مجموعه و برای اعضای آپکرید شده کل قیمت کلیک یعنی هر کلیک 1 سنت به حساب شما ریخته میشه

بله شما باید حتما هر روز 4 کلیک انجام دهید تا پولی که از زیر مجموعه شما به دست میاد به حساب شما ریخته بشه.شما اگر امروز 4 کلیک انجام دهید،فردا زیر مجموعه شما در صورت کلیک به حساب شما واریز میشود و اگر فردا کلیک نکنید برای پس فردا پولی از زیر مجموعه کیر شما نمیاد این هم به این دلیل هستش که اعضای سایت همیشه فعال باشند
سوالی بود در خدمتم

حمید جان ممنون از اینکه جواب میدی.
اگه زیر مجموعه من یه زیر مجموعه برا خودش بیاره هر دوشون زیر مجموعه من حساب میشن؟
یا من باید مستقیم برا خودم زیرمجوعه پیدا کنم؟
اگه باید مستقیم پیدا کنم که فایده ای نداره و درآمد زیادی نصیب من نمیشه و اگه هم زیر مجموعه زیر مجموعه من ،زیر مجموعه من حساب بشه که درآمد زیادی نصیب من میشه! (این برا سایت می ارزه؟ چون در این صورت ریشه درخت سود زیادی میکنه)
مثلا من الان زیر مجموعه شما شدم:
من میتونم حداکثر تو 3 روز 20 تا زیر مجموعه پیدا کنم
پس من الان 20 تا زیر مجموعه دارم:
این 20 تایی که من میشناسم حداقل 5 تا زیر مجموعه پیدا میکنن(فامیل و آشناهای هر کسی حداقل 5 نفر میشن دیگه)!
حالا اون 5 نفرم حداقل 3 تا و اون 3 تا 2 تا و اون 2 تا یک زیر مجموعه میارن،یعنی:
20
+
5*20
+
3*5*20
+
2*3*5*20
+
1*2*3*5*20
=
1620
یعنی اینا تعداد زیر مجموعه های من میشه؟!
یا همون 20 نفر اولی که خودم آوردم؟
اگه 1620 تاشون زیر مجموعه من شن و روزی 4 سنت بگیرن با توجه به اینکه نصفیش به من میرسه:
3240=2*1620
یعنی من روزی 32.4 دلار درآمدم میشه؟!
اگه آره که بسم الله شروع کنم به جمع کردن زیر مجوعه.
بعد با این پولی که به دست میارم میتونم کلی زیرمجموعه بخرم و درآمد خودم رو به چندصد دلار در روز برسونم که!
میشه یکی منو روشن کنه؟ و اگه جاییو اشتباه حساب کردم بگه؟
باتشکر

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حمید جان ممنون از اینکه جواب میدی.
اگه زیر مجموعه من یه زیر مجموعه برا خودش بیاره هر دوشون زیر مجموعه من حساب میشن؟
یا من باید مستقیم برا خودم زیرمجوعه پیدا کنم؟
اگه باید مستقیم پیدا کنم که فایده ای نداره و درآمد زیادی نصیب من نمیشه و اگه هم زیر مجموعه زیر مجموعه من ،زیر مجموعه من حساب بشه که درآمد زیادی نصیب من میشه! (این برا سایت می ارزه؟ چون در این صورت ریشه درخت سود زیادی میکنه)
مثلا من الان زیر مجموعه شما شدم:
من میتونم حداکثر تو 3 روز 20 تا زیر مجموعه پیدا کنم
پس من الان 20 تا زیر مجموعه دارم:
این 20 تایی که من میشناسم حداقل 5 تا زیر مجموعه پیدا میکنن(فامیل و آشناهای هر کسی حداقل 5 نفر میشن دیگه)!
حالا اون 5 نفرم حداقل 3 تا و اون 3 تا 2 تا و اون 2 تا یک زیر مجموعه میارن،یعنی:
20
+
5*20
+
3*5*20
+
2*3*5*20
+
1*2*3*5*20
=
1620
یعنی اینا تعداد زیر مجموعه های من میشه؟!
یا همون 20 نفر اولی که خودم آوردم؟
اگه 1620 تاشون زیر مجموعه من شن و روزی 4 سنت بگیرن با توجه به اینکه نصفیش به من میرسه:
3240=2*1620
یعنی من روزی 32.4 دلار درآمدم میشه؟!
اگه آره که بسم الله شروع کنم به جمع کردن زیر مجوعه.
بعد با این پولی که به دست میارم میتونم کلی زیرمجموعه بخرم و درآمد خودم رو به چندصد دلار در روز برسونم که!
میشه یکی منو روشن کنه؟ و اگه جاییو اشتباه حساب کردم بگه؟
باتشکر

اگر اینطوری بود که سایت به روز نکشیده ورشکست میکرد. عزیزم فقط شما از زیر مجموعه خودت درامد کسب میکنی‌. دیگه زیر مجموعه اونا کاری به شما نداره و چیزی به درامد شما اضافه نمی‌شه.

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
Last edited:

Mehr.iman

Registered User
لایک‌ها
1
اگر اینطوری بود که سایت به روز نکشیده ورشکست میکرد. عزیزم فقط شما از زیر مجموعه خودت درامد کسب میکنی‌. دیگه زیر مجموعه اونا کاری به شما نداره و چیزی به درامد شما اضافه نمی‌شه.

ممنون از پاسخت دوست من.
منطقیشم همینه.
اینطوری برای سایت خیلی می ارزه،واقعا چه سیستم جالبی پیاده کردن برا افزایش بازدید سایتشون!(من به تازگی با این سیستم آشنا شدم چون تا قبل این فکر میکردم همشون کلاه بردارن و پولی به کسی نمیدن،اما واقعا برای سایت سود داره اینکار و بایدم پول بدن و پولی که از این راه به دست بیادم به نظر من کاملا حلاله)
اما یه نفر مگه چندتا زیر مجموعه مستقیم برا خودش میتونه پیدا کنه؟
انسانها به این راحتی متقاعد نمیشن که بیان هر روز سر یه ساعت معین با یه کامپیوتر معین روی 4 تا تبلیغ کلیک کنن و 4 سنت بگیرن،چون هرکسی که زیر مجموعه میشه باید خودشم تو سایت حضور فعال پیدا کنه وگرنه 4 سنت که به درد کسی نمیخوره.
این روزا تا اسم زیرمجموعه رو میبری همه یه جوری نگات میکنن که انگار دیگه از دست رفتیو بدبخت شدی و از این حرفا،اینم به خاطر تبلیغات منفی که انجام شده،به خاطر همینم زیر مجموعه گرفتن مستقیم کار سختیه.
من که بکشم خودمو از طریق دوستام،فامیل،تبلیغات تو اینترنت،ارسال ایمیل و ... فک نکنم 100تا بیشتر بتونم زیر مجموعه پیدا کنم و تازه میرسیم به پست اول تاپیک یعنی روزی 1 دلار درآمد!
این جریان زیرمجموعه کرایه ای چیه؟
میشه در این مورد توضیح بدید؟ قیمت هر زیر مجموعه چنده برا کرایه کردن؟ محدودیتی نداره؟
بازم ممنون

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
ببین برای سایتی مثل نیوباکس شما میتونی بینهایت زیر مجموعه مستقیم بگیری اما بعضی سایتها محدودیت دارن
بله برای سایتها به شدت سودآور هستش برای همینه که سایت neobux از 2008 تا حالا پرداخت داره.
زیر مجموعه مستقیم یه مقدار سخته اما خوب اگر بتونی بگیری بد نیست تازه سایتی مثل نیوباکس شما میتونی کلی زر مجموعه کرایه کنی برای همین اگر هم زیر مجموعه مستقیم نداشته باشی میتونی با کرایه جبران کنی
زیر مجمعه کرایه تو سایت neobux هر زیر مجموعه 25 سنت هستش و حداقل هم باید 3 تا زیر مجموعه کرایه کنی یعنی 75 سنت برای 1 ماه حالا اگر زیر مجموعه کرایه ایت به طور متوسط روزی 2 تا کلیک کنه روزی 1 سنت از هر زر مجمعه گیرت میاد که میشه ماهی 90 سنت و شما 15 سنت سود میکنی اما اکثر زیر مجم.عه ها 4 تا کلیک کیمنن که پول از زیر مجموعه هاشون به دست بیارن تازه اگر زیر مجموعه ای فعال نبود شما میتونی اون رو اصطلاحا recycle یعنی جابجا کنی که هزینش فکر کنم کمتر از 1 سنت باشه
به نظر منم پولش حلاله چون خیلی زحمت داره.سوالی داشتی در خدمتم

برای دیدن لیست معتبر ترین سایتهای کسب درآمد کلیک کنید

Last edited:

Mehr.iman

Registered User
لایک‌ها
1
ببین برای سایتی مثل نیوباکس شما میتونی بینهایت زیر مجموعه مستقیم بگیری اما بعضی سایتها محدودیت دارن
بله برای سایتها به شدت سودآور هستش برای همینه که سایت neobux از 2008 تا حالا پرداخت داره.
زیر مجموعه مستقیم یه مقدار سخته اما خوب اگر بتونی بگیری بد نیست تازه سایتی مثل نیوباکس شما میتونی کلی زر مجموعه کرایه کنی برای همین اگر هم زیر مجموعه مستقیم نداشته باشی میتونی با کرایه جبران کنی
زیر مجمعه کرایه تو سایت neobux هر زیر مجموعه 25 سنت هستش و حداقل هم باید 3 تا زیر مجموعه کرایه کنی یعنی 75 سنت برای 1 ماه حالا اگر زیر مجموعه کرایه ایت به طور متوسط روزی 2 تا کلیک کنه روزی 1 سنت از هر زر مجمعه گیرت میاد که میشه ماهی 90 سنت و شما 15 سنت سود میکنی اما اکثر زیر مجم.عه ها 4 تا کلیک کیمنن که پول از زیر مجموعه هاشون به دست بیارن تازه اگر زیر مجموعه ای فعال نبود شما میتونی اون رو اصطلاحا recycle یعنی جابجا کنی که هزینش فکر کنم کمتر از 1 سنت باشه
به نظر منم پولش حلاله چون خیلی زحمت داره.سوالی داشتی در خدمتم

برای دیدن لیست معتبر ترین سایتهای کسب درآمد کلیک کنید

بازم ممنون حمید جان از پاسخت
به نظر من برای شروع کردن باید خودمون دستی پول بریزیم تو حسابمون تو این سایت و اقدام به کرایه کردن زیر مجموعه کنیم،در غیر اینصورت خیلی زمان میبره تا بشه به یه جایی رسید که بشه اسمشو گذاشت درآمد.
اینکار امکان پذیره؟
اگه آره من حساب کنم ببینم چقد باید حسابمو شارژ کنم و چند تا زیر مجموعه باید کرایه کنم تا به یه درآمد معقول برسم.
وگرنه پیدا کردن زیر مجموعه مستقیم خیلی سخته و از این طریق نمیشه به جایی رسید.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
درامد معقولش روزانه 1 دلاره
ببینید رفرال همینجوری الکی نیست که
من که روزی 10 سنت در میارم یه التیمیت با 4199 تا رف روزی 2$ در میاره
خیلی خوش شانس باشه روزی 3$

کلا خیلی به درد بخور نیستش

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وارد کردن زیر مجموعه مستقیم کار سختی نیست. ما میتونیم با افراد زیادی در این مورد صحبت کنیم ولی‌ متأسفانه اونقدر کلاه برداری زیاد شده و هر کسی‌ یک بار سر کار رفته که هیچ کس باور نمی‌کنه که اینجور سایت‌ها واقعا پرداختی دارن و به هر کسی‌ که میگی‌ در جواب میگه که ما یک بار این کار رو انجام دادیم و سر کار بودیم.

زیر مجموعه غیر مستقیم هم که زیاد جالب نیستش. من احساس می‌کنم که این زیر مجموعه‌ها بیشتر افراد حقیقی‌ نیستن و یک برنامه‌های از قبل تعیین شده هستن که توسط Admin فیکس شده و هر کدام به صورت Random طی‌ روز‌های مختلف کلیک می‌کنن.

وگرنه اگر واقعا همهٔ این زیر مجموعه‌ها حقیقی‌ باشن ما حساب کنیم که ۱۰۰۰ زیر مجموعه داشته باشیم و از این ۱۰۰۰ تا زیر مجموعه ۲۰۰ تاش هر روز کلیک کنن درامد ما در ماه خیلی‌ می‌شه. پس اینجاست که یه علامت سوال تو ذهن ما به وجود میاد !!!؟

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
بازم ممنون حمید جان از پاسخت
به نظر من برای شروع کردن باید خودمون دستی پول بریزیم تو حسابمون تو این سایت و اقدام به کرایه کردن زیر مجموعه کنیم،در غیر اینصورت خیلی زمان میبره تا بشه به یه جایی رسید که بشه اسمشو گذاشت درآمد.
اینکار امکان پذیره؟
اگه آره من حساب کنم ببینم چقد باید حسابمو شارژ کنم و چند تا زیر مجموعه باید کرایه کنم تا به یه درآمد معقول برسم.
وگرنه پیدا کردن زیر مجموعه مستقیم خیلی سخته و از این طریق نمیشه به جایی رسید.

خواهش میکنم.بله امکان پول ریختن در حساب هم وجود داره.حالا شما سعیت رو بکن ایشالا بتونی زیر مجموعه مستقیم بگیری

Mehr.iman

Registered User
لایک‌ها
1
درامد معقولش روزانه 1 دلاره
ببینید رفرال همینجوری الکی نیست که
من که روزی 10 سنت در میارم یه التیمیت با 4199 تا رف روزی 2$ در میاره
خیلی خوش شانس باشه روزی 3$

کلا خیلی به درد بخور نیستش

روزی 10 سنت؟!:D
به نظر من ما سر کاریم!
اونی که روزی 1 دلار در میاره کارش به همین سادگیها هم نیست که میگن من روزی 10 دقیقه وقت میذارم 4تا کلیک میکنم 1 دلار کاسبم،نه به این راحتیا نیست!
رفرال ها رسیدگی میخوان،باید هی حواس آدم باشه کی کلیک میکنه کی نمیکنه،حساب بین المللی باز کردنم دردسر خودشو داره.
اصلا چه تضمینی وجود داره که بعد 1 سال کار کردن و تازه به درآمد مثلا 2 دلار رسیدن یهو سایت فیلتر نشه؟!
اومدیو فیلتر شد،حالا باید چیکار کرد؟
اگه بخوایم از V.P.N استفاده کنیمم که چون هر سری با یه ip وصل میشیم یهو اومدیو suspend شدیم! حالا بیا و درسش کن همون آب باریکه هم قطع میشه!
*** با ip استاتیکم هزینش بالاس و اصلا به صرفه نیست.
به نظر من وقتی که برای اینکار میخوایم بذاریمو بریم به جاش یه جا دیگه صرف کنیم بعد 1 سال بازدهی خیلی بالاتری داره،مثلا بزنیم تو کار طراحی وب(کار خودم)،4 تا چیز تو این راه یاد بگیریم بهتره تا بشینیم هی کلیک کنیم!(به نظر من این یه بازیه و کسی به درآمد بالا نمیرسه،روزی 1 دلار و 2 دلار که نشد درآمد)
اصلا بالاترین درآمدی که از این راه داشتید و موفق به برداشت شدید چقد در ماه بوده؟(نه اینکه همشو خرج کرایه رفرال کرده باشید)

بالا