من یکی از این سایتها رو که خودم هم توش فعالیت میکنم بهت معرفی میکنم:
تو این سایت میتونی تبلیغات بخری که هم پولیه هم این که وقتی روی تبلیغات کلیک کنی هم یه کم پول گیرت میاد هم پوینت که با پوینت میتونی تبلیغ بزاری
این سایت با بانکهای پیپل(حداقل پرداخت 60 سنت) آلرت پی(1 دلار) و لیبرتی(1.5 دلار) کار میکنه
روشهای متعددی برای کسب درآمد هم داره از جمله کلیک کردن.خواندن ایمیل.بازی شانس و اتوسرف
برای عضویت
اینجا کلیک کنید
بعد از عضویت و لاگین کردن وارد قسمت Earnings Area شده و کسب درآمد کنید.برای بازی شانس هم وارد Lottery شوید که هر شماره ای میخرید 5 سنت قیمت داره
حالا من آموزش تصویری تبلیغ تو این سایت رو میزارم برای استفاده دوستان:
وقتی روی تبلیغات کلیک کردید و به تعداد پوینت مناسنی رسیدید مثلا 100 سنت.بر حسب اینکه شما چه نوع تبلیغی رو انتخاب کنید میتونید تبلیغتون رو نمایش بدید مثلا در کلاس D هر پوینت مطابق 1 نمایش هست.سپس مطابق شکل زیر روی manage ads کلیک کنید
سپس نوع تبلیغ رو انتخاب کنید مثلا ptc ads یا ptr ads یا email ads و ... سپس روی manage کلیک کنید.وقتی صفحه باز شد روی create new کلیک کنید مطابق شکل زیر
** که در شکل مشخص شده برای تبلیغی هستش که خودم قبلا گذاشته بودم و برای شما باید خالی باشد
سپس روی add link کلیک کرده و مطابق شکل زیر وارد این صفحه میشوید:
روی add کلیک کنید تا مبلغ تبلیغ رو تعیین کنید:
در صورتی که میخواهید از پوینت های سایت استفاده کنید روی گزینه اول کلیک کنید و next رو بزنید:
سپس مطابق شکل زیر:
شماره 1 تعدادی هست که شما میخوایید تبلیغتون کلیک شه
شماره 2:نوع کلاس تبلیغ هستش که انتخاب میکنید
شماره 3:مبلغ تبلیغ شما میباشد
سپس روی add credit کلیک کنید و منتظر باشید تا تبلیغ شما تایید بشه
سوالی بود در خدمتم