آموزش كامل FL Studio
--------------------------------------------------------------------------------
با عرض سالم خدمت همه ي دوستانم
من در اينجا ميخواهم نرم افزارFL Studio 5.0.2 را آموزش بدهم
اين آموزش از شش بخش تشكيل شده است كه من در اينجا توضيحاتي در مورد نرم افزارو بخش اول آموزش را بيان مي كنم.
اين نرم افزار قدرتمند همه تشكيلات يك استديو كامل وحرفهاي را داراست
FL Studio5.0.2 داراي پنج ورژنه كه عبارت اند از:
1.fl studio demo اين ورژن بيشتر جنبه ي تبليقاتي دارد وشما در اين ورژن توانايي save وsave as واستفاده كامل از امكانات را نداريد ولي به هر حال براي يادگيري واستفاده در حد آماتور خوبه.
2.fl studio express edition قيمت اين ورژن در سايت سازنده 49 دلار است
3.FL Studio Fruaityloops Edition كاملتر ازورژن قبلي و همه ي امكانات ورژن قبلي راداراست وقيمت آن در سليت سازنده 99 دلار است
4. FL Studio producer Edition 149 دلار .
5. FL Studio XXL Edition كاملترين ورژن FLاست كه قيمت آن 299 دلار است
البته شما ميتوانيد اين نرم افزار رو كوپيش را در تهران بخريد و اين پول هاي گنده را نپردازيد
شما در ورژن demoميتوانيد mp3 سيو داشته باشي.
----------------------------------------------------------------------------------------
+آموزش نرم افزار +
توجه:شما با فراگيري اين شش بخش ميتوانيدبا ابتكار و خلاقيت خود يك song زيبا شنيدني بسازيد
بخش اول :
مهمترين قسمت نرم افزار قسمتي است Channelها در آن قرار دارند نام اين قسمت ها PatternُSwitchاست كه از مجموع آنها song تشكيل مي شود.
محيط نرم افزار :
اين نرم افزار داراي محيطي زيباست كه در هنگام دار با آن احساس مي كنيد دريك استديو حرفه اي قرار داريد در صفحه نرم افزار يك صفحه ي نمايش وجود دارد كه با حركت دادن موس بروي هر قسمت اسم اون قسمت وتوضيحاتش نوشته مي شود
حالا كارو شروع ميكنيم:
در قسمت Pattern راست كليك مي كنيم شما در انجا صفحه ي نت نويسيPiano roll و تغيير نام ساز وايجاد فايل هاي صوتي خارج از نرم افزار مثل صداي ضبت شده خودتان راوارد نرم افزار كنيد -وايجاد يك Channel جديد
جلو هر قسمت خانه هاي كوچكي وجود دارد كه كه بترتيب از 4 رنگ طوسي وقرمز تشكيل شده استكه با چپ كليك روشن وبه رنگ سفيد وبا راست كليك خاموش مي شود شما مي تواني تعداداين خونه هارو تغيير بدهيد دربالاي همين صفحه قسمتي به نا مBeats per bar for this pattern مي توانيد كم و زياد كنيدشما ميتوانيد نت هر كدا از اين خونه ها رو تغيير بدهين در بالا سمت راست همين صفحه در Kyboard editor تغيير دهيد وبراي تغيير ميزان صداي نت در قسمت Graph editor انجام دهيد شما در اين قسمت كار هاي زيادي مي توانيد انجام دهيد كه بعدا توضيح كامش را مي دهم من پيشنهاد مي كنم نت خودرا در قسمت piano roll بنويسيد اگر توانايي نواختن با كيبور د كامپيوتر را داريد در قسمت پلير نرم افزاز با استفاده از دكمه رك ضبت كنيد
براي گوش دادن به كارهاي كه آهنگسازان با اين نرمافزار ساخته اند درقسمت Browser>Projects>coolstuffگوش كنيد
از دوستان خواهش مي كنم با ديدن اين تايپيك بدون ذكر نام منبع در وبلاگ هاي ديگر به من اطلاع دهند منبع
eRSIaNTooLs
اگر سوال خصوصي داشتينبه من ايميل بفرستسن ايميل من:
[email protected]
بخش دوم رو بزودي مي نويسم .....................Bay.........